Pet-formet barn puff desings plysj myk frosk

Søte barnestoler i form av små kjæledyr

Hvis du vil gi ditt lille barn glede, kan du kjøpe en spesiell barnepuff – i form av et kjæledyr. Ja, det er allerede på markedet og disse små møblene er trendy nå – de er populære blant barn og etterspurt blant foreldre.

Modellene er veldig søte og naturlige på samme tid, produsenten heter Prottery Barn Kids. Disse sjarmerende barnestolene er i form av favorittfigurer for de minste, for eksempel: flodhest, frosk, kanin og lam kan sees her.

Disse søte barnestolene er i form av favorittfigurer for de minste

Kjæledyrformede barns puffdesigner plysj pastellfarger

Alle er veldig vakre og lette og kan bringe et muntert element til ethvert barns rominteriør. I tillegg til den kule designen, er barnestolene veldig behagelige for de minste. Ikke bare har du et mykt sete, men et like mykt ryggstøtte klemmer barnet mens du sitter, slik at de føler seg komfortable og ikke vil reise seg fra denne stolen. Disse stolene – små kjæledyr – er laget av veldig myk polyester. De har bare en ulempe: trekket kan ikke fjernes, slik at “kjæledyrene” bare kan renser. Du finner mer informasjon om disse interessante barnestolene på nettstedet Prottery Barn Kids. Ha det veldig gøy med det!

Flodhest, frosk, kanin og lam – myke teksturer og pastellfarger Pet-formet barn puff desings plysj myk kul

oversatt og redigert av Sabine