uvanlige barnesenger og skap hvit overflate

Uvanlige barnesenger og skap fra Holland

Skap og senger til barnerommet i en uvanlig form! Denne møbelsamlingen heter Kast van een Huis og representerer en fantastisk møbelsamling av den nederlandske designeren MarieLouise Groot Kormelink. Med disse merkelige møblene kan du dekorere en jente eller et gutterom og skape en lykkelig atmosfære der.

Den fremre delen av skapene ligner husets berømte gavlvegg langs kanalene i Holland. Skapene er veldig fargerike, de er malt i forskjellige farger og plassert ved siden av hverandre, de ser veldig flotte ut! De tilbyr også nok lagringsplass for klær, leker og bøker, slik at de kan være en praktisk løsning for innredning av ethvert barns rom.

Uvanlige barnesenger og skap fra Holland

uvanlige barnesenger og garderober blå svart

De ser også utrolig vakre ut i kombinasjon med en seng fra samme kolleksjon. Sengegavlene er også laget i form av små hus. Disse uvanlige, men praktiske barnesengene er tilgjengelige i to størrelser: 70/150 cm og 90/200 cm. Hvis du allerede er interessert i disse kule barnemøblene, kan du få mer informasjon om møbelsamlingen og prisene ved å besøke nettstedet til Kast van een Huis å besøke. Vi ønsker deg mye moro og glede!

Denne møbelsamlingen heter Kast van een Huis

uvanlige barnesenger og garderober praktisk original Den fremre delen av skapene ligner husets berømte gavlvegg langs kanalene i Holland uvanlige barnesenger og garderober vindusfasade

Røde skapdører

uvanlige barnesenger og garderober som bygger fasade

Fargerike skap arrangert side om side

uvanlige barnesenger og garderober holland designform

Glatte, skinnende overflater

uvanlige barnesenger og skapoverflate