nydelig miljøvennlig barnemøbler barneseng baby

Vakre miljøvennlige barnemøbler med et trygt design for babyen din

Hvis du virkelig er ute etter miljøvennlige møbler for å innrede ditt barns rom, bør du finne ut om en av de nyeste samlingene fra Oeuf. Denne møbelsamlingen bærer navnet Robin og ble laget for å gjøre barnerommet funksjonelt og fremfor alt tryggere.

Møblene er laget av 100% bærekraftig massivt tre og deretter malt i naturlig vannbasert maling. Barnerommet inneholder barneseng, stellebord og en annen kommode.

Ergonomisk, miljøvennlig barneseng

Nydelig miljøvennlig barnesengdesign for barn

Disse tre møblene hører sammen i settet og ser alle veldig attraktive og vakre ut. Barnesengen har en annen fordel: den er justerbar, noe som betyr at den kan brukes til både baby og småbarn. I tillegg er madrassen i en ganske lav posisjon slik at barnet ditt kan klatre opp på sengen alene uten din hjelp. Du finner mer interessant informasjon om disse miljøvennlige barnemøblene på produsentens nettsted: Så besøk Oeuf Nettside hvis du er interessert!

Møblene er laget av 100% bærekraftig massivt tre

vakker miljøvennlig barnesengMøblene er malt i naturlig vannbasert maling vakker miljøvennlig barnesengmadrass for barn

Møbler fra de siste Oeuf -samlingene vakre miljøvennlige barnemøbler hvit kommode

Madrassen har en ganske lav posisjon, noe som gjør sengen enda mer funksjonell for barnet dittvakker miljøvennlig barnemøbler hvit ramme