Den høyre loftsengen med trapper på barnerommet er fargerik og leken

 Velg riktig loftseng med trapp til barnerommet

Husker du dager da køyesengene så ut som militært tilbehør og var laget av metall, og de var den mest ubehagelige løsningen som kunne tilbys barna? For ikke å snakke om at klatring opp og ned ikke var mer enn tortur.

Men de moderne trappene og de kreative stiger har gjort sengene til det beste valget for møbler i barnehagen. Du vil bli overrasket over hvor mange nye varianter det er på markedet og hvor lett det vil være å finne den rette sengen for ditt voksende barn.

Enten du ønsker å bytte til en køyeseng eller bare ser etter noen nyttige råd, vil bildene nedenfor peke deg i riktig retning.

To massive trehemser atskilt med en stige

Høyre loftseng med trapp på barnerommet i massivt tre

Sørg for at rommet er stort nok til en køyeseng.

Siden køyesengene er et flott tillegg til barnehagen, er det av stor betydning å sørge for at det er nok plass. Det gode med køyesengen er at du kan bruke det vertikale rommet. På den annen side er det horisontale området av stor betydning for å gå trygt frem og tilbake rundt sengen uten å forstyrre hverandre.

Husk at tilbehør som trapper, stiger og skuffer trenger mer plass rundt deg slik at du kan gå normalt og fortsatt ha nok plass. Sørg for at rommet er stort nok til å ha god plass til alle disse statistene. Tillat noen få minutters gangavstand rundt trappene eller stigen, slik at barna kan klatre opp og ned trygt.

Fargerike, myke madrasser med striper

høyre loftseng med trapp på barnerommet fire barn

Vurder barnets evne til å komme seg på en køyeseng på riktig måte

Når du ser deg om etter en seng, må du sørge for at barna er med deg i de siste stadiene av shopping, eller i det minste at de vet hvordan de skal bruke trappene eller stiger. Køyesengene krever noen midler for å nå det øvre trinnet. Trapper som er for smale eller vanskelige å klatre kan være en tøff utfordring for barna dine.

Hvis mulig, sjekk hvor vanskelig det er for dem å klatre i trappene og sørg for at det er et rekkverk å holde i. Mange senger som ikke har rekkverk er laget for eldre barn eller tenåringer som ikke trenger å bekymre seg for balanse. Ikke glem dette når du leter etter en passende seng for et barn i riktig aldersgruppe.

Pastellfarger i barnehagen skaper ro og komfort

Høyre loftseng med trapp på barnerommet grønt sengetøy

Hvite moderne loftsenger har skuffer og hyller

Den høyre loftsengen med trapper på barnerommet har en glatt hvit overflate

Hva slags køyesenger passer godt med din livsstil og dekorative stil?

Køyesenger er tilgjengelig i de fleste former, konfigurasjoner og dekorative stiler. Det er et bredt og til og med fargerikt utvalg av alternativer å vurdere, for eksempel hvis sengene er nesten på taket, kan du plassere et bord og andre funksjonelle ting under sengen! Dette er perfekt for små rom der du trenger å spare plass. Sørg for at stigen og trappen er lett tilgjengelig uansett hvilken konfigurasjon du velger.

Innebygde loftsenger festet for mer enn to søsken – beskyttende rekkverk

Høyre loftseng med trapp i barnerommet lenestol ved siden av bordet

Køyesengene er endelig fasjonable igjen. Og om du leter etter en gjør-det-selv-seng i butikken eller ønsker en skreddersydd seng, alternativene er uendelige. Når du har bestemt deg for sengetype, bør du vurdere sikkerheten til barnesengen og planlegge nok plass rundt trapper og stiger. Barna vil nyte følelsen av uavhengighet i sin nye køyeseng!

 Enda flere loftsengdesigner av tre som har stige og ekstra skyvesengerHøyre køyeseng med trapp på barnerommet dobbeltseng

Solid loftseng med skuffer under

den høyre køyesengen med en stige som er stabilt på barnerommet  Køyeseng utstyrt med trapper Høyre loftseng med trapp på barnerommet med en solid struktur

Hvit feminin loftseng har en skyveseng i alle tilfeller

Høyre loftseng med trapp i barnerommet skyvesengStrukturen til denne loftsengen    Høyre loftseng med trapp i barnerommet hvit bod