Påsken er snart, og vi vil gjerne få deg i humør til festivalen. Vi ønsker å være praktiske, fordi vi vet nøyaktig: Ikke alle ønsker nødvendigvis å realisere kompliserte DIY -dekorasjonsprosjekter. Mange ønsker å organisere en flott fest med det de allerede har hjemme. Hvis du vil være veldig praktisk, kan du kjøpe tilbehør og retter som du trenger i husholdningen uansett og som skal brukes senere. Eggekopper, for eksempel, er alltid en god investering. Hvis de er flotte og morsomme, vil du alltid være glad for å ta dem med ut til frokost. Faktisk kan du virkelig ikke gå galt med valget deres. Likevel har vi noen tips som definitivt kan være nyttige.

Eggkopper kan være ekte perler!

Eggekopp subtilt mønster i blått

Eggkopper som matcher designet ditt

Det flotte borddesignet i hverdagen eller på en fest er verdt mange årsaker. Det sprer godt humør og motiverer familien til å samles rundt bordet. Det motiverer noen til å spise mer hjemme enn å raskt kjøpe noe av gaten for å ha med seg på farten.

Små ting som vakre eggekopper kan ha stor betydning i denne forbindelse. Men de gir verdi til husstanden din hvis de passer godt til dekorasjonsstilen. De kan også plasseres i den åpne oppbevaringshyllen.

Her har vi et passende stykke til en landlig frokost

Eggekopp farget mønster

Festlige farger

Vi forbinder hver festival med visse farger. For eksempel sprer rødgrønne pyntegjenstander en julestemning selv uten typiske mønstre som grantrær eller hjort. Rød, lilla, rosa og blå kommer ofte i påskepynten før. Når du kjøper eggekopper dekorert med slike nyanser, kan du bruke dem til både daglige og høytidelige saker.

Morsomme ansikter på eggekoppene kan gjøre deg i godt humør

Eggkopp flott hvit idé

Flotte figurer for barna

Morsomme karakterer kan motivere barna til å sette seg ned ved bordet for en sunn frokost. Hver voksen vil sette pris på det! Sjekk eggekoppene fra bildene over og under! Ikke tro at du vil forbedre barnas humør og appetitt?

Ville det ikke vært noe til frokost med barn?

Eggekopper med brød til frokost

Små kunstverk

Små kunstverk kan være en anledning til å unne deg litt mer luksus i hverdagen. Noen eggekopper ser ut som vakre små kunstverk. De ville være flotte aksenter i borddesignet og dekorasjonen som helhet. Du kan til og med kjøpe eggekopper til forskjellige anledninger og situasjoner. Så du kan alltid lage noe spesielt ut av din vanlige frokost eller morgenmøte med familien! Hvordan ville dine Liebelieng eggekopper se ut? Kanskje du kan finne dem blant eksemplene i bildegalleriet vårt!

Her er en annen rustikk inspirasjon!

en flott haneeggkopp

Store eggekopper kan også være veldig enkle!

Eggekopp i en flott hvit farge

Eggkopp flott brett

Eggkopp flere nyanser

Morsomme mottoer er trendy

Eggkopp flott beige farge

Eggkopp flott liten fugl

Vårmotiver egner seg spesielt godt til påske

Eggkopp rustikk kombinasjon

Eggkopp flott grønn prakt

Eggkopp flott idé for egg

Du kan også krydre hvite eggekopper selv

Et menneskelig ansikt på en eggeskål

Du kan lage disse små servisene av forskjellige materialer

Morsomme dinosaur eggekopper

flott brun variant eggeskål

Eggekopper i mange edle farger

Eggekopper med grønnsaksmønster

Landlige mønstre er noen av de mest populære blant eggekoppene 

flotte kyllingeggkopper

Tradisjonell design eggeskål

Hvite skåler Imitasjon Eggkopper