Våren er en utrolig inspirerende sesong. De relativt lave temperaturene er endelig på vei ned og gir plass til det vi ønsker oss så mye: Sol, blomster og en av årets lykkeligste feiringer: Påske! Denne hendelsen er ikke bare en spesiell begivenhet for barn. Voksne liker også å bli kreative her og overraske venner, familie og kolleger med stilige påskekort i et stort utvalg av design.

De som ikke lenger har lyst til å “bare brette” eller klistre klistremerker, vil få pengene sine med de trendy Clearstamps. Aldri hørt? Så er det på tide. Frimerkebutikken www.stempelservice.de beviser at dette er en tidløs og kreativ trend for alle aldersgrupper.

Krydre påskekortene med Clearstamps – enklere enn du trodde!

Tydelige frimerker er ideelle for å ta påskekortene dine til et nytt nivå. Det lille tilbehøret ser ikke bare bra ut, de imponerer også med sitt utrolige utvalg og enkle håndtering. På denne måten gjør du deg selv til en uerstattelig håndverkskammerat, ikke bare for voksne, men også for barn.

Hvis du vil bruke Clearstamps i påskekortene dine, trenger du ikke mye. Bare stemplene selv, en akrylblokk og en blekkpute er en del av grunnutstyret.

Det er best å velge motiver med vårlignende motiver til påskekortene dine. I tillegg til de relevante kaninene og eggene, er blomstestrukturer i alle varianter spesielt populære her. Disse er generelt litt mer nøytrale og er derfor ideelle blant annet blant gaver blant voksne.

klare frimerker for å lage påskekort selv

Fortsett nå trinnvis, men hvis du ser nøye ut, ligner det på det klassiske stempelet.

  1. Fjern ønsket Clearstamp fra folien.
  2. Lim motivet midt på akrylblokken.
  3. Trykk hele konstruksjonen på blekkputen og begynn å stemple
  4. Om nødvendig kan du dekorere stemplet ytterligere ved å fargelegge de enkelte områdene – eller hele motivet – i farger.

Høres enkelt ut? Det er. For det perfekte påskekortet er det imidlertid også viktig å finne den rette blandingen av meningsfullt og dekorativt. Eller for å si det på en annen måte: pass på at verken for mange eller for få Clearstamps pryder påskekortet ditt.

Hvordan lage det riktige designet – Clearstamps for påskekort kunstnerisk brukt

Ingen tvil om det: stempling er veldig gøy, spesielt i forbindelse med de praktiske og trendy Clearstamps. Likevel er det viktig å ikke overdrive og ikke overbelaste det aktuelle påskekortet med motiver.

Hvor mange Clearstamps som til slutt skal finne sin plass på påskekortet, avhenger blant annet av …:

  • størrelsen på kortet
  • den generelle utformingen
  • adressaten.

Men hvis du sjekker utformingen av kortet ditt igjen og igjen i løpet av etableringsprosessen, er du på den sikre siden. Ofte er mottoet “less is more!”

Fargerik variasjon – klare frimerker på påskekort som en velkommen endring

tinker-selv-påske-kort-med-klart-stempel

Clearstamps er et spesielt kreativt alternativ til det klassiske frimerket. Det er ingenting som hindrer deg i å velge en typisk svart og endre stempelfargen deretter. På et påskekort, for eksempel, kommer grønt også veldig godt til sin rett. Avhengig av hvor detaljerte frimerkene er, kan det også være lurt å fargelegge dem senere med tusj og fargestifter og dermed individualisere dem ytterligere. Det er ingen grenser for fantasien din.

Uansett om det er inne eller ute på påskekortet: de som dekorerer sine “verk” med tydelige frimerker, viser at de virkelig har lagt litt vekt på det..

Stell og oppbevaring

Du er ferdig med håndverksøkten og lurer nå på hvor og hvordan du best kan lagre Clearstamps? Ikke bekymre deg! Lagring av frimerker er like ukomplisert som håndteringen.

Den beste måten å fjerne fersk stemplingsblekk på er å bare bruke lunkent vann og litt oppvaskmiddel. Tørk av frimerkene og lagre dem til neste bruk. Klarstempler som du ennå ikke har limt til akrylblokken, kan også lagres i gjennomsiktige ermer for å spare plass.

Stort utvalg og nyttige tips

Ingen spørsmål om det: det er et stort utvalg med hensyn til Clearstamps for påskekort. Det er derfor desto viktigere å holde oversikten her og selvfølgelig også å vite hvordan de enkelte produktene blir best ivaretatt. på stamp.wiki det er mange tips og triks som ikke bare sikrer at du kan designe påskekortene dine enda mer individuelt, men også at du blir informert om hvordan frimerker av noe slag kan gjøre hverdagen din enklere. Alle som er informert her, kan ikke bare raskt finne frimerkene som ideelt sett matcher deres egne krav, men også sikre at produktene av høy kvalitet varer enda lenger på grunnlag av passende pleie.

dav

 hjemmelaget til påskekort med klart stempel

ideer til klare frimerker til påskekortene