Feir påsken med et vakkert dekket bord med skarpe hvite og naturlige teksturer. I det følgende vil vi gi deg noen tips om hvordan du enkelt kan mestre dine festlige borddekorasjoner til påske. Les videre og forbered deg på den kommende påskefestivalen!

50 ideer til en stilig borddekorasjon til påske

Borddekorasjoner til påske dekker påskebordet

Dekk påskebordet og pynt tematisk

Borddekorasjon til påskeborddekorasjon Påskebord

Borddekorasjoner til påske – lag en vakker borddekorasjon for den kommende vårfeiringen

Enten du ser påsken som en tradisjonell religiøs festival eller som en unnskyldning for å ha sjokolade til frokost (eller begge deler), er det ingen tvil om at den fire dager lange pause må nytes fullt ut. Påsken er faktisk en flott mulighet for alle familiemedlemmer til å sette seg ned ved et pent dekket bord og nyte et festlig måltid. Derfor er borddekorasjonen i påsken av stor betydning. Ikke mener det?

Nyt påsken med familien!

Borddekorasjoner til påske, dekkende tips

Hold påskebordet enkelt i stilen, og bland og match eksisterende retter med nye teksturer. Bruk en linduk som base – eventuelle rynker er en del av sjarmen.

Har du Serviettringer, etterlign kaninørene?

Lag borddekorasjoner til påsken Dekk bordet til påskebordet

Forbedre rettene dine med et enkelt servietttriks

Definer hver stedsinnstilling med en vevd matte som en matte som minner om tremøbler i spisestuen og skaper en myk, avslappet atmosfære. Hverdags hvite retter ser super enkle og stilige ut når de er dekket med en serviett. Eksperimenter med en serviettknute der du stikker et friskt salvieblad eller en blomst. Imidlertid er en slik knute veldig lett å mestre – bare bind bindet diagonalt.

Hvis du ikke har en serviettring, er det bare å knute servietten

Borddekorasjoner til påske dekker bordet, bretter servietter

Arbeid med følgende teksturer

Tre er veldig populært ikke bare for møbler, men også for serveringsfat, bestikk og fyrfadsholdere. Det er noe taktilt, hyggelig og beroligende ved å holde og røre vedretter – det er en flott forbindelse med naturen og er perfekt for en vårlignende borddekorasjon. Tenn lys og velg moderne lysestaker som passer dem. Ta med en skvett vårfarge med blomster. Vi anbefaler tulipaner i enkle keramiske vaser.

Stearinlys skaper alltid en romantisk og festlig atmosfære

Borddekorasjoner til påske, dekk bordet med lys

Planlegg en påskebrunch

Store familiemåltider er en fantastisk tradisjon. Forskning viser konsekvent fordelene med vanlige familiemåltider – fysisk, psykologisk og sosialt – og roser selvbetjening fordi det hjelper barn med å utvikle selvtillit, gode spisevaner og bordskikk. Så oppfordre familien din til å servere seg selv med fat og boller, sauskanner, boller og stekepanner som kommer rett ut av ovnen og ser fantastiske ut. Ikke glem serveringsskjeene – og ha alltid noen få ekstra gafler og skjeer klare.

La gjestene dine servere seg selv som buffé!

Borddekorasjoner til påske dekker bollen med oliven

Gi påskekaken en sjanse til å skinne

Fra tradisjonelle marsipankledde kaker til moderne mesterverk, har kaker lenge vært midtpunktet i påskefeiringen. Server påskekaken på et enkelt kakestativ for å skape en ekte “wow” -effekt. Ikke glem kaken eller kringlegaflene og de små sideplatene. Dette vil tilføre den festlige følelsen enda mer. Og sørg for at du alltid har noen ekstra kakestykker, spesielt hvis du har barn i nærheten.

Presenter påskekaken din på en spektakulær måte

Borddekorasjoner til påske dekker bordet og baker påskekaker

Kaken er også en del av den festlige borddekorasjonen

Borddekorasjoner til påske dekker påskekaken

La deg inspirere ytterligere av følgende fotoeksempler og lag en fascinerende borddekorasjon til påske som tilsvarer dine personlige preferanser. Vi ønsker deg masse moro og en god påske med dine nærmeste!

Hent ny inspirasjon fra følgende fotoeksempler! God påske!

Borddekorasjoner til påske Påskebordblomster i eggeskallRustikk borddekorasjon til påske pynter påskebordet Bordpynt til påskedekket dekker bordet ”Tips påske Borddekorasjoner til påske Påskebord pynter aksenter Borddekorasjoner til påske Påskebord pynter blomster som fokus Bordpynt til påskebord påske dekorere spiselige påskeharer Borddekorasjon til påske Påskebord dekorere vårblomster pastellfarger Borddekorasjoner til påske Påskebord pynter gule tulipaner Borddekorasjoner til påske Påskebord pynter grønne aksenter Borddekorasjoner til påske Påskebord pynter grønne ideer Påskeborddekorasjoner pynter påskebordet kaninører Borddekorasjon til påske Påskebord dekorere monokrome farger Bordpynt til påske pynter påskebordet Borddekorasjoner til påskebord påske dekorere originale ideer Borddekorasjoner til påskebord påskebord pynter påskekrans Borddekorasjoner til påske Påskebord pynter rustikke blomster med blomster Borddekorasjoner til påske Påskebord pynter rustikke aksenter Borddekorasjoner til påske Påskebord pynter rustikke underlag Borddekorasjoner til påske pynter påskebordet, servietter bretter kanin Borddekorasjoner til påske Dekorer påskebordet, serviettringer, kaninører Borddekorasjoner til påske pynter påskebordet, bordløper, tallerken Bordpynt til påske Påskebord pynter tulipaner Bordpynt til påske pynter påskebordet Borddekorasjoner til påske Dekk påskebordet ´Tips påske Påskeborddekorasjoner dekker påskebordet med fargede fat Borddekorasjoner til påske påskebord dekker påskeegg Borddekorasjoner til påsken Sett og pynt påskebordet Bordpynt til påske Påskebord vårblomster Borddekorasjon til påske Påskebord vårdekorasjon ´Tips påske Borddekorasjoner til påskebordlys og tulipaner Bordpynt til påske Påskebord påskeharen porselen Bordpynt til påskebord Påskebord dekk bordet ”Tips lysestaker Borddekorasjoner til påskebord Påskebord dekker bordet ´Tips påskeasparges Bordpynt til påskebord Påskebord dekk bordet ´Tips påske Borddekorasjoner til påskebord Påskebord Dekk bordet ´Tips tulipaner Bordpynt til påskebord Påskebord dekk bordet Borddekorasjoner til påske Påskebord dekker bordet blomster peonroser Borddekorasjoner til påske Påskebord Dekk til påske Bordpynt til påskebord påske dekker bordet med rosa klut servietter Borddekorasjoner til påskebordet dekker bordet, serviettringer, trehare Borddekorasjoner til påske Påskebord dekker bordet serviettringer tre kanin2 Borddekorasjoner til påsken Påskebord dekker bordtipsene