festlig dekorasjon for påske selv lag blå idé egg farger

Lag festlige dekorasjoner til påske selv – originale forslag

De typiske egenskapene til påsken er påskeharer, fargede påskeegg og vårblomster. Det første du må gjøre for hjemmeinnredningen din, er å ta ut alt av fargerike servise og tilbehør som duker og gardiner. Det bringer en lykkelig vårfølelse inn i huset ditt.

Hvis du ikke har påskeharer, kan du kjøpe dem fra den lokale suvenirbutikken. Du kan sette dem midt på bordet, på en tallerken eller kurv full av fargerike påskeegg.

Lag en påskekrans av fargede, kunstige egg eller kvister og blomster – en festlig dekorasjon til påsken

festlig dekorasjon for påske selv gjør grener krans påskeegg fargerike

Hvis du vil ha en mer forseggjort dekorasjon til påsken, kan du henge en hjemmelaget påskekrans på inngangsdøren eller over peishyllen. For en krans kan du bruke noen friske eller kunstige blomster, fargede eggeskall og noen kvister. Bånd, tråd og tråd vil hjelpe deg med å sette sammen kransen din, de vil holde alt sammen.

Bøy noen kvister til en sirkel med bånd eller tråd og begynn forsiktig å lime hule eggeskall på forskjellige punkter. Legg til noen blomster. Og voila! – Påskekransen din er klar. Mal eggeskallene fargerikt!

Festlig dekorasjon hjemme – matchende borddekorasjoner og påskeharer i porselen på peishyllen

lag festlige dekorasjoner til påske selv bordpynt

“God påske!” Garland kan henges foran peisen. Det er enkelt å lage disse selv. Du trenger et stykke hvitt stoff, maling og en sjablong. Skriv god påske om det. Legg til noen friske blomster og kransen. Du kan også klippe bokstavene ut av farget papir. Det er en flott ting å gjøre med barna dine, som liker å klippe og tegne.

 Stilig tre med hengende påskeegg laget av farget papir

festlig dekorasjon til påske gjør deg selv til en idé å feire

En annen rett og slett god idé for påskepynt er å lage et tre av påskeegg. Du kan ta en gren som ser ut som et lite tre og dekorere den med eggeskall eller papiregg. Det er best å lage disse ‘eggene’ av papir, klut eller tråd. Det er enkelt å lage, bare heng eggene på treet med tråd eller bånd og legg til fargerike, lyse bånd.

 Ta med friskhet og aromaer inn i hjemmet ditt!

porselen påskehare vårblomster friskhet festival påske deco

Blomster er selvfølgelig de beste dekorasjonene til påsken. Legg dem i kurver eller vaser hjemme for å skape en vårstemning. Eggeskallene kan forresten også brukes som små lysestaker. Det ser bare vakkert ut!

Dominerende lilla farge på det festlig dekorerte bordet – God påske!

borddekorasjon lilla tallerken festlige påskeegg fargerik hvit duk

I påsken kan du også dekorere hagen vakkert og tematisk. Men hvis du ikke vil pryde plenen din med fargede, falske påskeegg og søte påskeharer, kan du forberede en og plante noen blomster. Å, og god påske!

Varianter og ideer til festlige dekorasjoner til påske – skape en hyggelig og glad atmosfære hjemme!

lag festlige dekorasjoner til påsken selv  Kurver fulle av fargerike og skinnende påskeegg

festlig dekorasjon for påske selv lag blå påskeegg

Eggebrett i porselen – fargerike, dekorerte påskeegg inni

festlige dekorasjoner til påske gjør deg til en eggholder påskeliljer    Glødende dekorative lys i form av fargerike, interessante påskeegg

lyse lys fargerik aroma påskeegg holder original dekorasjon