Som du kanskje ser selv, har vi nådd et høydepunkt når det gjelder håndarbeid og dekorasjon til påske! I tillegg til de super elegante dekorative ideene, vil vi også dele noen veldig enkle. Du kan enkelt lage påskepynt med plast- eller papirkopper! På markedet kan du finne de som allerede er dekorert for festivalen. Du kan etterligne andre av våre påskekrusideer med enkle midler og liten innsats. Vi inkluderte også en flott videoopplæring som kan tjene som ytterligere stor inspirasjon.

Du kan lage påskepynt av enkle yoghurtkopper

Krus med ører Påskepynt

Gjenbruk plastkopper og papir!

Vi liker å gjenta igjen og igjen at resirkulering av husholdningsavfall av plast og papir bare kan være bra. Selv om dette ikke løser hele miljøproblemet, vil det ha et positivt pedagogisk formål. På denne måten lærer barna å være kreative med dagligdagse objekter.

Du vil alltid få mest mulig ut av de enkle ressursene som er tilgjengelige i livet. Videre er disse materialene veldig egnet hvis du (eller barna dine) ønsker å utvikle talentet ditt for håndverk. Fordi du ikke kan gå galt med disse materialene.

Selv med krus må du velge fargene slik at de passer godt til interiørdesign og dekorasjon 

God krus påskedekorasjon

Påskekoppdekorasjoner i matchende nyanser

Mange anser påskekoppene for engang for å være den enkleste dekorasjonsmetoden som finnes. Men det er faktisk ikke sant, spesielt hvis du vil organisere en fest hjemme for anledningen. Tross alt må kruspåskedekorasjonen matche din smak og interiørdesign. Velg derfor farger og mønstre nøye!

Du kan enkelt forvandle enkle kopper med flotte påskebilder

Gule mønstre og påskepynt

Påskepynt med klistremerker eller bilder laget av papir

Vil du ikke kjøpe spesielle plastkopper til påske? Kanskje du bare trenger noen klistremerker eller til og med klipper ut mønstre fra aviser eller blader! Fordi disse kan festes fantastisk med eller uten lim, avhengig av type. Slik forvandler de de enkle elementene til flotte påskedekorasjoner!

Er du fan av arrangementene? Her er litt inspirasjon for deg!

Gode ​​ideer til påskedekorasjon

Fyll koppene med påskepynt

Det er forskjellige strategier for å lage dekorasjon. En av de mest populære er å arrangere forskjellige mindre varer. For eksempel kan du ganske enkelt bruke et krus og fylle det med små påskehunnefigurer og fargede egg. Du kan se et flott lignende eksempel på bildet ovenfor.

Å lage påskedekorasjoner av krus er en ganske grei sak. Dette kan gi ganske gode resultater. Hvorfor ikke starte med noen flotte eksperimenter som det som er vist her. Kanskje vil du komme i riktig påskestemning og så til og med tukle med mer forseggjorte dekorasjonsideer!

Her er videoopplæringen vi lovet!

Du kan enkelt lage slike påskekopper med barn!

Påske dekorasjon krus dyr

Påskekopper fulle av godteri er alltid en god idé

Påskepynt kanin - idé

Det kan være så enkelt å forberede seg på en fest!

Kaniner leder påskedekorasjon

Påskedekorasjon farget mønster

Motivet – kanin er klart det mest populære i påsken!

Påske dekorasjon kanin krus

Påskedekorasjon rosa krus

Påskepynt flere fargede kopper

Påskeegg er selvfølgelig et annet vanlig symbol

Påskedekorasjon flott idé med tulipan

Sølvfarget påskedekorasjon