Flere og flere mennesker ønsker å fly i business class i disse dager, men prisene er overkommelige for mange av oss som har råd til luksusen. Tips som våre redaktører har valgt spesielt for deg, kan enkelt sikre deg en forretningsklasse -reise, og helt gratis. Hvordan du kan øke sjansen for en bedre og mer komfortabel flytur, vil du finne ut i vår artikkel.

Folk som er bedre informert om forholdene og eventuelle hull i systemet får veldig ofte sjansen til å fly i business class. Muligheten er heller lavere på korte innenlandsruter, ettersom mange gründere bestiller seter for forretningsreiser. Til slutt har du ikke tapt noe, og det er alltid verdt å prøve igjen ved innsjekking.

Å sikre Business Class gratis er enklere enn du tror

business class gratis

Bursdagsbarn kommer først

Flyselskaper regnes som tolerante, og det er akkurat det du enkelt kan dra nytte av. Hvis du flyr med familien og det er et familiemedlems bursdag den dagen, har du en god sjanse for en uventet bursdagsgave. Det er veldig ofte slik at bursdagsbarn blir overrasket med et ekstra sete i Business Class.

Hvis du merker at sjansene for å få et bedre sete på flyet er dårlige, bør du ikke skamme deg over å bare spørre. Ansatte ved innsjekkingsskranken er vanligvis overveldet og merker ikke mange detaljer for personligheten. Det er ingen hemmelighet at flyselskapene også drar fordel av dette. Grunnen til dette er at mange hyggelig overraskete kunder sprer det gode budskapet ved hjelp av sosiale nettverk. Dette vil informere mange potensielle kunder om disse flyvningene.

Du kan feire bursdagen din om bord

bursdag billig fly

Riktig strategi

Innsjekking … Mange mennesker har i dag sin egen strategi for den perfekte innsjekkingen på flyplassen. Er det bedre å sjekke inn tidligere eller senere? I dette tilfellet er det forskjellige meninger som vi ønsker å analysere for deg. Sen innsjekking er en god strategi, men det betyr ikke at du vil være der sist. Dette øker sjansen for et godt sete, fordi det ofte er slik at økonomisetene allerede er fullt opptatt. Årsaken til dette kan muligens være en feil beregning av stedene, og derfor bør du dra fordel av dette hullet i systemet. Så stå litt i kø og sikre deg komfortable, tilbakelente seter og absolutt luksus på flyet.

Innsjekkingsstrategien er alltid avgjørende

familier i luften flyr billig

Å reise alene

Det er ingen hemmelighet at det i disse dager er mye mer fleksibelt å reise alene. Dette kan også ha andre fordeler for deg, for eksempel et komfortabelt sete på flyet. Sjansene dine er veldig høye, fordi enkeltreisende vanligvis kan implementeres lettere. Svært ofte ønsker familier å sitte ved siden av hverandre, og av denne grunn kommer flyselskapet med en praktisk løsning. Selvfølgelig, hvis du merker at et familiemedlem er plassert på et bedre sted, kan du gjerne tilby setet ditt. Dette trikset fungerer nesten alltid.

Komfort og luksus i ett

billige flyger tips

3 tips du må prøve for å sikre deg en gratis flytur i business class. Ikke gå glipp av sjansen din og fly som aldri før. Redaksjonen vår ønsker deg en hyggelig flytur.

Eksklusive måltider, perfekt service og mye komfort

billige flygende tips til forretningsklasser