Været har knapt blitt varmere, og da kan du allerede se de første sommerentusiastene ligge på parkengene, leke eller til og med grille.

Endelig er været sjenerøst for oss, og moroa ved å dvele utendørs kan oppleves når som helst. Enten vi er barbeint og ermeløs på et piknikteppe, nyter lunsjpausen eller tidlig kveld i godt selskap, eller spiller Frisbee i helgen, bør vi være godt forberedt på de potensielle farene som venter oss på landsbygda.

helt naturlige eteriske oljer krysser sitronolje mot flått svart kumminolje mot flått 2

De varme solstrålene har en positiv effekt på vår emosjonelle tilstand. Mange forlater huset nesten euforisk i shorts og flip-flops og tilbringer dagen på en grønn eng uten bekymringer. Men jo villere og lenger vekk fra byen engen, desto farligere kan det være for oss. Spesielt i månedene mai og juni er det stor sannsynlighet for å bli bitt av en flått.

rene eteriske oljer flått avviser peppermynteolje mot flått

Alle byer sprayer engene mot flått i god tid, og likevel kan enkelte tilfeller av flåttbitt forekomme i store byer. Hvordan man skal reagere på en flåttbitt er klart for mange. For at dette ikke skal skje i det hele tatt, skal vi fortelle deg om noen naturlige forebyggende midler mot flått.

Naturlige eteriske oljer driver bort flått 2

helt naturlige eteriske oljer krysser sitronolje mot flått lavendel

helt naturlige eteriske oljer krysser sitronolje mot flått lo2

Helt naturlige eteriske oljer mot flått

Mye er skrevet om helt naturlige eteriske oljer, men fortsatt ikke nok. Nå vil vi begrense oss til de oljene som driver bort flått og dermed beskytte oss mot de ondartede sykdommene som kan overføres av flått.

Alle de naturlige essensielle oljene som er oppført nedenfor, kan påføres klærne dine med en lo -rull før du forlater huset.

helt naturlige eteriske oljer driver bort flåttblandingen

Rene eteriske oljer driver bort flått fra en katt

Eukalyptus olje

Eterisk olje av eukalyptus renser ikke bare luftveiene, men er også en stor hjelp for å bekjempe ulike gastrointestinale plager. Det er viktig at du kjøper helt naturlige eteriske oljer og ikke slipper med dem. Den høye prisen på god kvalitet lønner seg i dette tilfellet.

helt naturlige eteriske oljer flått avviser eukaliptus olje mot flått

sitronolje

Sitron (og alle sitrusfrukter) skylder sin behagelige duft av de essensielle oljene som er i sitronskallet. Med denne spesielle eteriske oljen vil du ikke bare drive bort de farlige flåttene, men også lopper og lus.

helt naturlige eteriske oljer flått sitronolje mot flått

peppermynteolje

Peppermynteoljen er overraskende giftig for irriterende biteinsekter og samtidig et ekstremt effektivt middel mot flått. Hvis flåtten har klart å grave i deg, vil eterisk olje av peppermynte få den til å svime og gjøre den lettere å fjerne. I et slikt tilfelle må du imidlertid la en lege undersøke deg.

helt naturlige eteriske oljer flått kjøre bort minzoel

Naturlige essensielle oljer driver bort flått

Lavendelolje

Denne edle oljen er en fantastisk hjelp i kampen mot flått, mygg og annet skadedyr. Oljen viser imidlertid de beste resultatene hos infiserte kjæledyr som katter og hunder.

helt naturlige eteriske oljer flått driver lavendelolje bort

helt naturlige eteriske oljer driver bort flått går en tur

Svart frøolje

Det utrolige Svart frøolje holder farlige og stikkende insekter unna deg og kjæledyrene dine. Sammen med kokosolje er disse to essensielle oljene blant de billigste og sikreste naturlige beskyttelsesmidlene mot stikkende og bittende insekter.

helt naturlige eteriske oljer krysser sitronolje mot flått svart kumminolje mot flått 2

Alle disse oljene beskytter ikke bare deg, men også kjæledyrene dine mot uønskede insekter og parasitter og får klærne til å lukte sofistikert og behagelig. Sist, men ikke minst, bør man også tenke på helsen til barna, spesielt når sommerferien snart kommer.

helt naturlige eteriske oljer krysser sitronolje mot flått svart kumminolje mot flått 2

helt naturlige eteriske oljer krysser sitronolje mot flått svart kumminolje mot flått 2

flått driver naturlig rene eteriske oljer bort

helt naturlige eteriske oljer krysser sitronolje mot flått lo

rene eteriske oljer flått avviser peppermynteolje mot flått

helt naturlige eteriske oljer flått kjøre bort hunden beskyttelse