Å velge en passende grill er ikke en vanskelig oppgave i disse dager, fordi utseendet ikke er topp prioritet for mange. I Tyskland er grillingene stort sett utendørs, og når du er ferdig, kommer dekselet på og grillen plasseres på siden av huset. En systematisk prosess som noen ganger blir altfor kjedelig for gjestene og grillmesteren. Vår redaksjon har valgt fem eksklusive og smarte alternativer som kan gjøre grilling mye mer attraktiv og praktisk. Les de siste oppdateringene om dette emnet i de følgende avsnittene.

Utendørs grillstasjon

Å grille i hagen er alltid en god idé og veldig praktisk. Hvis du kombinerer sommerkjøkkenet med grillområdet, blir prosessen mye enklere. Det er viktig at det er en vask, for du vil spare mye tid med det hvis du vasker grønnsakene med en gang. En slik grillstasjon skal være godt designet og utstyrt med alt nødvendig tilbehør.

Du kan unne deg et praktisk utendørs grillområde?

grille ute

Godt lysdesign

Den riktige belysningsdesignen er spesiell ved hvert grillområde. Dette gir deg en omfattende oversikt over grillspesialitetene. Et rikt utvalg av varianter som LED -strips, hengende lamper og til og med dekorative lyspærer vil gjøre grillområdet mer innbydende. Ikke glem at lysstyrken er viktig, og test belysningen før du installerer den.

Vær kreativ med lysdesignet

kult lysdesign

Skygge er en fordel

Jo nødvendig lysdesignet er for en grillstasjon, jo viktigere er en velorganisert skygge. På varme dager kan en tretakstruktur gjøre en stor forskjell. Du trenger ikke å designe et vanskelig takkonsept for dette, men en enkel struktur av høy kvalitet som er robust og holdbar.

Stabil og funksjonell konstruksjon

danner skygger

Grillområder med ditt eget design

Hvem sier at grilling bare er utendørs? Ved første øyekast tror du at det er et normalt spisekjøkken, men i virkeligheten er det en veranda med en innebygd grill, et ekstra stort kjøleskap, en oppvaskmaskin og til og med en ismaskin. Hvis du har råd til et slikt konsept og ikke liker utendørs grilling, er dette løsningen for deg.

Grilling kan også være veldig moro innendørs

grilling innendørs

Attraktiv design

steinveggdesign grillplass

Salongområde – hvorfor det er så viktig?

Grilling er en prosess som alt du trenger å gjøre er å sitte og vente på at produktene er klare. Du kan enkelt gjøre denne tiden mye mer interessant og spennende for gjestene dine. Tenk på hvordan grillområdet kan bli mer innbydende. Vårt tips er å organisere et salongområde ved siden av grillen. Det er hundrevis av varianter på temaet hagemøbler, for eksempel polstrede møbler, gyngestoler eller salong i poly -rotting. Ta med ekstra stoler også, for noen ganger er det uventede gjester når det gjelder grillfest. Salongen bør definitivt være behagelig for gjestene. Det er viktig at grill- og salongområdene er plassert nær hverandre.

Innbydende salongområde med perfekt utsikt

Grillplass i salongen

Grillsesongen er allerede over, men våre smarte ideer hjelper deg med å grille videre om høsten og vinteren.

Å grille og chatte med familien samtidig er alltid en flott aktivitet

   griller med entusiasme    8.