Bærekraftige og sofistikerte skolemøbler kan sees på Didacta 2017

Skolen vil ikke lenger være stedet å nødig være. Det er i det minste intensjonen til mange spesialistutstillere og lærere som jobber sammen om nye rom- og skolekonsepter og vil presentere dem igjen i år på en av de største utdanningsmessene i Tyskland – Didacta.

Man vil gjerne endre og forbedre hele oppfatningen av læringsprosessen og utdaterte skolestrukturer. For dette formålet blir de nåværende behovene til studenter og lærere adressert aktivt, og det legges verdi på trivsel i skolen og undervisningsrommene. Hvorfor ser vi optimalisering av klasserom og fellesrom som relevant, og hvilken innvirkning en slik endring kan ha på elevenes evne til å lære?

skolemøbler didaktiske prinsipper6

Som student, men også som lærer, bruker du mesteparten av tiden din på skolen, hvor du ikke bare lærer eller underviser. Spesielt på heldagskoler vil man gjerne tilby optimale forhold for fleksibel og selvforsynt læring. Dette inkluderer mange rekvisitter og materialer, som foldbare møbler, brett med glidemoduler, høydejusterbare bordsystemer, utstyr for administrative og lekeområder og også hallmøbler som skal eliminere all potensiell risiko for skade.

Sist, men ikke minst, vil du tolerere bærekraftig møbelkonstruksjon og gjøre oppmerksom på materialets opprinnelse. For kroppens oppreist posisjon og en sunn rygg, er spesialtilpassede stoler og bord etterlyst, og erfarne produsenter er etterspurt.

skolemøbler didaktiske prinsipper 1

Nesten 75 års erfaring og like lang tradisjon på feltet Skolemøbler eies av det øvre frankiske selskapet Ass Einrichtungssysteme GmbH til historien hans. Selskapets filosofi inkluderer både design og produksjon av skolemøbler og utstyring av komplette spesialist- og flerbruksrom. Komplekse designkonsepter utvikler seg fra tradisjonell møbelkonstruksjon, som ikke bare gjør bedriftskunder glade, men faktisk bidrar til en synlig forbedring av skolemiljøet.

skolemøbler didaktiske prinsipper2

Den rene funksjonaliteten er kombinert med et høyt krav til estetikk og bærekraft. De nøye utvalgte materialene skal være enkle å ta vare på og spare vaktmesterne mye arbeid. Det er et passende fargevalg i henhold til aldersgruppen og læringsmiljøet.

Men ikke tro at alt som er gammelt ikke lenger spiller en rolle og blir erstattet av nytt. I henhold til mottoet “Det kan ikke være noen fremtid uten en fortid”, plukker selskapet det beste og mest verdifulle fra de siste årene og gir det et moderne preg.

Selskapet regnes som opplæringsleverandøren i Tyskland og legger stor vekt på materialer av høy kvalitet, profesjonell kompetanse og testet kvalitet. Det er også grunnen til at hele produksjonen har kjørt vellykket i Tyskland i rundt 75 stolte år.

skolemøbler didaktiske prinsipper2

skolemøbler didaktiske prinsipper 5

skolemøbler didaktiske prinsipper4

skolemøbler didaktiske prinsipper 7