Husholdningstips fra folk som virkelig bor i et ryddig hjem

La oss se sannheten i øynene: I dag har ingen virkelig tid nok til å rydde og rydde opp i sin egen leilighet skinnende rent. Noen folks leiligheter og hus virker imidlertid mye ryddigere enn andre. De synes konstant opprydding er for tidkrevende og foretrekker å gjøre noe annerledes. Egentlig kreves det ikke så mye innsats.

Hvordan oppnå et skinnende hjem med letthet

husholdningstips rengjøring av stuebordet

I stedet er de riktige vanene avgjørende. Du kan finne ut hvilke av disse vi synes er spesielt viktige i de følgende linjene. Noter noen, for de er viktige for en koselig og behagelig følelse om vinteren.

Når upåklagelig renslighet er dagens rekkefølge …

husholdningstips som rengjør gulvvaskemiddel

Har du alltid et skittent gulv selv om du mopper det jevnlig? Er du sikker på at du tar av deg skoene ved inngangsdøren hjemme? Spesielt når du bor i et hus, er det ganske irriterende. Imidlertid bør du bli vant til det hvis du vil spare deg selv for rengjøringen.

Ta av deg skoene

husholdningstips rengjøring av inngangsparti sko

Hva er det første du gjør tidlig på morgenen for å holde deg i form? Det er best å rydde opp i sengen din, for dette vil bevege kroppen din. Samtidig garanterer dette at du kommer inn på et pent ryddig soverom om kvelden. Dette lover deg de fredelige og vakre drømmene du har lengtet etter.

Rydd opp sengen din

husholdningstips soverom ryddighet

Sanitærhjørner er sannsynligvis avgjørende for inntrykket av at leiligheten din etterlater seg til gjestene. Hygiene fungerer ikke av seg selv, vi må vedlikeholde matlagingsområdene og vaske- og dusjrommene daglig.

For å forhindre at for mye skitt samler seg der, bør du bare bruke litt tid på å tørke det av etter hver bruk. Det er ikke så vanskelig: det er allerede vått uansett, tilsett litt vaskemiddel og tørk av.

Tørk om mulig av dusjen hver gang

husholdningstips rengjøring fliser bad dusj

Akkurat som dusjen er servanten en viktig del av hygienen hjemme. Hvis det ikke er rent, sprer smuss eller urenhet seg gjennom huset. I tillegg er klissete rester eller tannkrem bare utrolig ekkelt.

De gjør vasker og vasker rene

husholdningstips som rengjør vasken

Smurte overflater er fremdeles ikke et tegn på dårlig hygiene. Du kan ganske enkelt bruke feil vaskemiddel og tørke. Finn ut hva du kan bruke for å oppnå den beste effekten uten store anstrengelser.

Vær spesielt oppmerksom på de blanke overflatene

husholdningstips rengjøring av kjøkkenets arbeidsflater

Bevegelse er sunt og vi mangler det ofte i moderne hverdag. Ta ettermiddagen eller kvelden for å ta en kort spasertur gjennom ditt eget hus. Hold en klut i hånden og bruk den for å fjerne støv og smuss. Hvis du gjør dette oftere, trenger du ikke bruke for mye tid på å lete etter grundigere rengjøring.

Gå rundt huset med moppeklut en gang om dagen

husholdningstips rengjøring av rene vinduer

husholdningstips rengjøring gulv kjøkken rent

Finn tid til å sette hvert plagg tilbake på riktig sted. Så klærne dine holder kvaliteten lengre, og samtidig ser det ikke rotete ut i rommene du skifter.

Rydd opp klærne

husholdningstips garderobe rekkefølge