Det du absolutt ikke bør gå glipp av på en omvisning i India

Siden 1960 -tallet har India vært et attraktivt reisemål for alle reiseentusiaster som ønsker å gå / fly langt utenfor sine egne grenser. Eksotisme, spiritualitet, visdom og søken etter den sanne kjernen i en selv – dette er de vanligste årsakene og motivene som tiltrekker folk til India.

Du var ikke med ennå India, men har hørt så mange vakre historier og vil oppleve disse fantastiske kontrastene i det gigantiske landet live? Er du fascinert av den 5000 år gamle sivilisasjonens historie og planlegger å se kilometer med strender samt å besøke små landsbyer og høye fjell? Du ville være tilbakeholden med å gi avkall på komforten i livet, og selv om du ikke er fan av avfall, vil du ha velfortjent komfort på ferien? Vi kan fullt ut forstå dette og er alltid på utkikk etter alternative ideer og tilbud som gjør lesernes liv bedre og vakrere.

En omvisning i India kan være overraskende annerledes

india rundtur moped kjøring tiger kerala tittel

Lei en moped og se landets prakt 

India tur / retur med moped

hvilken de vakreste destinasjonene for din helt individuelle India -tur  og det du absolutt ikke må gå glipp av, presenterer vi for deg her. I tillegg til det obligatoriske besøket i den legendariske TajMahal og den lang planlagte turen til Varanasi, kan du også besøke byen Dharamsala, kjent av Dalai Lama.

Lytt til legenden om konstruksjonen av Taj Mahal 

India rundtur mopedtur tiger safari taj mahal

Besøk den hellige byen på Ganges

India rundtur mopedtur tiger safari varanasi

Det utrolig vakre India er ikke bare forbundet med spiritualitet. For de eventyrlystne blant oss, vil vi gjerne vise en side av India som så langt har vært mer eller mindre ukjent. Alle som alltid har drømt om en eksotisk og vill safaritur kan se frem til følgende Reisetips for en safari i India  ta hensyn.

Bli kjent med vakre steder og mennesker 

India rundtur mopedtur tigerbarn

En lang tur må planlegges godt og grundig på forhånd. Det er sterkt tilrådelig at du tar deg litt mer tid til India -turen eller kontakter en spesialisert turoperatør. Så du kan bli kjent med alle de vakre og uforglemmelige stedene og menneskene i India i fred og stress.

Klatre i fjell og opplev India individuelt og på nært hold 

India tur / retur klatring i fjell

Bli kjent med den autentiske kulturen i landet 

india rundtur moped kjøring tiger kerala tittel