Minutter, dager, år…. tiden bare fortsetter å løpe og ingen blir spart. Dessverre gjør ikke huden vår det heller. Den nedbrytes over tid og blir tynnere og mindre strålende. Til tross for de siste ansiktskremene mot rynker, botox, hyaluronsyre og kosmetisk kirurgi, er de fryktede rynkene rett og slett der på et tidspunkt, og de blir ikke mindre. Rynker dannes over tid og forårsaker ofte bekymring og ubehag. Hvordan kan vi beskytte oss mot dannelse av rynker? Vel, det ville definitivt bare fungere skikkelig hvis vi ikke lenger blir eldre i det hele tatt. Men vitenskapen har ennå ikke oppnådd dette, eller i hvert fall ikke bærekraftig nok ennå. Men kanskje det er noen smarte tips som kan tjene som svar på spørsmålet, “Hva hjelper mot rynker?” Vi har undersøkt og samlet 7 enkle tips for deg. Ta en titt på dem. Tenkte du på det selv, eller visste du ikke om det??

7 tips: hva hjelper mot rynker?

hva hjelper mot rynker ideer tips

# 1 Riktig ernæring

Sunn skjønnhet kommer innenfra, og fremfor alt gjennom et balansert kosthold. Mye frukt og grønnsaker er et must her, først og fremst de som er ren ungdoms -vitamin E, for eksempel avokado og agurk. Valnøtt- og rapsolje eller lignende produkter, som inneholder mye omega-3 fettsyrer, er ekte eliksirer for huden.

Mat rik på fiber regulerer også fordøyelsen og får stoffskiftet i gang. Selvfølgelig har dette også en automatisk effekt på huden vår. Hun ser yngre og mykere ut.

Viktig! Unngå sukker, spesielt det raffinerte produktet, som uansett er skadelig for organene våre og som til slutt bygger opp på proteinfibrene i huden fra sluttproduktet. Så den er ikke lenger elastisk nok og rynker er rett og slett uunngåelige.

Tilbered ferske salater med olivenolje oftere

spise sunt det som hjelper mot rynker

Avokado, laks og nøtter er ekte skjønnhetseksperter

laks avokado nøtter som hjelper mot rynker

unngå sukker hva du skal gjøre med rynker

# 2 vann, vann, vann …

Å drikke nok vann er viktig. Alle vet det. Kroppen vår består av opptil 70% vann, og vi trenger tilførsel av den hver dag. Du kan prøve å unngå alle andre drinker i en måned unntatt rent vann, usøtet frukt og urtete og ferskpresset juice. Resultatet: yngre, friskere hud! Bytt vannkilde oftere – noen ganger tappevann, noen ganger destillert vann eller mineralvann av høy kvalitet, helst fra en glassflaske. På denne måten forsyner du kroppen din med en stor mengde viktige mineraler og bidrar samtidig til å avgifte den.

Drikk deg sunn og vakker!

Sport

# 3 antioksidanter som ingefærolje

Det har lenge vært kjent at antioksidanter beskytter mot frie radikaler. Og disse er blant de største fiendene til huden vår fordi de ødelegger cellene. Den aktive ingrediensen gingerol, som er rikelig inneholdt i ingefær, er som en mirakelkur for huden. Fordi det hjelper mot rynker ved å regulere væskebalansen og lymfesystemet og stimulere stoffskiftet. Drikk ingefærte eller vann oftere og bruk naturlig kosmetikk beriket med ingefær i ansiktet ditt.

Lurer på stoffet ingefærolje

ingefær sunne effekter som hjelper mot rynker

# 4 Få tilstrekkelig søvn

Bare sov bort rynkene dine! Det kan høres ut som en overdrivelse for deg, men du kan til og med se sunn søvn på huden. Fordi når du er godt uthvilt, er ansiktshuden din også mer strålende og glattere. Det er ikke rart, for når vi sover har kroppen vår muligheten til å regenerere seg og starte dagen frisk igjen.

# 5 Advarsel: UV -stråler!

Langsiktig direkte UV-stråling øker ikke bare risikoen for hudkreft, det fremmer også dannelsen av rynker. Huden blir sterkt dehydrert og cellene blir skadet. Aldringsprosessen intensiveres mye, og dette kan merkes og til og med sees fra utsiden i det lange løp. Derfor anbefales forsiktighet. La aldri huden være ubeskyttet i den brennende solen i lange perioder. Bruk alltid solkrem av høy kvalitet med tilstrekkelig UV-beskyttelse, bruk solhatt og ligg litt lenger unna vannet på stranden, under en pålitelig UV-parasoll. Mat som inneholder karotenoider, som tomater og gulrøtter, sies å gi ytterligere hjelp her.

Finn det riktige solbeskyttelsesproduktet for din hudtype

UV -stråler som hjelper mot rynker

Aldri overdriv det med solarium!

hva hjelper mot rynker forhindre rynker ansikt ung kvinne

# 6 Alkohol og røyking er absolutt no-go

Sigaretter og alkohol er ikke bare dårlige for vårt generelle velvære, men også for huden vår. Fordi disse tørker dem ut og derved fremmer dannelsen av ansiktsrynker. I tillegg har disse stoffene en skjemmende effekt på hele huden og akselererer aldringsprosessen enormt.

Avstå fra det eller minimer forbruket så mye som mulig

gi opp alkohol og sigaretter det som hjelper mot rynker

slutte å røyke det som hjelper mot rynker

# 7 Reduser stress og trening

I likhet med sunn søvn, har avslapning og tilstrekkelig trening også en veldig positiv effekt på huden vår. Dette kan merkes relativt raskt, spesielt i ansiktet, og ikke bare på det avslappede ansiktsuttrykket og det vakre smilet, men på den glatte, strålende huden. Nå flyter blod og energi mye mer fritt og sikrer dermed en bedre balanse mellom kropp og sinn.

Ikke la stresset få deg til å se eldre ut!

redusere ansiktsrynker som hjelper mot rynker

Lær å meditere oftere

meditasjonsøvelse hva hjelper mot rynker

Gå jogging i godt selskap!

jogge det som hjelper mot rynker

Visst, noen få latterlinjer kan til og med få oss til å se mer sjarmerende ut. Imidlertid er mange av rynkene ofte ikke så store, og vi vil ikke nødvendigvis ha dem i ansiktet eller i det minste ikke få dem så raskt, men heller utsette dem litt. Vi håper at disse 7 tipsene kan hjelpe deg og har til og med begynt å prøve dem selv.

Vi krysser fingrene for deg og ønsker deg lykke til og lengre tid med mindre stygge rynker!

Uttrykkslinjer kan også bevisst minimeres

hva hjelper mot rynker

Disse forekommer oftere, spesielt på pannen

hva hjelper mot rynker

La bare naturlig kosmetikk av høy kvalitet komme til huden din!

hva hjelper mot rynker naturlig kosmetikk ung kvinne

Yoga har en positiv effekt på hele kroppen

yoga som hjelper mot rynker

Hvis du liker at ting skal være mer dynamiske, kan Zumba kanskje være noe for deg

zumba trener det som hjelper mot rynker

Grønne smoothies er fulle av antioksidanter og mineraler

drikk grønne smoothies som hjelper mot rynker

Rynker eller ikke, prøv å godta den naturlige aldringsprosessen litt mer avslappet og bare blunke til den med et smil!

hva hjelper mot rynker rynker i øynene ung kvinne