Alle burde nå vite at næringsstoffene vi bruker har en klar innvirkning på vårt nåværende humør og velvære. Etter noen retter føler du deg treg, etter andre – tvert imot føler du deg vital og positivt ladet.

I mange tilfeller snakker vi om en merkbar effekt når visse krydder er tilstede i maten. Det er krydder som kan undertrykke eller stimulere appetitten vår, og også noen som kjøler eller varmer kroppen vår og sinnet. Krydderne kan brukes til å kontrollere ens helse og dermed forhindre potensielle sykdommer.

Det er krydder som får din konstante frysing til å forsvinne

konstant frysing av krydder som varmes opp

I perioden med forkjølelse og influensa vil vi i dag se spesielt på krydderne som kan få din konstante frysing til å forsvinne. Jeg er sikker på at du nå tenker at det på en eller annen måte bare er tull på Internett i disse dager, og vi er enige med deg om mange ting. Man kan aldri ha samlet nok kunnskap om effekten av krydder, og man kan bare dra nytte av effekten.

Men la oss ta en titt på hvilke krydder som kan øke kroppstemperaturen vår, og om det er tilfeldig at disse krydderene foretrekkes av de kaldeste vintermånedene.

Riktig ernæring og krydder med medisinske planter kan hjelpe

konstant frysende krydder på jakt etter varme

Nellik avslutter din konstante frysing

Det sies at den edle krydderduften varmer hjertet. Hvis du ikke vil tro det, kan du alltid sjekke denne påstanden. Feddet skyldes effekten av de essensielle oljene i knoppen, som først og fremst beskrives som antiinflammatoriske. Enten du baker med nellik, lager mat eller puster inn oljen, vil du alltid forbedre din nåværende tilstand. Duften av nellik hjelper deg å slippe, slappe av og komme til nytelse.

Nellik har en lysende og varmende effekt både internt og eksternt

konstant isfedd

Du vil føle deg mye bedre med kanel, anis og einer

Konstant frysekrydder

chili

En av de siste artiklene handlet om hvordan du kan tilberede og gi bort krydret Tabasco -saus selv. Hovedkomponenten i den varme sausen er chili, som kan være vårt andre varme krydder i dag. Bortsett fra at chilien vekker livets ild som har sovnet, dreper den sunne varmen alle bakterier og sentralstimulerende midler. Imidlertid kan for mye varme skade magesekken, så vi anbefaler at du tar lite av det, men tar det regelmessig.

Med chili vil livets flamme aldri slukke

konstant frysing krydder varme belger

De er også en flott gaveide 

konstant frysing krydder hot pods flotte gaveideer

Chili gjør drikke og mat enda sterkere og bedre

konstant frysing krydder rød pepper

konstant frysing krydder varme chili

ingefær

Hvis du fortsatt tviler på at krydder bare er til krydder, anbefaler vi å drikke en varm ingefærte og observere effekten på kroppen. Ingefær motvirker umiddelbart en spirende forkjølelse.

Med ingefær mot forkjølelse 

konstant frysing

Du kan lage deilige smoothies fra de friske røttene 

Konstant frysing krydder ingefær smoothie

Konstant frysing krydder ingefærrot

muskat

Du bør være veldig forsiktig med muskatnøtten. Unngåelse av overdose gjelder alle varme krydder. Det er viktig å følge bruksanvisningen og følge dem nøyaktig.

Muskatnøtten kan i små mengder (1/2 ts) stimulere blodsirkulasjonen og også styrke viljestyrken.

Konstant frysing krydder hele muskatnøtt

konstant frysing av krydder muskat

cinammon

Kanelen er ikke bare en del av de populære juleduftene, men et kraftig middel som har vært kjent i århundrer. Den interne så vel som ytre effekten av kanel uttrykker seg som oppvarming, revitalisering og styrking for den generelle tilstanden. Forsiktighet! Kanelen stimulerer appetitten og anbefales ikke for mennesker som er på diett.

Konstant frysing av krydder kanel

konstant frysing krydder varme essensielle oljerkarri

Det er det deilige karribladet, men dette handler mer om en blanding av krydder. Karri tilberedes annerledes i hvert indisk hus, men alltid krydret. Effekten er lik den av chili og ingefær.

Konstant frysing av krydderbunti

konstant frysing krydder fargerike

koriander

Både frøene og bladene til korianderen inneholder den kraftige oljen, som tross alt er så bra for oss. Koriandereffekten blir også varmere, den fremmer også hukommelse og styrker organenes funksjon.

Konstant frysing krydder korianderfrø

Konstant frysing krydder koriander varm

Laurel

Den delikate duften av laurbæret gir deg høytidelig humør. De essensielle oljene den inneholder, får sirkulasjonen i gang igjen og roer vanligvis magen.

konstant frysing krydder laurbær

konstant frysing

einebær

De tørkede bærene renser luftveiene og motvirker forkjølelse. Enebær gir kropp og sjel styrke og tillit.

konstant frysing av krydderbyttere

Konstant frysing krydder enebær allspice

Konstant frysing krydder einer

Karvefrø

Vi liker å bruke karve mot flatulens, men de mirakuløse frøene kan gjøre mer enn det. Blant annet er effekten varmende og styrker kroppen generelt.

konstant iskaldt kuemmel

gurkemeie

Med sine utmerkede smakskvaliteter er gulrot en av de medisinske plantene. Effekten er varmende og i verre tilfeller antiinflammatorisk.

konstant frysing

Konstant frysing krydder gurkemeie

Vi håper veldig at du har lært og gjenkjent noe igjen gjennom våre bidrag, og vi ønsker deg en sunn jul!

konstant frysing krydder varme krydder

konstant frysing av varme krydder

konstant frysende krydder kvinne skjelver på jobben

konstant frysing

konstant frysing krydder hot pods balsam te