Planlegge flyttingen din tidlig – nøkkelen til et stressfritt trekk

Å flytte er en ny begynnelse, og som sådan er det selvfølgelig vanskelig. Og vi mener ikke vekten på flyttekassene. For at et boligskifte skal gå greit og så stressfritt som mulig, bør alle relaterte detaljer være godt gjennomtenkt i god tid. Nøyaktig organisering kan spare deg for mye innsats, stress og til og med unødvendig fysisk arbeid.

Flyttende planlegging inkluderer mange faktorer som definitivt ikke bør vurderes i siste øyeblikk. Ta deg god tid til å gå over alle detaljene i flyttingen. Dette er den eneste måten å sikre at ingenting blir glemt, tapt eller ødelagt.

Planlegger et trekk – hva bør du passe på??

tidlig flytte-planlegging-leie-flytte-bokser

Hvis du ikke har tid eller lyst til å planlegge flyttingen selv, kan du stole på erfarne flytteeksperter og overlate hele organisasjonen til et profesjonelt flyttefirma. Et profesjonelt flyttefirma gir stor lettelse. Dette har selvfølgelig sin pris, men hvis du planlegger et privat trekk selv, må du også betale mye flyttekostnader. Det er bedre å vurdere begge alternativene i detalj, beregne alle mulige kostnader, samt fordeler og ulemper, og først da ta en endelig avgjørelse. Du får til dette etter sammenligning av flyttekostnader være veldig hjelpsom.

Trenger du virkelig et profesjonelt flyttefirma?

Planlegging-stress-fri-og-stress-fri-flytting

Hvis du pakker eiendelene dine i flyttekasser selv, bør du sørge for at boksene er designet for akkurat det. Tynne pappesker eller banankasser er ikke et pålitelig valg når du flytter. Dobbeltveggede pappesker som kan ta opptil 40 kg kan kjøpes eller lånes for € 2,30. Så du kan være sikker på at de ikke går i stykker, at de er lette å bære og at de er sterke nok.

Organisasjon er halve prosessen med å flytte hus

Flytte-sjekkliste-lage-flytte-bokser-merking

Nå kan den virkelige pakningen begynne. Det er også noen viktige regler som ikke bør undervurderes. Tunge ting er pakket nederst på flyttekassene, og alt som er lett går til toppen. Boksene er da nødvendigvis merket slik at utpakking blir mye enklere og raskere. Ting som trengs til slutten, pakk opp den siste dagen og merk boksene med for eksempel overskriften "Diverse". Du må imidlertid ikke pakke flyttekassene for fulle eller for tunge. Dette kan vise seg å være ekstremt ufordelaktig under transport og transport.

Et egnet kjøretøy i bevegelse er også veldig viktig. Her igjen blir de tunge boksene og møblene tildelt først og først deretter lyser alt.

Det er noen viktige regler for pakking

Flytte-organisere-tips-rot-flytte bokser

Godt planlagt og støttet av gode venner og bekjente, kan flyttingen ikke bare løpe jevnt, men også være morsomt og hyggelig. Etter all innsats og stress er flyttedagen raskt over … Nyt den nye leiligheten din og den nye begynnelsen!

Med en bevegelig sjekkliste vil alt fungere jevnt

flytte-selskap-leie-beregne-flytte-kostnader