Hvis du bor i et moderne hjem og er i ferd med å få alt PERFEKT gjort, bør du vurdere sikkerheten til verdisakene dine. Safer er noe pålitelig, men de er mest sannsynlig knyttet til banker. Imidlertid finnes det også elegante trygge løsninger for hus og leiligheter, som vi ikke vil rapportere om i dag. Det neste du sannsynligvis vil tenke på er sikre alarmsystemer, og vi vil si at du er veldig nær det, men det vil ikke være temaet vårt i dag heller.

safer og alarmsystemer 5

Trygt eller alarmsystem?

Hvis du står overfor et dilemma og ikke kan avgjøre om en safe eller et alarmsystem garanterer deg optimal sikkerhet, har vi en innovativ overraskelse klar for deg. Tro det eller ei, det handler om en moderne oppfinnelse som kombinerer de to sikkerhetstiltakene og resulterer i et veldig elegant, brukervennlig og intelligent system for ditt smarte hjem.

 EiMSIG ® Format Safes er en moderne idé som ikke bare beskytter deg og ditt hjem mot ubudne gjester, men også varsler deg om det er fare for brann. Og det beste er at du kan styre det eksternt fra smarttelefonens komfort.

safer og alarmsystemer2

Sikkerhetssystemet fungerer perfekt takket være samarbeidet mellom to kjente selskaper på området. Format Tresorbaus ledende europeiske sikkerhetsspesialister samarbeider for tiden med gigantene til Smart EiMSIG Smarthome. Dette betyr at det nå er tenkelig å samordne safer og alarmsystemer og beskytte viktige dokumenter og verdisaker mot både tyveri og brann.

safer og alarmsystemer 3

Slik fungerer det hele:

Sikkerheten er utstyrt med en sensor som permanent overvåker safe -døren. Disse tiltakene er bare ment for det verste tilfellet, som heldigvis sjelden eller aldri skjer, men som vi alle vet, gjør muligheten deg til en tyv. Så vi vil heller tenke på vår sikkerhet på forhånd og lytte til den gamle visdommen om at tillit er bra, men kontroll er enda bedre.

Hvis det gjøres et forsøk på å bryte opp den sikre døren, utløses et alarmsignal umiddelbart. Sikkerheten kan også slås på eller av uavhengig av husalarmsystemet.

safer og alarmsystemer4

Ulike sikkerhetsnivåer og formater blir tatt i betraktning og implementert i henhold til kundens individuelle behov. For å finne ut mer, be om et uforpliktende tilbud på selskapets nettsted i dag! Det vennlige og kompetente personalet vil gjerne gi deg råd om ethvert produkt på telefon eller e -post, og sammen med deg og dine salgspartnere finner de riktige og optimale løsningene for din personlige sak!

Beskytt dine verdisaker og dokumenter mot brann og tyveri, og nyt dine reiser og ferie uten å miste kontrollen over safen din!

safer og alarmsystemer 1

safer og alarmsystemer 8

safer og alarmsystemer 6

safer og alarmsystemer 7