Sporty arbeidssko og sikkerhetsnivåer

Har du noen gang spurt deg selv hvor normene og forskriftene for sikkerhetsklær kommer fra? Det er virkelig mange jobber der du sitter foran en skjerm hele dagen og klikker med musen, men det er også mange jobber der menn og kvinner tjener pengene sine med svette på pannen (i ordets egentlige betydning). I mange opplæringsyrker er det til og med en viss risiko og helsefare. For økt kroppsbeskyttelse og mer komfort når du jobber heltid som sveiser, lakkerer, maler, rørlegger, gartner, bonde, taktekker eller slakter, har de ansvarlige fagforeningene sørget for passende arbeids- og verneklær. De mest truede områdene på menneskekroppen er ekstremitetene, og derfor vil vi i dag ta opp temaet trygge og obligatoriske arbeidssko og også diskutere noe.

Viktige arbeidssko vernetøy 2

Fottøy må være solid, behagelig og tilpasset arbeidsforholdene. Av denne grunn vil vi påstå at sportslige arbeidssko er best egnet for en trygg og samtidig behagelig arbeidsprosess. Du har sikkert bladd gjennom mange kataloger for arbeidsklær og til og med funnet noen modeller som er like, men du kan ikke gjøre noe med alle de rare forkortelsene?

Ikke bekymre deg, forklaringen er enkel og laget kun for de beste føttene .

Viktige vernesko sikkerhetsklær 5

Trender innen vernesko det er det også, men det handler ikke nødvendigvis om skjønnhet, det handler om sikkerhet. Det er viktig å vite hvilken sesong du trenger skoene og om de passer for jobben din. Bokstaven “S” i alle forkortelser refererer til sikkerhetsnivået til skoene og inneholder viktig informasjon for å beskytte føttene. Grunnsko er merket med en S1, og hvert tilleggsnivå avslører mer om detaljene i beskyttelsen. Hvis du jobber i en jobb som utgjør en risiko for elektrisk støt, kan du se etter sko med forkortelsen ESD. Disse skoene er designet for elektrostatisk beskyttelse og må ikke forveksles med de antistatiske.

Viktige arbeidssko sikkerhetsklær 6

Hvis du har en intoleranse mot spesielle materialer eller hvis føttene er litt for brede eller for store, vil det være nødvendig å ta vare på et par spesielle arbeidssko. Ikke undervurder arbeidet føttene dine gjør i løpet av dagen, og vurder om føttene dine fortjener en spesiell produksjon for en bestemt sak.

Viktige arbeidssko vernetøy 7

Viktige arbeidssko verneklær 3

Viktige arbeidssko vernetøy 4

Viktige arbeidssko vernetøy 7