Hvis du ikke slutter å bite, må du ofte regne med alvorlige konsekvenser og lange ventetider hos tannlegen. Slik var det, og i det minste tidligere, da snacking var direkte forbundet med skadelig hvitt sukker. Sukkerresten på tennene og dårlig munnhygiene er en årsak som kan føre til komplikasjoner og ubehagelige besøk til tannlegen. Men faktisk her i dag handler det om noe helt annet … Det handler om at alle som har en søt tann nå gjerne kan fortsette å spise uten å måtte bekymre seg for tannhelsen. Det eneste kravet her ville være å erstatte de populære delikatessene med xylitol -godteri eller tyggegummi. For optimal tannpleie bør du putte noen godteri i munnen etter hvert måltid. Så du kan slukke trangen til å tygge eller suge på samme tid og gjøre noe godt i stedet for noe skadelig for tennene dine.

tannpleie xylitol pastiller barn

Ny tannpleie gjennom sunne søtsaker

De velkjente og populære xylitol-pastillene finnes i mange apotekskjeder eller, selvfølgelig, på alle apotek.

Kort tid etter ferien begynner mange produsenter, forhandlere eller ulike tjenesteleverandører å lokke sine kunder med rabatter, rabatter eller andre tilbud.

Og hvis du har ventet lenge på at noen priser ble redusert, er det nå riktig tidspunkt å slå til.

tannpleie xylitol pastiller barn friske tenner tett

tannpleie xylit pastiller tyggegummi

Rabatter for forhandlere og produkttestere

For dagens artikkel har vi valgt et tema som kan interessere forhandlere og grossister mye mer enn gjennomsnittsforbrukeren. I en av de beste månedene, hvor man kan gjøre gode forretninger til lave priser, har man nå muligheten til å kjøpe større mengder xylitol -godteri i smakene jordbær, sitron og mynte i en begrenset periode, selvfølgelig. For eksempel må du nå betale en kilopris mellom € 17,50 og € 24,90 og rundt € 10 for den mindre pakken for å bli kjent. for 150 g

tannpleie xylitol pastiller barn friske tenner

tannpleie xylitol pastiller laechelde kvinne sunt smil

tannpleie xylit pastiller tannpleiebasseng

Vær oppmerksom på produkttestere! Hvis du bruker Amazon -partnerprogrammet, vil du motta ytterligere 30% rabatt med rabattkoden A30XYLIT for de samme mengdene. (Har du aldri hørt om det?! Smarte forretningsmenn og kvinner vurderer å utvide i dag og drive virksomheten sin via intelligente og forenklede kanaler på Internett) Ta en titt. Det er også mange tilbud som venter på deg!

Uansett om du jobber i handel eller salg eller ikke tilhører noen av de to bransjene, er det alltid verdt å bli kjent med den siste tannpleien for bedre munnhygiene og optimale pH -verdier og for å sikre god tannprofylakse! Bare på denne måten kan den årlige kontrollen hos tannlegen bli hyggelig og ikke ta lang tid.

Det er alltid verdt å lete etter aktuelle tilbud eller nåværende rabatter, for hvis du jobber som grossist eller har fått fotfeste i salget, blir forskjellene tydelig merkbare på lang sikt og med store mengder.

I tillegg skader det aldri å holde deg informert eller abonnere på relevante nyhetsbrev. Å bli informert tvinger ikke noen til å gjøre noe, men det kan forkorte avstander og spare tid og penger.

Med dette i bakhodet, ønsker vi deg et godt nytt år og ses neste gang!

tannpleie xylit pastiller xzlit tyggegummi tannlege