For en stund var infografikk veldig oppdatert og har alltid blitt brukt til å visualisere data. Enten for en presentasjon eller som et supplement til et vitenskapelig prosjekt, infografikk var alltid et godt middel for å gjøre innholdet lettere å forstå.
Multimediealderen har raskt gjort infografikk til “gårsdagens nyheter”. Den populære grafiske formen ble raskt erstattet av pedagogiske videoer og interaktive felt, og det var ikke engang mistenkt at “gestens snø” kunne komme tilbake.
Hva er en infografikk?
Nå har infografien vist seg å være en veldig optimal form som kan formidle komplekst innhold i et nøtteskall. Opprettelsen av en infografikk krever selvfølgelig seriøs forberedelse, men dagens verktøy lar hver bruker enkelt implementere dem profesjonelt og godt.
Vi vil på et øyeblikk finne ut hvilke verktøy som er populære i disse dager, hvordan du kan optimalisere arbeidsprosessen, kommunikasjonsalternativer og presentasjonsteknikker.
Vi har vedlagt de 10 vanlige verktøyene som du raskt og enkelt kan strukturere og visualisere innholdet ditt på en sammenhengende måte.
Det helt nye med dagens infografikk er selvfølgelig kompatibiliteten med de nye smarte mediene og praktisk og fleksibel online bruk av plattformene.
1. Canva- designerverktøyet for nybegynnere
Hvis du vil lage din første infografikk og ikke har noen tidligere erfaring, er Canvas nettjeneste med ferdige infografimaler et utmerket utgangspunkt. Det eneste bryet med å bruke dette verktøyet er nødvendig registrering før du begynner.
2. Enkelt- det siste minuttet infografisk verktøy
Hvis du vil at det skal være raskt og ukomplisert, kan du bruke gratis malene fra Easelly på farten. Imidlertid, hvis du planlegger å bruke CSV -filer i infografikken din, er det bedre å bruke alternative verktøy.
3. Visme
Exel og Google Sheets -venner kan se frem til det relativt nye verktøyet Visme, som arbeidet går feilfritt med.
4. Tidslinje JS
Et alternativ til den klassiske opprettelsen av infografikk er tidslinjen JS. Som navnet antyder, kan dette verktøyet brukes til å ordne dataene i kronologisk rekkefølge. I tillegg kan brukeren enkelt laste inn dataene sine fra kilder som Twitter, Youtube, Flickr eller lignende.
5.Infogrfx
For alle som liker å være på farten interaktivt, introduserer vi dette gratis verktøyet som ikke engang krever registrering. Det eneste som virker begrensende med dette verktøyet, er det begrensede valget av designmaler.
6. Visualiser meg
Dette verktøyet kan være spennende for LinkedIn -brukere og gründere. Opplasting av hele CV kan gjøres uten problemer. Og så snart alle dataene er tilgjengelige, skaper programmet en visuell oversikt over stadier av liv, interesser eller erfaringer til søkeren.
7. Offentlig panel
Dette verktøyet krever mye arbeid og er gratis Windows -programvare. Komplekse tabeller kan visualiseres tydelig og logisk, men det mangler designmaler.
8.Piktochart
Med dette verktøyet kan du designe infografikken din individuelt. Avhengig av om du foretrekker den gratis eller betalte versjonen, kan du velge mange emner som passer ditt prosjekt og til og med laste ned resultatet som en PNG -fil på slutten.
9. Infogram
Dette programmet samsvarer godt med de vanlige Microsoft -tabellene og tillater en jevn dataoverføring. Det eneste hacket å merke seg er manglende evne til å laste ned det endelige resultatet. En forhåndsvisning og publisering er bare mulig på Infogram -nettstedet. Hvis du bestemmer deg for å abonnere, kan du dra fordel av de ekstra fordelene med programmet, inkludert nedlasting av siste infografikk.
10. visuelt
Til slutt vil vi introdusere deg for et program som er mindre funksjonelt når det gjelder infografikk. Med verktøyet Visually har du muligheten til å presentere designene dine live. Programmet er gratis, og hvis du har tenkt å lage stilig og funksjonell infografikk i overskuelig fremtid, kan du få inspirasjon, ideer og forslag gratis på Visuelt nettsted.