10 tips for den perfekte bilturen gjennom USA

Hvis du planlegger en tur til USA, kan du velge en eventyrlig tur eller en planlagt tur til de amerikanske attraksjonene. Det som skiller de to feriealternativene er graden av planlegging, fordi: På en eventyrtur er det bare ankomst og avreise som bestemmes. Den planlagte turen fokuserer på de mest populære parkene, byene og regionene. Følgende er de ti beste tipsene for en eventyrlig biltur gjennom USA.

Dette kan være et typisk bilde av en biltur gjennom USA. Her i Death Valley er det for eksempel spesielle krav til hvor mye vann som må bæres.

Tips for den perfekte bilturen gjennom USA

 1. Det viktigste på en biltur i USA er kredittkortet. I USA er dette ikke bare nødvendig for å betale med det, men også for å bestille et hotellrom eller leie et kjøretøy.
 2. Målet bør bestemme ukedagen. I helgene er det ofte billigere overnattingssteder i byene fordi forretningsgjestene allerede har reist.

  Å kjøre til nasjonalparkene (En oversikt over parkene finner du her), anbefales i løpet av uken, fordi: Amerikanerne setter også pris på nasjonalparkene sine for en weekendtur. En overnatting kan da bli tilsvarende dyr.

 3. Beslutningen om å cruise med kart eller ved hjelp av en navigasjonsenhet bør ikke være den samme hver dag. Et navigasjonssystem pleier å være et pålitelig hjelpemiddel, spesielt i storbyer. Utenfor byene forhindrer imidlertid den “raskeste ruten” ofte en fin utsikt over de interessante detaljene i regionen. Andre nyttige ting Utstyr for individuelle fritidsideer Er det … her.
 4. Turplanleggingen bør tilpasses de individuelle evnene. Det betyr: Nybegynnere bør velge klassiske øst- eller vestkystruter. Profesjonelle kan også tørre å ta en tur over landets forskjellige stater og oppleve ren natur i Wyoming, for eksempel. Jo mer uvanlig ruten er, desto større er sjansen for å oppleve helt spesielle mellommenneskelige møter. Potensielle reisehøydepunkter er samlet her.
 5. En biltur er alltid noe spesielt når det er variert. Så det er like viktig å planlegge å planlegge “dager på ruten” som kanskje ikke har så mye å tilby, men som bringer deg noen få mil fremover. Så en dag med færre kilometer på klokka, men en tur til en innsjø eller til og med inn i ørkenen er en velkommen endring. For å krydre “dager på veien” er anbefalingen å unngå motorveier. De sikrer rask fremgang, men det skjer vanligvis langt borte fra amerikansk liv og er noen ganger ganske monotont.
 6. Ideelt sett bør bilturen være designet så amerikansk som mulig. Dette betyr at morgenen i en ekte amerikansk middag også muliggjør en virkelig amerikansk start (inkludert non-stop kaffe) inn i dagen.

Hvis du inkluderer Yosemite Park i reiseplanen din, må du forvente snø selv om sommeren

Tips for den perfekte bilturen gjennom USA

 1. I USA må sjåfører tilpasse seg de rådende forholdene eller følge spesielt utpekte kjøreinstruksjoner. Dette betyr at de som passerer gjennom Death Valley må ha en forhåndsbestemt vannrasjon. Hvis du kjører inn i fjellet i stedet, må du forvente snø i Yosemite nasjonalpark selv i sommermånedene.
 2. Hvis du leter etter et sted å bo, bør du ikke bare holde øynene åpne når du passerer stedsnavnskiltet. Kupongkataloger vises ofte på gatekjøkken som tilbyr billigere overnattingspriser. Det har også blitt vist at det ofte er billigere å bestille på nettet enn å bestille rom over telefon.
 3. Hvis du vil cruise gjennom USA på egen hånd, vil du vanligvis gjøre det med bil eller campingvogn. Uavhengig av kjøretøyet er det nødvendig å kjøre det på de amerikanske veiene på en slik måte at det ikke begås trafikkbrudd. Hvis politiet ikke ser det slik og sjåføren blir overtalt til å stoppe, gjelder følgende regler: (1) Bli sittende i bilen (med mindre politimannen eksplisitt ber om å komme seg ut). (2) Hold hendene på rattet.
 4. Hvis du planlegger en biltur på egen hånd, bør du ikke bare gi tid til ruten, men også tilstrekkelig tid til å bli. Dette betyr at ikke bare inngangsporten til nasjonalparken ønsker å bli fotografert, men også de naturlige skjønnhetene som er skjult bak den. Erfarne reisende til USA anbefaler derfor nøye planlegging med god tid til sightseeing, shopping eller den ene eller andre naturopplevelsen.

Bilde rettigheter:

Figur 1: Pixabay.com © ponci87(CC0 offentlig domene)

Figur 2: Pixabay.com © fancycrave1 (CC0 offentlig domene)