Vinteren hersker over Tyskland og termometeret faller godt under 0 grader om natten. På disse iskalde dagene kan man bare drømme om mer sol og asurblått hav, ikke sant? Vil du reise de neste ukene og slippe unna den lange og vanligvis snødekte vinteren i dette landet? Så har vi de beste reisemålene for deg for en romantisk vinterferie i solen. Her er 50 fantastiske bilder som viser de vakreste strendene i verden og som bør motivere deg til å ta en langreise. Det er ingen unnskyldning for ikke å bestille en strandferie selv om vinteren. De fleste tyskere reiser over ferien for å bekjempe vinterdepresjon. Kanskje du også?

Lanikai Beach, Hawaii venter på gjestene! Her finner du noen av de vakreste strendene i verden.

Verdens vakreste strender Lanikai Beach Hawaii

Nå, hvis du virkelig trenger en ferie, vil tankene sannsynligvis vandre fra en destinasjon til en annen hvor solen skinner sterkt, i de fleste tilfeller hele året. Vil du sitte på en eksotisk tropisk strand som Fiji eller Bora Bora, ta en kald drink og se på det dypblå havet?

Dette scenariet trenger ikke bare å være en utopi, for vi viser deg nøyaktig hvor du kan tilbringe vinterferien på en romantisk og spennende måte.

 Hanalei Bay, Hawaii – den drømmende bukten til de beste surferne i verden.

De vakreste strendene i verden Hanalei Bay Hawaii

  • Noen av de vakreste strendene i verden er på Hawaii

Hawaii har noen av de beste strendene i verden, spesielt når det gjelder svømming og surfing. Temperaturene på de vulkanske øyene er konstant høye, så vannet i Stillehavet er behagelig varmt og krystallklart. Disse naturlige forholdene har gjort Hawaii til et av de mest populære turistmålene over hele verden i alle sesonger. På det første bildet kan du se Lanikai Beach, som ligger på nordøstkysten av Oahu Island. På grunn av korallrevet til havs er vannet på denne stranden super rolig hele året, og derfor ideelt for bading og dykking samt for seiling og brettseiling. Det andre bildet viser Hanalei Bay, drømmebukten til de beste surferne i verden. Det er de beste forholdene for denne sporten – perfekt surfing og konstant høye bølger!

 Punalu’u Beach, Hawaii, er kjent for sin sorte sand.

De vakreste strendene i verden Punalu’u Beach Hawaii

  • De vakreste strendene i Florida og California

Florida kalles “Sunshine State” på engelsk, selvfølgelig av en god grunn. Været her er rett og slett fantastisk året rundt, spesielt for oss europeere i vintermånedene, ellers er det for varmt. Besøkende tiltrekkes hovedsakelig av de vakre lange sandstrendene, spesielt på østkysten av denne neset som stikker ut i Atlanterhavet. Turister kan finne førsteklasses overnatting på de mange hotellene og feriekompleksene. Nesten ubegrensede muligheter for sport og underholdning er fremdeles tilgjengelig for deg. I tillegg har Florida en variert natur – du kan beundre pittoreske elvedeltaer, fantastisk undervannsverden og sumplandskap, så det er noe for enhver smak og stil.

 Siesta Key, Florida – et av de mest populære reisemålene i verden.

De vakreste strendene i verden Siesta Key Florida

Bildet ovenfor viser den imponerende Siesta Key Beach i Florida. Det ligger i nærheten av Sarasota sentrum og regnes regelmessig blant de vakreste strendene, ikke bare i Florida, men også over hele verden på grunn av den myke hvite kvartssanden (som holder seg kjølig selv når temperaturen stiger). Stranden er bred og lang nok til å finne et rolig sted. Det varme, klare vannet er ideelt for bading og dykking.

 Miami Beach – Florida

De vakreste strendene i verden Miami Florida

Miami er et av de mest populære reisemålene i Florida. På de vakre strendene i Miami kan du få en fin brunfarge i løpet av dagen og ha endeløs moro om kvelden. Fordi klubbene i South Beach tiltrekker seg verdensberømte DJ-er og strendene er fulle av attraktive mennesker. Så dette gjør det til et knutepunkt for nattugler og strandelskere.

Sanibel Island – Florida

De vakreste strendene i verden Sanibel Island Florida

Sanibel Island er et iøynefallende sted på Floridas vestkyst kjent for sine vakre skjell. Folk kommer overalt for å gjøre “Sanibel Stoop”. De lokale øyboerne kaller dette turisttrangen til å søke på strendene etter unike nautiske funn.

 Pensacola Beach – Florida

Verdens vakreste strender Pensacola Beach Florida

Å velge en Florida -strand kan være en tøff oppgave fordi de alle ser attraktive og innbydende ut. Men Pensacola er en av de rimeligere byene i denne solfylte staten. Den prisbelønte Pensacola-stranden ligger bare 20 minutter fra sentrum. Det er også koselige steder for lunsj i nærheten.

Mission Beach – California

Verdens vakreste strender Mission Beach California

Fra sørøstkysten av USA flyr vi direkte mot vest, mot Golden State! Dette er hva amerikanerne kaller California. Her på vestkysten kan vi også finne noen vakre og vakre strender, først og fremst Mission Beach. Stedet er ideelt for en familievennlig ferie. Det er milevis med strender som overvåkes av badevakter. I tillegg er vannet her rolig, noe som gjør det perfekt for ivrige svømmere og dykkere. På skyet dager er det imidlertid tonnevis med andre attraksjoner i nærheten, for eksempel et besøk i San Diego Zoo.

 Carmel Beach – California

De vakreste strendene i verden Carmel Beach California

Den halvmåneformede Carmel Beach er en av de vakreste strendene i California. Imidlertid har hunder bare lov til å være i bånd her. Det er også beachvolleyball og til og med brannkasser, der du i mellomtiden kan nippe til ost og vin mens du ser og beundrer solnedgangen.

 Santa Monica, California

De vakreste strendene i verden Santa Monica California

Santa Monica Beach, for eksempel, er en av Los Angeles County vakreste strekninger, og dens ikoniske brygge er godt kjent over hele staten. I tillegg til en stor fornøyelsespark finner du også et akvarium, en historisk karusell og matboder.

Eagle Beach, Aruba – ubeskrivelig karibisk teft

Verdens vakreste strender Eagle Beach Aruba

  • Fantastiske vakreste strender i verden er i Karibia

Karibia beskrives imidlertid som et fantastisk stykke land midt i havet. Av denne grunn er det symbolet på paradis for den solhungrige turist. Mange små og store øyer tilbyr faktisk besøkende de vakreste strendene i verden. Vi har listet opp noen av dem nedenfor.

En av Aruba beste strender er Eagle Beach, kjent for sine brede strender dekket med myk hvit sand. Men hvis du har lyst til å være aktiv, kan du padle kajakk eller padle. Etter treningen vil du definitivt ta en dukkert i Det karibiske hav.

 Trunk Bay, De amerikanske jomfruøyene

De vakreste strendene i verdens Trunk Bay amerikanske jomfruøyer

Trunk Bay regnes som en av de beste strendene på De amerikanske jomfruøyene og er ifølge Travel & Fritid St. John og en av de beste karibiske øyene. Denne spektakulære stranden ligger i Jomfruøyene nasjonalpark og er derfor kjent for sitt asurblå vann, den myke hvite sanden og den 225 meter lange undersjøiske banen. Kort sagt et dykkere paradis!

 Bora Bora, Fransk Polynesia

Verdens vakreste strender Bora Bora Fransk Polynesia

Øya Bora Bora er kjent for sine fantastiske vakre strender. Videre vil den feriesultne finne rolig, asurblått vann og grunne laguner, slik at du kan slappe av i timevis på stranden.

 Nassau, Bahamas

De vakreste strendene i verden Nassau Bahamas

 

Strendene i Nassau er spektakulære, men den virkelige attraksjonen til denne bahamiske øya er dykking, hvor utsikten kan nå opptil 30 meter. De beste objektene å utforske her er for eksempel Trinity Cave og Blue Hole, et dypt naturlig hull med store fiskeskoler..

Culebra, Puerto Rico

De vakreste strendene i verden Culebra Puerto Rico

Denne lille øya, 25 km utenfor østkysten av Puerto Rico, har ingen store feriesteder eller flotte restauranter. Det er noen fantastiske dykkermuligheter på strendene i Luis Peña Channel Nature Reserve. Hold øye med rokker og havskilpadder.

 Puerto Vallarta, Mexico

De vakreste strendene i verden Vallarta Mexico

Dette meksikanske feriestedet appellerer til alle, fra par til vårbrytere. Imidlertid setter de alle pris på at de mange barene og klubbene i Puerto Vallarta alltid er travle. I tillegg tilbys mange vannsport her for sportsfansene, inkludert bananbåtturer og seilfly.

 Long Bay Beach, Turks- og Caicosøyene

De vakreste strendene i verden Long Bay Beach Turks og Caicosøyene

Turks- og Caicosøyene er kjent for sitt fiske i verdensklasse. Vannet rundt øykjeden er fylt med blå mergler, slik at du kan finne perfekte fiskemuligheter her hele året. Imidlertid er lidenskapelige svømmere også på rett sted her.

 Harrismith Beach, Barbados

Verdens vakreste strender Harrismith Beach Barbados

Denne skjulte strandperlen på øya Barbados er det perfekte stedet for en bortgjemt feriedag med hvile og avslapning. Men for å komme dit må du gå ned en steintrapp hugget inn i en klippe med utsikt over havet. Så snart du ankommer, nyt fullstendig avslapning med en karibisk stil.

Rull nå ned gjennom hele bildegalleriet og finn flere vakre strender, som er blant de mest populære reisemålene i verden i alle sesonger. Du kan sikkert enkelt velge ditt neste feriested!

 Verdens vakreste strender – Pinney’s Beach, Nevis i Karibia

Verdens vakreste strender Pinney's Beach Nevis i Karibia

 Gulf Shores, Alabama

De vakreste strendene i verden Gulf Shores Alabama

Horseshoe Bay Beach, Bermuda

Verdens vakreste strender Horseshoe Bay Beach Bermuda

Dry Tortugas nasjonalpark, Florida

 De vakreste strendene i verden Dry Tortugas National Park Florida

Copacabana – den mest kjente stranden i Brasil

De vakreste strendene i verden Copacabana Brasil

 Seminyak – populær strand i Indonesia

De vakreste strendene i verden Seminyak Beach Indonesia

Makena Beach, Hawaii De vakreste strendene i verden Makena Beach Hawaii

 Syv mil med strand på Caymanøyene

De vakreste strendene i verden Seven Mile Beaches Cayman Islands

Railay -stranden, Thailand

Verdens vakreste strender Railay Beach Thailand

Playa Juanillo, Den dominikanske republikk

Verdens strender Playa Juanillo Den dominikanske republikk

 Es Cavallet Beach, Spania

Verdens vakreste strender Es Cavallet -stranden Spania

 Sand Harbor Beach, Nevada

De vakreste strendene i verden Sand Harbor Beach Nevada

 Cape Cod National Seashore, Massachusetts

De vakreste strendene i WorldCape Cod National Seashore Massachusetts

 Hamptons, ikke langt fra New York

De vakreste strendene i verden Hamptons New York

Pampelonne -stranden, Frankrike

Verdens vakreste strender Pampelonne -stranden i Frankrike

 Bondi Beach, Australia

De vakreste strendene i verden Bondi Beach Australia

Outer Banks, North Carolina

Beste strender i verden Outer Banks South Carolina

 Sand Beach, Maine

Verdens vakreste strender Sand Beach Maine

Spiaggia de Sansone, Italia

De vakreste strendene i verden Spiaggia de Sansone Italia

 Reynisfjara -stranden, Island

De vakreste strendene i verden Reynisfjara Strand Island

Huntington Beach, California

De vakreste strendene i verden Huntington Beach California

Condado Beach, Puerto Rico

De vakreste strendene i verden Condado Beach Puerto Rico

Driftwood Beach, Georgia, USA

Verdens vakreste strender Driftwood Beach Georgia USA

 Cannon Beach, Oregon, USA

De vakreste strendene i verden Cannon Beach Oregon USA

 Cape May, New Jersey, USA

De vakreste strendene i verden Cape May New Jersey USA

Harbour Cliff Beach, England

Verdens vakreste strender Harbour Cliff Beach England

 Manuel Antonio -stranden, Costa Rica

De vakreste strendene i verden Manuel Antonio Beach Costa Rica

 Ruby Beach, Washington, USA

De vakreste strendene i verden Ruby Beach Washington USA

Perissa -stranden, greske øyer

De vakreste strendene i verden Perissa beach Greske øyer

 Myrtle Beach, South Carolina

De vakreste strendene i verden Myrtle Beach South Carolina

 Anakena -stranden, Chile

De vakreste strendene i verden Anakena Beach Chile

 Pfeiffer Strand, California

Verdens vakreste strender Pfeiffer Strand California