I begynnelsen av det nye året lager vi vanligvis nye reiseplaner og velger interessante og fristende reisemål. Hvis du planlegger å oppleve mange eksotiske ting på farten og virkelig nyte naturen i 2020, så kan vi hjelpe deg i denne forbindelse. Nedenfor er en ydmyk liste over bare 6 herlige steder rundt om i verden som har noe for enhver smak. På stedet kan du beundre interessante historiske severdigheter, få flotte opplevelser og til og med dra på fantastiske eventyr. Her er noen av de beste reisemålene i 2020. De er alle vel verdt å se, og hver tur er verdt det. Pakk koffertene dine?

 Vår første tur er til Kairo og pyramidene i Giza

Destinasjoner 2020 pyramidene i Giza Kairo Egypt

  • Beste reisemål 2020 som forteller om menneskehetens årtusener gamle historie

Det er flotte reisemål rundt om i verden som kombinerer gammelt og moderne på en fantastisk måte. Kairo er absolutt en av dem. Millioner av turister besøker Egypts hovedstad hvert år for å se de eldste bevarte bygningene i menneskeheten.

de Pyramidene i Giza ligger på den vestlige kanten av Nildalen og kan lett nås. De er bare 8 km sørvest for byen med samme navn og omtrent 15 km fra Kairo. Disse kan også sees på avstand fordi de ble bygget på et rundt kalksteinplatå. Historikere og arkeologer antyder at Giza -pyramidene ble bygget rundt 2620 til 2500 f.Kr. har oppstått. De er blant de syv som er bevart Underverker i den antikke verden  og har stått på UNESCOs verdensarvliste siden 1979. Så kjent og imponerende som silhuettene til pyramidene i Giza kan se ut, er det ingenting bedre enn å beundre dem med egne øyne.

 Den store sfinxen representerer en liggende løve med et menneskelig hode og står midt i den egyptiske ørkenen.

Destinasjoner 2020 The Great Sphinx Giza Kairo Egypt en liggende løve med et menneskelig hode

Hvis du har en sterk interesse for historie, kan du bestille en tur til Peru. Dette blir en unik opplevelse for deg! Der vil du besøke den tapte byen Inkas Machu Picchu. Den perfekt organiserte og strukturerte fjellfestningen sies å ha blitt bygget for rundt et halvt årtusen siden. Det ligger i en høyde på 2360 m, bokstavelig talt mellom de spisse Andes -toppene. Steinbygningene, de massive murene, husene og gåtefulle templene er terrasserte på en fjellrygge. I Inka -byen mellom skyene i Peru finner du mange arkeologiske skatter og arkitektoniske mesterverk som ikke bare er et UNESCOs verdensarvliste. De representerer et helligdom for menneskeheten og regnes som et av verdens nye syv underverker.

Besøk Machu Picchu – inkaenes tapte by.

Destinasjoner 2020 Machu Picchu den tapte byen inkaene Peru

Det er fortsatt et ruinsted på vår liste over de beste reisemålene for 2020, og det er    Chichen Itza i Mexico. Dette historiske landemerket ligger på Yucatan -halvøya og dekker et område på 1547 hektar. Den verdensberømte og godt bevarte trinnpyramiden er omgitt av mange monumentale bygninger av religiøs opprinnelse. Hele bygningskomplekset og byen Chichén Itzá sies å ha spilt en viktig rolle i det sosiale og politiske livet i Mexico mellom 800- og 1000 -tallet. I 1988 ble stedet erklært som verdensarvsted av UNESCO. I dag er Chichén Itzá et av de mest populære reisemålene i Mexico. Selv om stedet alltid ser gåtefullt ut, gir det et fascinerende glimt av landets fortid.

 Chichén Itzá – et bevis på Mexicos strålende historie!

Destinasjoner 2020 Chichén Itzá Mexico historiske ruinsted tiltrekker seg turister

Beste reisemål 2020 – Maldivene! Her kan du se og nyte paradiset på jorden for ferierende i alle aldre.

Destinasjoner 2020 Maldivene paradis på jorden for ferierende i alle aldre

  • Beste reisemål 2020 som tilbyr mye fred og vakker natur

I den andre delen av dagens artikkel vil vi vise deg andre populære reisemål i 2020. Dette er først og fremst steder hvor du kan finne mye ro og fantastiske naturlige skjønnheter. Hvis du vil tilbringe bryllupsreisen helt uforstyrret, kan du bestille fly til Maldivene. Der finner du den beste innkvarteringen, deilig mat og førsteklasses luksus. Ulastelige hvite strender og hyggelig varmt sjøvann inviterer turister til å slappe av. Egentlig trenger du ikke gjøre mye for å oppdage paradiset på jorden. Alt du trenger å gjøre er å utpeke Maldivene som ditt reisemål nummer 1 for 2020!

Turisme på Maldivene åpner seg utover de eksklusive feriestedene i Det indiske hav og inkluderer nå innbydende gjestehus i tre rett på eller i vannet.

Destinasjoner 2020 Maldivene Holidays Trehus for turister ved vannet

 Singapore får besøk av rundt 11 millioner turister i året.

Reisemål i 2020 11 millioner turister i året. Ferierende og forretningsfolk. Skyskrapere i det fjerne

Hvis du mangler byens liv og mas, kan du besøke bystaten Singapore. Der finner du elegante skyskrapere, glamorøse kjøpesentre og superrask transport. Men det er ikke alt Singapore er kjent for. Det er blant de mest besøkte byene i verden. Rundt 11 millioner utenlandske turister besøker Asias største finanssenter hvert år. For å gjøre byen mer miljøvennlig, er det opprettet vakre grønne områder og parker her. De ligner mer på et eventyr. Derfor må du se det bedre for å tro at denne skjønnheten virkelig eksisterer. For eksempel inkluderer Gardens by the Bay tre hager ved sjøen med strandpromenader og de fantastiske supertrærne. De siste strekker seg opp til himmelen og ser ganske futuristiske ut, som en ukjent, ennå uidentifisert treslag.

Destinasjoner 2020 – de futuristiske hagene i Singapore!

Destinasjoner 2020 futuristiske hager i Singapore ved bukten ukjente treslag

Våre utvalgte reisemål i 2020 er imidlertid ikke oppbrukt, for det beste kommer på slutten! Vil du klatre på den høyeste fjellkjeden i Afrika og beundre snøen på Kilimanjaro? Du vil også finne glitrende isbreer, utrolig utsikt og mye natur rundt omkring i en høyde på 5895 moh. Når du kommer til toppen, vil du utvilsomt føle en sterk selvtilfredshet. Kilimanjaro er drømmen til alle fjellentusiaster. Å bestige toppen er ikke lett, men det er også mulig for nybegynnere i sakte tempo.

 Reisen til taket på Afrika steiner!

Destinasjoner 2020 Kilimanjaro i snøen Reisen til taket i Afrika

 Hvor går din neste tur? Har du allerede bestemt reisemålene dine i 2020??

Destinasjoner 2020 steder å besøke klatre Kilimanjaro

Kanskje du leter etter sørlig eksotisme?

Destinasjoner 2020 sørlige eksotisme hviler på avslapning

Destinasjoner 2020 sørlige eksotiske markedsplassen i Marokko Marrakech

Eller mer fred og ro og førsteklasses avslapning?

Destinasjoner 2020 mye fred og ro, førsteklasses avslapning i naturen