Bryllupet er over og bryllupet gikk uten problemer. Nå er det på tide å nyte livet som et nygift par. De fleste velger bryllupsreisen som den perfekte introduksjonen for det nyforelskede paret. Dette er tiden da paret virkelig kan glede seg over å være sammen til fulle. Uten stress, langt borte fra hjemmet og hverdagen. Men hvor kan par best tilbringe bryllupsreisen??

Disse fem eksemplene burde gjøre søket etter drømmedestinasjonen litt lettere for nygifte og elskede. Spennende ideer, forslag, samt rimelige tilsvarende reisemål kan også bli funnet på ferienhelden.de.

bryllupsreise bryllup ferie destinasjon strand sjøen

Langdistanse reiser kommer først

De fleste nygifte velger langdistansereiser til bryllupsreisen. I henhold til mottoet: jo lenger, jo bedre. Maldivene, for eksempel, er veldig populære og etterspurt. Hvis du leter etter absolutt fred og tilbaketrukkethet, er Maldivene det rette stedet for deg. På en av de små øyene i øystaten i Det indiske hav er det garantert en som passer for hvert brudepar. Maavah, Fonandhoo, Gan, Mundoo og Isdhoo er de mest populære her. Strekk føttene under palmer på den hvite sandstranden, nippe til en cocktail og bli servert fra forsiden til baksiden? Ikke noe problem på Maldivene. Det er uendelig mange tilbud, spesielt for nygifte, og hvis du liker samvær og vil nyte det sømløst gjennom hele oppholdet, så er Maldivene det rette stedet for deg.

bryllupsreise Maldivene indiske hav feriedestinasjon

Bali, øya til de salige

Bali er et av de absolutte hotspots for par. Ligger nordvest i Australia, er øya i Det indiske hav et virkelig drømmemål. Ikke bare klimaet er perfekt, menneskene, kulturen og det utrolige utvalget av naturlige skjønnheter og briller gir Bali en helt spesiell sjarm. Det er mange drømmeanlegg for nygifte. Og hvis du vil, kan du til og med bestille en videre flytur til Australia eller New Zealand.

bryllupsreise Bali Island eksotisk feriemål

Tequila og sombrero

Mexico også er alltid verdt en tur. Spesielt for nygifte som ønsker å kombinere litt mer kjas og mas og tilbaketrukkethet uten å måtte reise til en storbymetropol. Mexico tilbyr alt på ett sted. Hvite sandstrender, laguner med sterkt grønt vann, bukter som frister deg til å drømme og samtidig er hver kolonialby, uansett hvor liten, fylt med liv. Spesielt på kveldene våkner de små byene til musikk, dans og tequila. For ikke å glemme landets storslåtte – i ordets ekte forstand. Nesten hver rett, fra varm til veldig varm, er raffinert med chili. Det er også luksuriøse feriesteder her, spesielt i Acapulco eller Cancun.

bryllupsreise mexico ferie reisemål

Hawaii – I landet til vulkaner og guder

Spesielt Maui skiller seg ut når du tenker på en bryllupsreise på Hawaii. Den lille, men spesielle øya er like mye et hotspot for nygifte som Honolulu eller Kauai. Fjell, fosser, vulkaner, tropiske skoger, sandstrender og palmer. Maui lokker med et utrolig bisarr landskap som er uten sidestykke. Totalt er det rundt 75 kilometer drømmestrand tilgjengelig her. Og hvis du vil se hval, er Maui stedet for deg. På visse tider av året kan disse gigantiske sjøpattedyrene til og med sees på nært hold.

bryllupsreise hawaii reisemål

Venezia: byen for elskere

Byen i Nord -Italia er en av de mest populære byene for elskere. De historiske bygningene, Markusplassen med sine utallige severdigheter, de mange kanalene og kanalene. Venezia, sammen med Paris, er kjærlighetens by og den som er Canale Grande rusler forbi, Å bli styrt gjennom kanalene av en syngende gondolier opplever en slags renessanse av kjærlighet på nært hold.

       bryllupsreise Venezia reisemål romantikk gondolier