Valentinsdag er uten tvil den mest romantiske dagen på året. 14. februar ønsker alle å overraske sin “bedre halvdel” pent og uttrykke varme følelser. Det er derfor vakre blomster gis og små og store gaver gis på Valentinsdag. Uansett er denne dagen av stor betydning for alle forelskede par. Derfor er det viktig å bruke det på en morsom måte. For eksempel kan du reise med din store kjærlighet og besøke interessante steder hvor du kan dele mange romantiske opplevelser sammen. Dagens artikkel handler om slike reisemål for romantikere og elskere. Hvis du vil reise langt unna som et par, er det flotte romantiske reisemål rundt om i verden som bare venter på å bli oppdaget av forelskede par. Men hvis du ønsker å bli i Europa, så les videre og la deg inspirere av reisetipsene våre for Valentinsdag.

De hyggelige overraskelsene og reisetipsene til Lovers ‘Day er bokstavelig talt uendelige!

Destinasjoner for romantikere Brugge Belgia vakkert sted for forelskede par for å feire Valentinsdag

Ta din store kjærlighet til Paris 14. februar og fortell henne der hvor mye hun betyr for deg.

Destinasjoner for romantikere besøker Paris for å se Eiffeltårnet avgi en kjærlighetserklæring

  • Tre europeiske hovedsteder tiltrekker romantikere og elskere som magneter

 

Hvis du er ute etter en spesielt romantisk ferie, kan du gå for to uten tvil Paris. Den franske hovedstaden er kjent som det mest romantiske stedet i verden og regnes som kjærlighetens by. Å utforske den franske metropolen på egen hånd er flott, men det er definitivt noe spesielt med å besøke Paris med din betydelige andre. Egentlig det perfekte reisemålet for Valentinsdag! Ta en titt på Eiffeltårnet – symbolet på den franske hovedstaden, hvis blinkende lys gjør Paris til den mest romantiske byen i verden. Et kyss under denne unike strukturen er et must for elskere. Enda litt mer – modige menn foreslår romantisk ekteskap med damene sine her. Kult, ikke sant?

Eiffeltårnet – symbolet på Paris kan sees på avstand.

Destinasjoner for romantikere Paris besøker Eiffeltårnets landemerke i den franske hovedstaden

Denne broen over Seinen kalles Pont Alexandre III og er bygget i nybarokkstil.

Destinasjoner for romantikere Pont Alexandre III-broen over Seinen bygget i nybarokk stil

Ta en spasertur gjennom Paris og oppdag Pont Alexandre III gangbro som strekker seg over elven Seine sør for Louvre. Hvis været er bra, kan du dra på en romantisk båttur i februar og beundre severdighetene i den franske hovedstaden på avstand. Hvis du er i Paris, ikke gå glipp av Triumfbuen. Selv om Paris utstråler mye kjærlighet og romantikk, er det også byen for mote og kunst. Derfor er et besøk i Montmartre -distriktet i Paris et must. Ta en romantisk spasertur dit, og du vil aldri angre på det i livet!

 Destinasjoner for romantikere og elskere: Paris, Triumfbuen

Reisemål for romantikere Paris franske hovedstad besøker Triumfbuen

 Kjenner du Hofburg i Wien??

Destinasjoner for romantikere Wien Østerrike Hofburg

Vårt neste tips for utvalgte reisemål for romantikere og elskere fører til Wien. Den østerrikske hovedstaden har mye å tilby sine mange gjester og turister, spesielt når det gjelder historisk og kulturell arv. Det er mange monumenter å oppdage her, for eksempel imponerende slott, katedraler, gallerier og museer.

De vakreste og mest populære av disse er utvilsomt Schönbrunn -palasset, Hofburg og Belvedere -palasset. Hvis du vil ha en ekte wienerkaffe, kan du gå til sentrum og finne Graben. Dette er en pulserende gågate i hjertet av sentrum, der pestkolonnen ligger. I tillegg er Graben en populær shoppingmile for wienere og alle byens gjester. Der finner du mange kaffehus der forelskede par komfortabelt kan nyte den varme drikken.

Graben i Wien blir alltid overkjørt av turister.

Reisemål for romantikere Graben i Wien er overfylt med turister, shoppingmil og vakre kaffebarer

Stefansdomen er utvilsomt en av de mest populære severdighetene i Wien. Det er symbolet på den østerrikske hovedstaden og symboliserer gjenoppbyggingen etter andre verdenskrig. I Wien er det mange andre reisemål for romantikere og elskere, for eksempel parlamentsbygningen, byoperaen, Maria-Theresien-Platz, mange byparker og Burggarten.

Pariserhjulet i Prater – også et symbol på Wien!

Reisemål for romantikere Pariserhjul i Prater, et landemerke i Wien

De som besøker den evige byen for første gang, vil sikkert bli fascinert av de mange historiske monumentene og severdighetene der!

Destinasjoner for romantikere Roma, den evige byen Colosseum, en av de mange severdighetene i den italienske hovedstaden

Vi vil at du skal dra til Paris og Wien også den evige byen Roma Foreslå et passende reisemål for Valentinsdag. Den italienske hovedstaden er også en av de vakreste og mest romantiske byene i Italia. Roma har beholdt sin autentiske gamle sjarm og tiltrekker seg millioner av turister fra forskjellige verdenshjørner. Den italienske hovedstaden er også det perfekte reisemål for Valentinsdag. Det er så mange severdigheter å se i byen, noen av dem inkluderer Colosseum, Forum Romanum – sentrum av det republikanske Roma – og Pantheon – en gang et hedensk tempel og senere en imponerende kirke. Det er tusenvis av flere attraksjoner i Roma. Hvis du går en romantisk spasertur med din betydningsfulle andre, ektemann, kjæreste eller beste venn, finner du mange vakre barokke kirker og bygninger, samt noen romantiske kafeer og restauranter for en rolig middag.

Du kan nyte morgenkaffen på denne romantiske gaten.

Destinasjoner for romantikere Roma den evige by en romantisk gate drikke morgenkaffe

  • Andre store europeiske byer som er gode reisemål for romantikere og elskere

Brugge er en belgisk by som utstråler en eventyrlig middelaldersk atmosfære. Byen er så vakker at det tar mange turister pusten fra seg. Brugge scorer med sin middelalderske arkitektur, små hus, kanaler, imponerende palasser og kapeller. Denne belgiske byen er en så romantisk destinasjon at den tiltrekker seg mange forelskede par på Valentinsdag. Hvis du tar en kort tur til Brugge for kjærlighetsdagen, må du definitivt se klokketårnet 13C på stedet. Du må klatre 336 trinn, men det er vel verdt innsatsen. Fra oven er utsikten over Brugge og området rundt fantastisk!

Det er umulig å ikke tenke på middelalderromantikk i sentrum av Brugge.

Destinasjoner for romantikere interessant arkitektur gavlhus sentrum av Brugge romantisk atmosfære

Ytterligere to romantiske steder i Europa venter bare på å bli oppdaget av romantikere og forelskede par på Valentinsdag. Vårt neste reisetips vil lede deg til Verona. Denne italienske byen er nå en populær attraksjon for mange turister fra hele verden. Verona fortryller alle med sine historiske monumenter. I gamlebyen i Verona vil du se mange severdigheter som er inkludert på UNESCOs liste over verdensarvsteder. For eksempel amfiteateret, Arco dei Gavi, Porta dei Borsari og mange flere.

Du trenger ikke å dra til Venezia. Også i Verona kan du ta en romantisk båttur gjennom byens kanaler på Valentinsdag.

Romantiske reisemål Verona Italia Ta en båttur gjennom byens kanaler

Park Güell i Barcelona er bare en av Gaudis geniale bygninger.

Destinasjoner for romantikere Barcelona Park Güell, en bygning av Gaudi

Listen over europeiske reisemål for romantikere og elskere som vi har laget spesielt for Valentinsdag, inkluderer også en vakker og må-se by i Spania, det vil si Barcelona! Blant severdighetene i denne unike byen kan man i første omgang beundre Sgrada Familia. Andre tidløse bygninger av Antoni Gaudi venter også på deg der. Inkludert Park Güell, Casa Batillo og Casa Mila. Den geniale katalanske arkitekten har satt sitt preg på hele den spanske storbyen. Så vårt råd er å ta et par dager fri for å se alle severdighetene i Barcelona. Det er definitivt verdt det!

 Du kan aldri kjede deg her!

Destinasjoner for romantikere Barcelona Spansk metropol vakre fargerike bygninger

Uansett hvor og med hvem du vil reise 14. februar, ønsker redaksjonen vår alle romantikere og forelskede par en fantastisk og uforglemmelig feiring av kjærlighet!

 Feir kjærligheten på Valentinsdag og nyt hver time for to!

Destinasjoner for romantikere som feirer Valentinsdag i Roma for to som nyter mat og drikke