Kanariøyene – en spansk gruppe øyer utenfor Afrikas vestkyst – har noe å tilby for enhver smak. Siden de bare er fem timer med fly fra hjemlandet og temperaturen her er mellom 15 og 28 grader hele året, er de blant de mest populære reisemålene for tyskere. Siden hver Kanariøye utstråler sin helt egen sjarm, er det en passende øy for alle typer ferierende.

Destination Canaries – Kanariøyene har noe å tilby for enhver smak

reisemål destinasjon kanariøyene sjøferie alle øyene kart

Reisemål Kanariøyene sjøferie vakre strender

La Palma: Øya for naturelskere og turgåere

Masseturisme er et fremmedord på La Palma. Øya er heller et perfekt reisemål for naturelskere og turgåere. Landskapet er preget av en utrolig vakker natur med mange steiner, robuste kyster med bare noen få sandstrender og delvis aktive vulkaner. På den annen side frodige dragelunder, velduftende furu- og laurbærskog samt papaya, mango, bananer og ananas trives på øya. Derfor blir det aldri kjedelig på La Palma.

Øya, som har vært bebodd i 2500 år, krysses av et nettverk av gamle stier. Det er derfor mange turstier med forskjellige vanskelighetsgrader. Noen ligger langs kysten og åpner for dramatiske havpanoramaer, andre krysser dype juv eller krysser vulkaner. De fører ofte til nesten glemte, mystiske steder som ikke engang kan nås med bil. En av de vakreste fotturer er i Caldera de Taburient nasjonalpark, hvor du går gjennom et flott naturlandskap med furutrær, selje, laurbærtrær og en rekke planter som er unike for denne øya..

reisemål destinasjon Kanariøyene sjøferie tenerife

Fuerteventura: Øya for familier og vannsportentusiaster

Selv om man finner på Fuerteventura Mellom alle steinene, steinene og skråbakkene, ved første øyekast, er det knapt litt grønt, men ferierende blir overrasket så snart de ser den paradisiske kysten med turkisblått sjøvann og hvite sandstrender som strekker seg til horisonten. Av denne grunn er øya også kjent som badeparadiset. På grunn av de fantastisk vakre og lange strendene, er den ikke bare perfekt for alle soltilbedere, men også for en ferie med hele familien.

Vannsportentusiaster vil også få pengene sine på Fuerteventura på grunn av den stadig tilstedeværende passatvinden. Surfercirkler anser derfor til og med øya for å være “europeisk Hawaii“utpekt. Verdensmesterskapet i hurtigsurfing finner sted her hvert år i juli og august.

reisemål destinasjon kanariøyene sjø ferie strand sol sand

Gran Canaria: Øya for festferier

Hvis du liker å feste mye på ferie og ønsker å nyte livet til det fulle, er Gran Canaria det rette stedet for deg. I løpet av dagen kan du slappe av på en av de vakre strendene, sent på ettermiddagen kan du shoppe i Las Palmas, og kveldene kan komfortabelt avsluttes med deilige cocktailer i en av de mange strandbarene. I Maspalomas og Playa del Inglésan på sørkysten av Gran Canaria er det også enorme festmil der du kan feste. Hundrevis av kafeer og barer står i kø her og holder åpent til etter midnatt. Velbesøkte diskoteker, klubber og dansebarer for nesten alle aldersgrupper kan også finnes her i overflod.

Gran Canaria men har også andre ansikter. En ferie på øya, for eksempel, er en fantastisk måte å utforske det indre av øya med en leiebil. Her får du dype kløfter, snøhvite fjellandsbyer, paradisiske bukter og lyse grønne reservoarer foran linsen din.

Alle som har blitt nysgjerrige og ønsker å tilbringe sin neste ferie på Kanariøyene, kan besøke reisebyråets nettsted its.de finne mange rimelige pakkereiser.

reisemål destinasjon kanariøyene sjø ferie sjø og fjell