Endelig har vi bedre vær ute og nå tenker nesten hver andre tysker på sin velfortjente årlige ferie. Eller kanskje bare et kort opphold på et vakkert sted! Etter de lange kalde månedene prøver du å lykkes med å bekjempe vinterbluesen og lade batteriene midt i naturen eller et annet sted i verden. Faktisk handler dagens artikkel om steder som er verdt å se rundt om i verden, men de blir sett på fra et spesielt synspunkt. Ifølge de siste dataene og informasjonen fra de store reisebyråene, er din neste ferie i stjernene. Uten å innse det eller på noen måte føle det, velger vi et bestemt feriested, selv uten å vite det. Det er derfor ekspertene sier at mange reisende og de som trenger ferie velger stedet ferieturen i henhold til stjernetegnet. Vi forteller deg om et øyeblikk hvilke langturer eller korte opphold som går med de første 6 stjernetegnene.

 En ferie i Mexico passer for alle stjernetegn og kan huskes lenge

Mexico ferie

Men vet du allerede hvor det perfekte feriestedet er for deg? Hver av oss velger feriestedet i henhold til sine egne individuelle kriterier, for eksempel i henhold til værforholdene i en tilsvarende sesong på stedet, i henhold til kategorien hoteller og restauranter der, i henhold til sitt eget budsjett eller andre personlige preferanser.

Uten å ha vært der før, velger vi overnatting for feriedagene. Men hvordan er det mulig at stjernene påvirker vårt valg? Ja, det er veldig komplisert å forklare, men det er det! Tro det eller ei. En brennende, energisk Væren ville definitivt reise til Mexico, mens en romantisk Taurus foretrekker storbyen kjærlighet Paris. Og du? Hvilket feriested ville du valgt som det beste for deg selv? Bare les videre og først på slutten av artikkelen vil du selv kunne bedømme hvor du skal neste gang.

Mange mennesker blir trukket til avstanden på ferie!

Los Angeles stjernetegn ferie sted

Vannmannen stjernetegn (21. januar – 19. februar)

Alle som er født under Stjernetegnet Vannmannen er trendsettere og visjonære med eklektisk smak, som kjendiser. Du liker å feriere i en storby hvor det er mye som skjer. Så hvorfor ikke i Los Angeles? Dette er det beste stedet å late som en Vannmannen er en stjerne (eller bare vil ligne noen!). Villa Sophia i Los Angeles er det beste stedet å bo for dette stjernetegnet. Dette er et Hollywood -verdig Los Angeles -hjem hvor en Vannmann virkelig kunne vise seg. Filmer ble til og med skutt der, og villaen har blitt omtalt i en rekke TV -programmer.

 En vannmann ville føle seg hjemme i Villa Sophia i Los Angeles

Villa Sophia, Los Angeles feriested

Og hvis du ble født under stjernetegnet Fiskene, bør du bli i Europa.

Englands ferie stjernetegn

Stjernetegn i Fiskene (20. februar – 20. mars)

Folk i stjernetegnet i Fiskene er ekte drømmere som alltid er i bevegelse. De lengter etter det og vil hele tiden følge fantasien. Så hvis du ble født mellom 20. februar og 20. mars, så planlegg en endeløs tur og se hvor din vei fører deg. Men definitivt også til England! For eksempel er Northampton det perfekte stedet å reise med stil. Og det er akkurat det du vil, ikke sant?

Fisk ønsker å være i konstant bevegelse!

Zodiac Holiday Bus Car Northampton England

 Den brennende Væren trenger variasjon! Men han kan også sette pris på naturlig skjønnhet over hele verden.

Zodiac ferie sted

Væren stjernetegn (21. mars – 20. april)

Væren er entusiastisk og tiltrukket av spenning. Væren er et brennende stjernetegn styrt av planeten Mars. Det betyr at ferien hans skal være alt annet enn kjedelig. Er du en Væren? Vel, velg et fargerikt sted å bo i et livlig område som Orange Sunset Villa i Puerto Vallarta. Du kan tilbringe en uke eller mer i Mexico og bli kjent med eksotismen i dette landet på nært hold. Der må du prøve de deilige spesialitetene i den meksikanske kulinariske kunsten.

Sunset Villa i Puerto Vallarta, Mexico venter på sine gjester!

Sunset Villa i Puerto Vallarta

 Paris – kjærlighetsmetropolen er det perfekte stedet for en Tyr.

Zodiac ferie Paris Eiffeltårnet kjennetegn på byen

Stjernetegn Tyren (21. april – 21. mai)

Mennesker født under stjernetegnet Tyren står fast på bakken. De er til tider sta og vet nøyaktig hvordan de skal forfølge sine mål. Representantene for dette stjernetegnet ønsker et koselig hjem som kombinerer komfort med luksus.

 Palais Royal Apartment i Paris, Frankrike ble bygget på 1600 -tallet og kombinerer i dag komfort og luksus i møbler og interiørdesign

Villa Sophia, Los Angeles feriested

Mens Tyren er veldig fokusert på jobben sin, har de også en romantisk side. Imidlertid er dette alltid forbundet med praktisk bruk for mennesker i dette stjernetegnet. En luksusleilighet i sentrum av Paris ville være ideell overnatting for en Taurus. I løpet av dagen har han lett tilgang til de viktigste severdighetene i den franske hovedstaden, for eksempel Louvre. Om kvelden, etter en lang dag med utforskning, kommer han tilbake til et luksuriøst interiør og føler seg hjemme på ferie.

Reiseentusiaster født under stjernetegnet Gemini elsker å fly til Australia

Stjernetegn Gemini Australia panoramabilde ovenfra Tasmania -øya

tvillinger (22. mai – 21. juni)

Tvillinger er sosiale sommerfugler som leter etter variasjon og ikke ønsker å forplikte seg til en stil eller et sted. Hvis du er tvilling for stjernene, så velg et feriested langt unna, for eksempel de fortryllende strendene i Tasmania. Det er også flotte små strandhus for eventyrlystne ferierende. Forsiden av huset beholder den tradisjonelle kolonistilen. Det står i full kontrast til det moderne glasset som utgjør baksiden av huset. Dette unike hjemmet er perfekt for det livlige Gemini -stjernetegnet!

Et hus i kolonistil i Australia

Feriested australia tasmania rekkehus i kolonistil

 Det samme huset, men fotografert bakfra

Stjernetegn Gemini Australia huser mye åpent glass

Kreftstjernetegn (22. juni – 22. juli)

Kreftformer elsker tryggheten og komforten i sitt eget hjem og føler seg bundet til ett sted. Akkurat som de viktige menneskene i livet ditt. Kreftformer leter etter en rimelig ferie, hvor de kan tilbringe en stund med venner og familie og virkelig slappe av fra stresset i arbeidet og storbyen. For dem er Dublin det perfekte feriestedet, hvor krabber kan leie et hus i sentrum av byen. Det skal være innbydende, koselig, men ikke spesielt dyrt. Ja, økonomisk følsomhet er spesielt viktig for dette stjernetegnet, og det er derfor Gemini ikke vil bruke mye penger på ferie.

 Det gamle sentrum av Dublin utstråler varme og hygge

Dublin Irland kreftferie

Her ville en kreft føles på rett sted

Zodiac Cancer ferie sted Dublin sentrum luksusleilighet

Nå er de første 6 stjernetegnene i dyrekretsen klare om hvor det perfekte feriestedet er for dem. Les også fortsettelsen av denne artikkelen for å lære mer om de neste 6 stjernetegnene og deres best mulige ferie.

Du vil definitivt like Paris, spesielt hvis du ble født under stjernetegnet Tyren

Zodiac Taurus Paris Notre Dame Cathedral City Panorama

 Koselige strandhus i Tasmania inviterer surfere, svømmere og andre ferierende.

Zodiac perfekte ferie svømmere surfere Tasmania øy Australia

 I Irland får romantiske naturene pengene sine!

Zodiac turiststed romantisk natur Irland bro solnedgang

Mange ønsker å fly langt unna på ferie for å bli kjent med nye steder på nært hold

Los Angeles stjernetegn Vannmannen perfekt feriested med panoramautsikt over byen