6.360 passasjerer, 2.384 besetningsmedlemmer, 362,12 m lengde, 66 meter bredde, 72 meter høyde, ca. 1,5 milliarder byggekostnader – rederiet “Harmony of the Seas” Royal Caribbean gir imponerende tall. Men det er altfor forståelig, for tross alt er hun for tiden det største cruiseskipet i verden. Hun har erstattet sine to søsterskip, Oasis of the Seas og Allure of the Seas, som er litt mindre enn det nyeste medlemmet i Oasis -klassen.

Et lysbildeparadis på åpent hav

Men ikke bare bare tallene er imponerende, men også underholdningstilbudet om bord, som ikke er sparsomt med superlativer. Vil du ha noen eksempler? Passasjerer på Harmony of the Seas kan bruke de ti dekkene høyeste sklie til sjøs kalt “Ultimate Abyss”, stup ned de tre lengste vannskliene ombord på et skip – “Supercell”, “Typhoon” og “Cyclone” alias “Perfect Storm” – i det dypeste bassenget på en, som kan senkes ned til 6,40 meter Svøm rundt skipet og spis, etter all handling, på en av nesten to dusin restauranter.

cruise-1236642_1920

Sporty, sporty: hold deg i form ombord på Harmony of the Seas

 1. Enten sport eller avslapning i et spa – på “Harmony of the Seas” med sine 66 000 m² gulvareal er det nesten ingenting som ikke eksisterer. Her er bare en liten liste over de ulike sportstilbudene:
 2. Basketball, fotball eller annen ballidrett på idrettsplassen
 3. Skøyter på skøytebanen
 4. Jogging på ditt eget joggingspor
 5. Spill minigolf på en ekte minigolfbane
 6. Klatring på to store klatrevegger 13 m høye
 7. Dansekurs
 8. Trening i det moderne treningssenteret med ulike kurs som yoga, tai chi og co.
 9. Svøm i et av de fire bassengene
 10. Surf på en av de to FlowRider® surf -simulatorene
 11. Flyt 25 meter i høyden på det niende dekket på zipline zip line

Ren avslapning for kjennere

Men avslapning tilbys også. 10 boblebad, hvorav to stikker ut over skipets side, masserer de som sitter i dem, ulike massasjer og behandlinger er tilgjengelige i Vitality℠Spa. Hvis du vil, kan du spasere gjennom “Central Park”, der 12 000 planter og til og med ekte trær vokser. Men det er også andre måter å slappe av på Harmony of the Seas. Spesielt det kulinariske tilbudet er fantastisk stort. Du kan velge mellom mer enn 20 restauranter og barer og ha deilige cocktailer blandet. Den siste oppgaven utføres enten av en ekte profesjonell bartender eller, i “Bionic Bar”, av en eller to ultramoderne blanderoboter.

Broadway i Karibia

Verdens største cruiseskip cruiser for tiden i Middelhavet, men vil være stasjonert i Karibia i den kommende vinter / vår 2017 sesongen. Fra Fort Lauderdale kan passasjerene oppdage og nyte St. Maarten, det eksklusive feriestedet Labadee, Jamaica, Bahamas og mer. Spennende strandutflukter på de karibiske øyer er garantert. Alle som ønsker å ha noe annet å gjøre på kvelden, bør gå til musikkteateret ombord – fra Broadway -musikalklassikeren “Grease” til den spesialutviklede “Columbus – musikalen”, den beste underholdningen er garantert.

Hvis du vil gjøre vennene dine som ble hjemme litt sjalu, kan du gjøre det ultra-raskt via et hvilket som helst sosialt nettverk. Dette garanteres av satellittbaserte og raskeste internett til sjøs kalt Voom – en annen topp eller beste ytelse som gir rettferdighet til bæreren av tittelen “største cruiseskip i verden”.

Bildekilde:

www.pixabay.com © MustangJoe (CC0 1.0)