I vår artikkelserie om fantastiske reisemål rundt om i verden har vi allerede gitt deg mange forslag og nyttig informasjon for en flott strandferie, selv om vinteren. Hvis du virkelig vil reise over jul, kan du fortsatt bestille en ferie på Maldivene eller fly til Karibia. Men kanskje du kan velge en av de private øyene i Det indiske hav som ditt neste feriested. Det er mange drømmeøyer over hele verden, men alle har mye til felles: de tilbyr alle sine gjester og solhungrige ferierende den beste muligheten til å unnslippe den stressende hverdagen hjemme og nyte fullstendig avslapning og ro langt borte fra vanlig mas og mas. I tillegg kan du utforske nye steder under en øyferie, bli kjent med små romantiske byer, svømme og dykke i asurblå laguner og oppleve en følelse av frihet. Drømmeøyene som vi introduserer for deg i dag, er rett og slett de perfekte feriestedene for store og små.

 Drømøyer som fascinerer!

Øgle

For denne artikkelen har vi valgt ut tre drømmeøyer som ikke bare er egnet for eventyrere og oppdagelsesreisende. Dette er paradisiske steder hvor du kan kombinere ren avslapning med sport og underholdning. Det er fantastisk badevær der nesten hele året, det krystallklare sjøvannet er hyggelig for svømmere og snorklere, hvite strender lokker gjester som ønsker å slappe av litt og ganske enkelt foretrekker å ikke gjøre noe.

Hvis du vil bli fascinert av den naturlige sjarmen og den perfekte roen på disse paradisiske stedene, kan du lese videre og beundre bildene!

La den stressende hverdagen ligge igjen og nyt stressfrie dager på en av verdens drømmeøyer

Drøm øyene hvite strender

  • Verdens drømmeøyer: Lizard Island tilbyr en romantisk ferie og fantastisk tilbaketrukkethet i ett

 Sikkert bare noen få tyskere kjenner korallrevene i Nord -Australia. Men det er en fantastisk ferieoase som mange nygifte par velger på bryllupsreisen. Hvis du har et familiegjenforening eller et annet stort arrangement foran deg, kan du også leie denne private øya for det. Overnattingsmulighetene og servicen her overlater ingenting å være ønsket. Fra rommet ditt kan du nyte det fantastiske havpanoramaet dag og natt. Hvert minutt kan du oppleve noe nytt og interessant her. En beskyttet nasjonalpark og mange vakre strender lokker mange eventyrere som liker å dykke og ønsker å oppdage flora og fauna på drømmeøya selv. Daglige aktiviteter som svømming, tennis, fotturer tilbys til din fordel. Lidenskapelige sportsfiskere og fiskere kan drive med sin populære hobby på Lizard Island i løpet av dagen og prøve noen av de lokale kulinariske spesialitetene om kvelden. Finnes det en bedre drømmeferie enn en som denne?

Lizard Island er et romantisk sted som har mye å tilby.

Drømmeøyene ren romantikk, fortryllende natur

 Lovers er på rett sted her!

Drøm øyene ideelle feriested forelskede par

Det utmerkede kjøkkenet og den perfekte servicen på øya oppfyller de høye kravene til gjestene

Utmerket mat

Motu Teta er en drømmeøy der du føler deg som i et paradis

Drømøyene Motu Teta

  • Drømøyer over hele verden: Motu Teta – vær alene i paradiset og tilbring en fantastisk strandferie

Vår virtuelle ferietur fortsetter fra den nordlige kysten av Australia til Stillehavsområdet. For å være mer presis, ifølge Motu Teta. Dette er en privat drømmeøy i Sør -Stillehavet, i Fransk Polynesia. Dette ubeskrivelig vakre stedet ligger omtrent 90 minutter med båt fra Rangiroa flyplass. Her er den største atollen i Tuamoto -skjærgården, og er det perfekte feriestedet for dykkere og snorklere. Høye kokospalmer, brede hvite sandstrimler, turkis vann og fascinerende utsikt! Tiden ser ut til å stå stille her! Ferierende på øya Motu Teta er garantert full komfort og opplev paradis på jorden! Hvis du liker å reise som et par og vil besøke denne øya, kan du tilbringe en romantisk ferie på Motu Teta og aldri glemme det.

 Denne eksklusive øya retrett tilbyr fred og komfort rullet sammen

Drøm øyene perfekt ferie sted hvile

 Her kan du nyte et par dager i tilbaketrukkethet og oppdage den naturlige sjarmen til enkle ting

Drøm øyene tilbaketrukkethet natur sjøen nydelig

 Nyt spesialitetene i det polske kjøkkenet!

Spesialiteter fra polsk mat

Her kan du oppdage sjarmen til den fransk-polske livsstilen og lokal mat og drikke. Hvis du vil unne deg en lang pause som du definitivt har fortjent, så kom til Motu Teta! Komfortable strandvillaer, bassenger og fantastisk panoramautsikt kan imponere enhver gjest. I tillegg blir du servert av vennlige og imøtekommende personale, som tar vare på ferienes trivsel på øya.

 Høye kokosnøtttrær og asurblått hav – et fantastisk bakteppe for en drømmeferie

Høye kokospalmer

 Her holder du deg langt unna kjas og mas

Drøm øyene ferie uten kjas og mas

 Dette koselige strandhuset kan leies for en drømmeferie i den tropiske skogen

Koselig strandhus drømme øy ferie Isla Simca tropisk skog

  • Isla Simca – en av de vakreste drømmeøyene, hvor du kan ha safari og badeferier på ett sted

For de ferierende som ønsker å åpne sine store lommebøker og er klare til å bruke mye penger på unike ferieopplevelser, har vi et annet flott reisemål klar – Isla Simca. Dette er også en drømmeøy som ligger rett utenfor Stillehavskysten Panama. Den tilhører familien Pigozzi, grunnleggerne av Simca bilmerke. I flere år har det vært mulig å leie et strandhus her som et fritidshus og tilbringe fantastiske dager med nære venner og familie. Fra førsteklasses innkvartering kan du se den asurblå bukten hver dag og fordype deg i det grønne i den tropiske skogen. I horisonten blir linjen mellom himmel og hav uskarp og fargene blandes i en endeløs blå palett. Med slike panoramautsikt er det lett å glemme den stressende hverdagen og la det hektiske tempoet ligge bak.

 På øya kan du føle den naturlige skjønnheten i den tropiske skogen på nært hold

Isla Simca

Eventyrere og oppdagelsesreisende er på rett sted her

Safari tur drømmeøyene ekte feriested eventyreroppdageren

Oppholdet ditt på Isla Simca Island kan definitivt ikke være kjedelig, ettersom det er en lang rekke ferieaktiviteter som gjestene kan velge mellom. Forståelig nok er vannsport veldig viktig på denne drømmeøya, spesielt svømming, dykking, fiske og kajakkpadling. Men du kan også ri på hester, delta på en safari -tur og utforske den lokale naturparken. Om kvelden kan du prøve ferske salater og fiskespesialiteter eller drikke en forfriskende cocktail på stranden. Eller bare slappe av og slappe av!

Hva tror du, vil disse paradisiske øyene forbli en uoppfylt drøm for deg, eller kanskje din neste ferietur drar dit?

 Frokost på sengen – la deg skjemme bort!

Drømmeøyene skjemme bort deg selv frokost på sengen

 Nyt lokale spesialiteter og gled ganen

Drømøyene lokale spesialiteter gleder ganen

Som om tiden stod stille her

Drømmeøyene tiden stod stille blå himmel endeløs sjøhvit strand

Du kan oppleve et fantastisk avbrekk her på drømmeøya Isla Simca

Drømøyene Isla Simca Opplev en pause Hver av de tre drømmeøyene som er beskrevet her, er det ideelle stedet for en uforglemmelig ferie for to

Øyferie for to drømmeøyer over hele verden

 Mottoet for hver drømmeferie er: Lev og nyt!

Panoramautsikt azurblått hav utmerket mat drømmeøyer

Du kan ikke klare deg uten disse deilige rettene

Nyt deilig mat lokale spesialiteter på ferie

 Lokale delikatesser er en ren fristelse

Deilig mat som drikker ren fristelse