Constance er en av de mest populære reisemålene og den største byen ved Bodensjøen. Utallige rester fra middelalderen, historiske museer og en pittoresk, fullstendig bevart gammel by er bare noen av de besøkende magneter som kan oppdages i den årtusen gamle universitetsbyen. Vi har satt sammen tre av de viktigste, typiske reisemålene i denne pittoreske byen ved Bodensjøen for deg, slik at du kan planlegge ferien i Constance på en moderne måte.

En stor del av Konstanz har vært uendret gjennom årene

Ferier i Constance - karakteristiske destinasjoner for den største byen ved Bodensjøen Constance collage gratulasjonskort kirke og bdensee

Ferier i Konstanz - karakteristiske destinasjoner for den største byen ved Bodensjøen panorama av Bodensjøen og Constance

Ferie i Constance: besøk den vakre gamlebyen i Niederburg

Constance ligger på grensen til Sveits og er en av de best bevarte middelalderbyene i Tyskland. Med utallige historiske bygninger og rolige brosteinsgater i Niederburg Altstadt vil du føle deg som om du har vært nedsenket i middelalderen.

Rolige brosteinsgater inviterer turister til å utforske

Ferier i Constance - karakteristiske destinasjoner for den største byen ved Bodensjøen Constance -gatene

Bestill sykler og start turen på Imperia -statuen ved havnen, det populære landemerket i Byen Constance. Sjekk den nærliggende rådsbygningen og deretter videre til hjertet av gamlebyen – markedsplassen. Her finner du den satiriske Kaiserbrunnen med de fire tidligere keiserne, en påfugl med tre kronehoder, samt noen merkelige bronseharer og Odins åttebeinte hest, Sleipnir.

Imperia -statuen ble først reist i 1993 og regnes allerede som et landemerke i Constance

Ferier i Constance - karakteristiske destinasjoner for den største byen ved Bodensjøen imperia -statuen i Constance Harbour

Kaiserbrunnen avrunder fint Marktstätte -torget og er et populært møtepunkt

Ferier i Konstanz - karakteristiske destinasjoner for den største byen ved Bodensjøen satiriske kaisebrunnen kaniner og påfugler

Ta en spasertur gjennom de trange gatene og besøk den majestetiske katedralen, kjent som Konstanz Minster. Dette monumentet imponerer de mange gjestene i byen med sine romansk-gotiske tretak og den tusen år gamle krypten. Det 78 meter høye spiret tårner høyt opp i himmelen og kan sees fra alle hjørner av byen. Før du går inn, føler du den lille glasspyramiden, som gir deg et glimt inn i den romerske festningen Constantia fra det 3. århundre e.Kr..

Constance Minster er bygget i romansk-gotisk stil

Ferier i Constance - karakteristiske destinasjoner for den største byen ved Bodensjøen minster katedral og pyramide

Ferier i Constance - karakteristiske destinasjoner for den største byen ved Bodensjøen minster katedral tretak interiør

Deretter går du til Rheintorturm og besøker karnevalsmuseet som ligger i den. Gå langs den gamle Rhinbroen og besøk til slutt det statlige arkeologiske museet og den underholdende Playmobil -utstillingen for små oppdagere.

Mange turister savner Carnival Museum i Rheintorturm, ettersom det bare er åpent fra april til oktober

Ferier i Konstanz - karakteristiske destinasjoner for den største byen ved Bodensjøen rheintortum og museum historisk

Hvis du vil unne deg litt velfortjent luksus etter denne lange turen i Constance, så er dette det Steigenberger Inselhotel akkurat det rette stedet å slappe av. Det tidligere klosteret fra 1200 -tallet ligger på en liten privat øy ved Bodensjøen og er et syn i seg selv. Det ble omgjort til et hotell i 1875 av zeppelinene (oppfinnere av luftskipene med samme navn). I dag er denne bygningen fortsatt et nydelig hotell med en fantastisk beliggenhet og en fantastisk panoramautsikt over Bodensjøen.

Steinberger Inselhotel tilbyr en fantastisk utsikt over Bodensjøen

Ferier i Konstanz - særegne reisemål for den største byen ved Bodensjøen, steigberger inselhotel

Ferie i Constance: Halvdagstur til Botanisk hage på øya Mainau

Dagen etter kan naturelskere ta en halv dagstur til den botaniske hagen på øya Mainau. Denne hageøya med sine nesten 10 000 rosenbusker, tusenvis av sommerfugler, mange drivhus, blomstertepper og barokkpalasset fra 1200 -tallet er en av de mest populære reisemålene i regionen. Blomsterutstillingene er åpne hele året og tilbyr forskjellige fantastiske severdigheter i hver sesong. Du kan nå dette lille paradiset med ferge eller over en gangbro.

Mainau ser nesten ut som et tropisk paradis

Ferier i Constance - karakteristiske destinasjoner for den største byen på Bodensjøen, Mainau botaniske hage

Ferie i Constance: besøk Zeppelin -museet i Friedrichshafen og ta til himmelen

Friedrichshafen er hjembyen til grev Ferdinand von Zeppelin og ligger på den motsatte bredden av Bodensjøen. Imidlertid må Zeppelin -museet definitivt ikke gå glipp av det. Den inneholder 1500 utstillinger om luftskip, i tillegg til en enorm kopi av LZ 129 Hindenburg og en rik kunstsamling fra middelalderen til i dag. Etter å ha besøkt museet kan du bestille cruise ombord på en zeppelin direkte. På flukt beundrer du det fantastiske landskapet gjennom luftskipets store panoramavinduer, mens du sakte flyter 300 meter over Konstanz og Bodensjøen. Men hvis du er redd for høyder og ikke vil gå på et slikt eventyr, kan du bare besøke Museum Restaurant og beundre zeppelinene som tar av og lander.

Opplev en unik flytur over regionen i en autentisk zeppelin

Ferier i Constance - karakteristiske destinasjoner for den største byen ved Bodensjøen zeppelin museum i Friedrichrichhafen

Unn deg en gratis helg, og unn deg en ferie i Konstanz, i en av de eldste byene i Tyskland. Tross alt burde alle kjenne dette stedet med en lang historie og ha besøkt det minst en gang. Opplev middelalderen på nært hold!

Ferier i Konstanz - karakteristiske reisemål for den største byen ved Bodensjøen spa og restaurant på hotellet Steinberger