kule bobiler og campingvogner

Glade følgere: 11 kule bobiler og campingvogner

Er det noe bedre enn å reise bort og dra dit følelsen leder oss? Det er mye lettere å pakke sammen og ta veien for en improvisert campingtur når du har en bobil eller bobil som venter på å ta deg og kjøreturen til nye landskap.

Disse bobiler og campingvogner har funksjonaliteten og stilen på campingturen sin veldig forskjellig fra de overfylte turene du sannsynligvis kjenner fra barndommen.

Lunar Yukon minihus

kule bobiler og campingvogner reiser praktisk talt

Innsiden av denne campingvognen – veldig behagelig

kule-bobiler-og-campingvogner-takbelysning

Laird Herbert fra Yukon opprettet denne lille 15 kvadratmeter store bobilen som et miniatyralternativ til det tradisjonelle huset. Det lille huset er kraftig og har ekstra demping for å oppfylle kravene til de tøffe forholdene. Den har en overraskende stor mengde lagringsplass med tanke på det lille området, i tillegg til et fullt utstyrt kjøkken og en loftseng over gjennomsnittet.

252-graders bobil

kule bobiler og campingvogner auto modern red

Huset åpnes som en bok, hvor hver side åpner et nytt rom kule bobiler og campingvogner yanko design

Designerne Stephanie Bellanger, David Dethoor, François Gustin og Amaury Watine har projisert en unik bobil med ideen om et romskip. Når du kommer til en campingplass hvor du vil overnatte, kommer det en skjerm rundt for å beskytte deg mot myggene og skape privat plass for deg.

Colim campingvogn

kule bobiler og campingvogner futuristisk design

En minibil og en stor stue

kule bobiler og campingvogner er futuristisk atskilt

Colim Caravan -konseptet lar sine mobile beboere velge å ta med seg hele huset eller bare kjøre bilen. The Colim (Colors of Life in Motion) er en bobil i to deler: en minibil og et stort boareal. Begge er vanligvis tilkoblet, men de kan skilles om nødvendig. Så du kan forlate delen av leiligheten og kjøre rundt med bilen uten belastning.

Flercellet flercellet campingvogn

kule bobiler og campingvogner auto angular white

Reisende som synes det er vanskelig å finne egnede bobiler eller bobiler, ser frem til flercellet-konseptet for mer tilpassing. Mehrzellers designere sier at de jobber med kunder for å bedre forstå hva de virkelig trenger og deretter danne en helt personlig campingvogn. Hver gang skulle det se ut som om du organisk hadde utviklet en celle.

VW Westfalia bobil

westfalia volkswagen solar caravan bobil campingvogn solar

Volkswagen Westfalia har lenge vært et populært symbol på hippiekultur og frihet

kule husvogner og campingvogner westfalia volkswagen

 Designeren Alexandre Verdier ønsket å forbedre kjørekvaliteten til Westfalia, så han bygde den miljøvennlige og luksuriøse Volkswagen. Taket på bobilen er utstyrt med solcellepaneler som samler maksimal energi fra solen. Et luftfjæringssystem senker varebilen slik at den parkeres mer stabilt. Det popup-taket muliggjør til og med en andre etasje. Denne bobilen er veldig forskjellig fra den vanlige Volkswagen. Dette kan gis for en heftig prislapp fra $ 26 000 til $ 69 000.

Eco kapsel

kule bobiler og campingvogner glamorøse

Kapslen er en 6-seters og kan åpnes når været er fint

kule bobiler og campingvogner bildesign

Denne lille traileren søker ikke oppmerksomhet fra andre reisende – den blander seg faktisk ganske godt med området rundt. Eco -kapslen er beregnet for felles bruk, så hver kapsel er koblet til den neste for å danne et elektrisk system. Hvert system har enten en vindturbin eller takpaneler for å dekke beboernes energibehov på en miljøvennlig måte. Den skinnende overflaten er laget av drikkebokser, som reflekterer omgivelsene, og kapselen forstyrrer den alltid. Kapslen er en 6-seters og kan åpnes når været er fint, slik at reisende bedre kan nyte naturens skjønnhet.

Midget Bushtrekka

kule bobiler og campingvogner

De ultragrønne reisende vil til og med foretrekke å ta en sykkel i stedet for en bil

moderne kult bobil telt sykkel

Midget Bushtrekka gjør denne drømmen til virkelighet med den robuste hengeren festet til sykkelen din. Et telt gir et praktisk sovealternativ når du er ute og reiser.

Innovan

kule bobiler og campingvogner nyskapende

Innovan -serien har nye definisjoner for campingvogner, campingvogner og tilhengere

kule bobiler og campingvogner på farten I stedet for de vanlige tykke og eskeformede tingene, er Innovan-produktene fine og aerodynamiske. Ved kjøring er taket på bobilen veldig lavt, slik at bilen utsettes for mindre luftmotstand. Når bilen stopper, er det mye mer plass innvendig takket være popup-vinduer.

  Bulleit Frontier Whiskey Woody

kule bobiler og campingvogner treoverflater

Det er sannsynligvis ikke noe annet anheng så stilig eller morsomt som denne

kule bobiler og campingvogner drikkbar mat

 Vel, du kan ikke slå leir inne eller til og med skjule hagestolene dine. Men der det mangler campingplass, kompenserer ren stil for det. Whisky Woody er en bar med full service i en klassisk trailer, inkludert et pokersett og overdådige skinnmøbler.

Moderne bobil

kule bobil og campingvogn liten mobil leilighet

Du kan ikke engang forestille deg at det er en ekte liten bolig i denne campingvognen

kule bobiler og campingvogner konsept

 I det brettede stativet ser Mehdi Hidari Badies design det som en mobil lagringsenhet. Men når du kommer til reisemålet, utfolder denne moderne bobilen seg til et hus som ser ut som de vanlige bobilene. Lett, men robust, dette huset er bygget av miljøvennlige resirkulerte materialer. På toppen er solcellepaneler for husets konstante strømforsyning.

Opera mobil leilighet

kule bobiler og campingvogner solseil

Opera -leiligheten er en vakker, elegant bobil

kule bobiler og campingvogner hvite solseil

Selv om de fleste synes camping er røff, er det ikke nødvendig å gi avkall på luksus på en campingtur. Opera Mobile Apartment er en vakker, elegant bobil med formen og stilen til operahuset i Sydney. I denne suiten kan bobiler ta med seg litt luksus, uansett hvor de er.