Ferie er et fortryllende ord som stadig ringer i ørene mine. Føler du det samme? Kort tid før slutten av året har du fortsatt tid til å gå på en kort kultur- og bytur eller tilbringe en flott ferie på fjellet eller på en sørlig kystlinje. Millioner av mennesker rundt om i verden drømmer hver dag om å gå kort over ferien og tilbringe en siste ferie i 2019 med familie, venner, som et par eller helt alene. Mange ønsker å få litt frisk luft igjen eller få et pust av frisk luft inn i partnerforholdet. Slik at du ikke trenger å stå overfor dilemmaet om hvor du skal tilbringe en avslappet og begivenhetsrik ferie i 2019, har vi valgt ut 3 topp reisemål for deg i dag, som for tiden er veldig aktuelle og som sannsynligvis også vil være etterspurt i det kommende året . De ligger på forskjellige steder i Europa, men alle er vel verdt å se og fascinerende. Bli med oss ​​på vår virtuelle reise?

Den nordlige hovedstaden Belfast er gjestfri og verdt å se, selv om vinteren

Ferie 2019 Belfast

  • Destinasjon 1 for ferie 2019: Belfast

Det er sikkert mange gode grunner til å besøke den nordirske hovedstaden. Det er flere måter å komme seg rundt i Belfast og til slutt oppdage at det er det perfekte feriestedet for ekte romantikere og eventyrlystne. Her kan du beundre den imponerende nordlige arkitekturen i byen på det gamle rådhuset og slappe av på de grønne områdene foran den.

Et besøk på Ulster -museet ville være ekstremt interessant og imponerende for alle turister. Her kan du fordype deg i Irlands historie og følge den lokale utviklingen av håndverk og handel, men når det gjelder byens nyere historie må vi nevne den med en gang: dessverre har vidtrekkende politiske og sosiale hendelser for mange år ødela ryktet til den nordirske hovedstaden som et reisemål. “Veggmaleriene”, de fargerike veggmaleriene som dekker høye vegger og fortsatt skiller katolske og protestantiske kvartaler, er en påminnelse om dette.

 Belfast rådhus er symbolet på den nordlige hovedstaden og et populært møtested for turister

Belfast

Men det er mange andre, ærlig talt, romantiske steder for gjester i Belfast. Vi kan anbefale fotofansene til det historiske sentrum, hvor de kan ta fantastiske bilder mellom murfasadene på gamle hus. For alle som er interessert i skipsbygging, er et besøk på Titanic Belfast Center høyt på deres gjøremålsliste. Historien om havgiganten Titanic er rapportert der i tekst og bilder. Det berømte skipet er nå akkurat der det en gang ble bygget. Hvis du vil bli bedre kjent med livet til Belfast, må du besøke St. George Market minst en gang. Mange koselige restauranter bekrefter bare inntrykket av gjestfriheten til innbyggerne i den nest største nordlige byen. Belfast er verdt en ferie i alle sesonger og har mye å tilby.

Den nest største byen i Irland har mye å tilby sine mange gjester og turister, fra lange shoppingturer til kulinariske fristelser i koselige puber.

Belfast -ferier 2019

Rådhusets imponerende arkitektur imponerer tusenvis av turister i Belfast

Belfast arkitektur

Murfasadene til Belfasts gamle rekkehus har sett gode tider og dårlige tider

Belfast rådhus imponerende arkitektur

Holiday 2019 murstein fasader gamle byhus Belfast

Men hvis du planlegger ferien din i 2019 i desember og ikke vil tilbringe noen få dager helt nord, anbefaler vi å velge sydeuropeiske reisemål, for eksempel Lisboa (Portugal), Sevilla (Spania) og Bologna (Italia). Disse stedene kan utforskes i flere dager og nyte det tempererte klimaet i desember. Mye europeisk historie og kultur venter bare på å bli oppdaget av turister. Vil du dra dit over jul, eller foretrekker du et varmere sted? Her kommer vårt neste reisetips til deg!

 Du kan nyte det fantastiske middelhavsklimaet i Valletta hver sesong

Helligdager i Valletta Malta 2019

Det er en rekke flotte reisemål i Sørøst -Europa som fremdeles ikke er godt utviklet. Vi dekket noen av dem i en tidligere artikkel. I dag vil vi kort presentere deg for hovedstaden på Middelhavsøya Malta, som er verdt en ferie i hver sesong. Hvis du vil besøke og bli kjent med den europeiske kulturhovedstaden 2018 i løpet av ferien i 2019, så er du velkommen til Malta i løpet av de neste ferieferiene!

 Her kan du spise pastizzi og rusle nedover hovedgaten

Valletta Malta Holidays 2019 Main Street

  • Destinasjon 2 for ferie 2019: Valletta – perlen på øya Malta

På Middelhavsøya Malta vil du oppleve en turbulent historie, imponerende arkitektur og kultur på ett sted. Valletta er kjent som den minste hovedstaden i Europa, ettersom den ligger på et begrenset område av øya. Byen er omgitt av havet på alle tre sider og er godt befestet. Her møter turisten spor etter gammel byhistorie i hver sving. Verdifulle arkitektur- og kulturverk kan bli oppdaget bak restene av høye vegger. En spasertur rundt i byen er en god måte å finne ut på, ettersom de historiske monumentene, museene og galleriene ikke er langt fra hverandre.

Middelalderarkitekturen i Valletta sentrum er fascinerende når som helst på året

Arkitektur sentrum Vallett

 Byen Valletta ble grunnlagt i 1566, og noen bygninger fra denne perioden forteller fremdeles historien om byen. Du vil kanskje gå til Nasjonalmuseet i Malta eller besøke Museum of Fine Arts. Du vil ikke bli skuffet over noen av bygningene. Du kan se historiske funn og kunstverk fra renessansen til moderne tid. St. John’s Co-Cathedral fra 1500-tallet vekker særlig interesse blant besøkende og turister. Uten tvil er det en av Vallettas mest populære attraksjoner. I sitt indre beundrer turister mesterverkene av lokal barokkkunst, inkludert forgylte buer og søyler, vakre takmalerier og Caravaggios berømte maleri Johannes Døperens halshugging fra 1608.

 Pistizzi er overalt på Malta

Gamle hus i Valletta

I løpet av ferien i 2019 har Valletta fortsatt mye å tilby sine mange gjester. Og velsmakende, selvfølgelig! I byens barer kan du prøve lokale spesialiteter som vil skjemme bort ganen og sansene dine. Vi anbefaler alle eventyrlystne å ta en liten avstikker inn i byens omgivelser. Ikke langt er grottesystemet, den blå grotten, som bare vekker beundring. Denne opplevelsen kommer garantert til å forbli i minnet ditt lenge. Malta Valletta

 Gamlebyen i Lucerne med utsikt over elven Reuss

Helligdager 2019 gamlebyen Lucerne -elven Reuss

  • Destinasjon 3 for ferie 2019: Lucerne og Lake Lucerne

Mange reisende ønsker imidlertid ikke å fly så langt unna i juleferien og foretrekker å tilbringe sin siste ferie i 2019 i tysktalende land. Vi har valgt vårt tredje og spesielt populære reisemål for slike turister, nemlig den sveitsiske byen Lucerne og Lake Lucerne.

 Byen Lucerne og Lake Lucerne er et populært reisemål for ferier i 2019

Helligdager i Lucerne 2019

Byen ligger på den nordvestlige bredden av innsjøen, og tilbyr et fantastisk fjellpanorama, herlige sjølandskaper og mye naturlig sjarm. Her er en av de eldste dekket trebroene i Europa, Kapellbroen, som turister liker å besøke. Dette synet og den historiske og godt bevarte Museggmuren regnes som byens landemerker. Lucerne har også det berømte løvemonumentet, som besøkes av rundt 1,4 millioner turister hvert år. Monumentet skildrer en streve løve og er en integrert del av bybildet i dag. Også verdt å se er klokketårnet på rådhuset, som stammer fra middelalderen og tidligere ble brukt som fengsel. Verdt å nevne er vanntårnet i Lucerne, som ble bygget av keiser Friedrich II i form av en åttekant.

 Kapellbroen er en av de eldste dekket trebroene i Europa

Lucerne Sveits ferie 2019

I gamlebyen kan du besøke mange historiske hus dekorert med fresker, besøke pittoreske torg, beundre domkirker og barokke bygninger. Fjellklatrere, turgåere og skiløpere får pengene sine her. Lucerne er inngangsporten til høydepunktene i Sentral -Sveits. Det fantastiske klimaet i denne regionen er påvirket av innsjøen Lucerne og tillater ferieturer og fjellturer hele året.

Vel, har du allerede bestemt deg for et cocete -reisemål for din siste ferie i 2019?

 Her kan du beundre middelalderslott og slott

Helligdager 2019 Lucerne

 I gamlebyen i Lucerne kan du besøke mange historiske hus

Ferier 2019 gamlebyen i Lucerne historiske hus