Nå rår det typiske vårværet ute igjen, grå himmel, tåke, mye regn, dagtemperaturene stiger veldig sakte. Mange tenker på sin neste ferie eller har allerede bestilt den. For for mange er det nå på tide å reise på ferie! Men har du noen gang lurt på hvordan det kommer seg at du bestiller et bestemt feriemål for ferien og ignorerer mange andre destinasjoner? Du lurer kanskje på, men stjernetegnet ditt spiller også en rolle i ditt valg av reisemål. Ja, vi ønsker alle å velge det perfekte feriestedet og styres av veldig individuelle smaker og preferanser, men også av stjernene. For eksempel vil en eventyrlystne skytter foretrekke å bestille et lite, bortgjemt hotell i utkanten av skogen. Men det ville ikke være egnet for løven, fordi han vil ha mer luksus og underholdning. Hvor er det perfekte feriestedet for deg, avhengig av stjernetegnet ditt, vil vi vise deg det med en gang.

 Naturen viser oss ofte sine vakreste sider på ferien.

Romantisk feriested ikke langt fra Henry Island Washington State

Vi har allerede rapportert i en annen artikkel om vakre reisemål for de seks første stjernetegnene i dyrekretsen. I dag ønsker vi å fortsette temaet. Her kan du finne ut hvor Leo, Jomfru og Vekten liker å reise og hvilke feriefolk i stjernetegn Skorpionen, Skytten og Steinbukken foretrekker å bestille. Her hos oss kan du lese kort informasjon om fristende feriesteder som ikke alle kjenner, men gjerne vil besøke når muligheten byr seg.

Følg med og la deg selv bli overrasket!

 Fjernøsten har også mange hemmeligheter

Interessant feriested Hindu tempel Bratan Lake

Det historiske sentrum av Zürich med det berømte Fraumünster -klosteret og elven Limmat tiltrekker seg mange ferierende hvert år

Sentrum av Zürich Fraumünster kloster Limmat elven interessant feriested

Perfekt feriested for stjernetegnet Leo (23. juli – 21. august)

Løver er flinke, stolte og sjenerøse. De vil at husene deres skal være vakkert og kunstnerisk innredet, og det er det de forventer å finne på ferie også. De som er født under stjernetegnet Leo er alltid veldig gjestfrie og vil gjerne reise på ferie med andre venner. De trenger variasjon og underholdning, og det er derfor løvene foretrekker å bestille et luksushotell i sentrum av en vakker by. For eksempel ville førsteklasses Le Bijou Penthouse i Zürich passe hennes temperament perfekt. Der har gjestene hotellets eget boblebad på taket, et fullt utstyrt kjøkken og en koselig stue med plass til opptil 8 personer. Så hvem kommer med?

 Kjenner du allerede Sveits??

Destinasjon Feriested Zürich Sveits Overnatting Le Bijou Penthouse

Eller leter du etter et romantisk feriested utenfor Europa?

Romantisk feriested utenfor Europa Villa Bamboo Bali Indonesia

romantisk feriested for jomfruen (22. – 23. SEPTEMBER)

Jomfruer er analytiske og praktiske, og deres forkjærlighet for perfeksjon er også avgjørende for å velge hvor de skal dra. Det perfekte Jomfru -feriestedet må ha en viss dose romantikk og få stedet å bo der til å ligne et nøye innredet hjem. Dette stjernetegnet trekkes ofte inn i det fjerne, og det er derfor Jomfruer liker å bestille noe langt hjemmefra i ferien. For eksempel en koselig ferieleilighet på øya Bali i Indonesia. Der finner du en perfekt kombinasjon av elegant stil og moderne innslag. Og det ville være den perfekte innkvarteringen for dette stjernetegnet!

 Millioner av turister flyr hvert år til Sør -Afrika for å se Table Mountain.

Verdt å se Table Mountain ferie sted Sør -Afrika

luksuriøst feriested for Vekten (24. SEPTEMBER- 23. OKTOBER)

Vekten lar ofte den sofistikerte smaken skinne. Det perfekte feriestedet for dette stjernetegnet ville være i en storby, hvor det er mange lokale tilbud. For eksempel kan Vekten leie fantastiske moderne overnattingssteder som Spa House i Cape Town. Luksuriøs rominnredning og eget evighetsbasseng, massasjerom og andre spa-prosedyrer gjør denne ferieleiligheten til Sør-Afrika til den perfekte ferieoasen for alle som er født under stjernetegnet Vekten.

 Her kan du tilbringe en uforglemmelig ferie i Cape Town, Sør -Afrika.

Uforglemmelig ferieferieplass Cape Town Sør -Afrika svømmebasseng

Eller foretrekker du å nyte middelhavsstemningen på øya Santorini og slappe av under den strålende greske solen?

Middelhavet feriested Zafira residence Santorini

Middelhavs luksus for Skorpionen (24. OKTOBER- 22. NOVEMBER)

Skorpioner jobber hardt på jobb, noen ganger til og med ufattelige. Du handler energisk og lidenskapelig. Det beste feriestedet for dem ville være på Middelhavskysten. Vannet er deres element, derfor vil skorpionene tilbringe ferien nær sjøen. For eksempel i Hellas. De velger vanligvis overnatting som er gjennomtenkt, smakfullt innredet og ligger i nærheten av vannet. En kombinasjon av alle disse funksjonene finnes i Zafira Residence på øya Santorini. Der nyter ferierende mye sol, endeløst lunkent vann og nok privatliv – så det beste for uavhengige skorpioner!

Villmarken på Orcas Island i USA venter på besøkende

Eksternt feriehus

Hvor går skytterne (23. NOVEMBER – 22. DESEMBER)

Eventyrlystne skyttere elsker naturen, og derfor søker de også direkte kontakt med skogens grønne eller havets blå mens de er på ferie. Hvis du ble født i dette stjernetegnet, anbefaler vi at du bor i dette fantastiske fortryllede trehuset i hjertet av skogen.

 I dette glassverket i New Zealand kan du helt glemme stresset i hverdagen i Tyskland

Uvanlig feriested i New Zealand som passer til skytespill

En Skytt er også en globetrotter og liker å fly rundt jorden. Folk under dette stjernetegnet planlegger sine turer til fantastiske steder for å oppleve naturens skjønnhet på nært hold.

Du kan nyte ren natur på New Zealand på nært hold.

Uvanlig feriested New Zealand Ren natur sau

Globetrotters liker også å fly til California for å oppleve stillheten i Lake Tahoe.

Lake Tahoe

Stjernetegn Steinbukken (23. DESEMBER – 20. JANUAR)

Praktiske mennesker er alle født under Steinbukken dyrekretsen. De ønsker å få mest mulig ut av alle aspekter av ferien. Er du en Steinbukken også? Velg deretter overnatting som er utstyrt med mye komfort for å få mest mulig ut av ferien. Vil du for eksempel gå til en innsjø og ha en fantastisk ferie for en uke eller to? Det ville være mulig i Lake Tahoe, California. Nyt fantastisk utsikt over innsjøen, svømmebasseng, tilgang til innsjøen, fullt utstyrt kjøkken og treningsrom. Kan du be om litt mer fra feriemålet? Det tror vi knapt!

Har du allerede bestemt deg for hvor du skal dra videre? Ta også en titt på bildene nedenfor. Det vil absolutt ikke være vanskelig for deg å finne det perfekte feriestedet for deg.

  Lake Tahoe, California, USA

Lake Tahoe California USA

 Lake Tahoe California USA

Lake Tahoe California

 Fantastisk utsikt over Oscas Island og bukten i nærheten

 Se Lummi Island Oscas Island i nærheten av bukten

Det er så stille og fortryllende på Santorini

Beste feriested Santorini, Hellas

 Mye historie, kultur og ren natur venter på deg på øya Santorini

Masse kulturhistorie ren natur Sanorini Hellas beste feriested

Trappene fører til det historiske Lempuyang -tempelet i Bali, Indonesia.

Lempuyang -tempelet Bali Indonesia

 Det gamle sentrum av Zürich er virkelig innbydende.

Populært feriested Zürich, Sveits gamle sentrum, innbydende