Organiser julefesten din i Dubai! Oppdag de beste tilbudene, de vakreste utfluktene og opplev julens magi i varme klimaer.

 Enten en strategisk flukt fra julens mas og mas eller planen om å unne deg den koselige varmen i et fjernt land: Dubai er absolutt et av de mest populære reisemålene for ferien i desember, og tilbyr vakre strender, feriesteder som fortjener navnet og mange arrangementer for en uforglemmelig ferie i emiratet.

Mellom sjø og eventyr: vi anbefaler Juletid for å besøke Dubai, når klimaet er behagelig og du kan ta fantastiske turer gjennom gatene. Temperaturene mellom desember og januar er rundt 25-26 ° C. Det er derfor jul og nyttår er den desidert beste tiden å besøke landet.

Sjekk ut denne guiden for å finne ut noen av de mest interessante hendelsene i Dubai rundt jul. Du vil garantert få lyst til å bestille ferien på et virkelig magisk sted i dag.

juleferie dubai tips

Dubai Shopping Festival

Hvert år mellom 26. desember og 1. februar er den tradisjonelle “Dubai Shopping Festival” i stedet for. Det er sannsynligvis den mest etterlengtede festivalen for alle shopping- og kunstinteresserte, så vel som fans av god mat på jakt etter kulinariske herligheter. Dubai Shopping Festival strekker seg over hele byen med små lokale arrangementer i de forskjellige butikkene eller kjøpesentrene. Mange tilbud, rabatter og arrangementer venter i butikkene som tiltrekker publikum og forfører dem til å trekke ut kredittkortene sine. Dubai er shoppingbyen par excellence – det er ingen hemmelighet. Men med DSF blir alt enda mer fascinerende: det er for eksempel hendelser dedikert til kulinarisk kunst, moteshow, forestillinger av artister med internasjonal status, fyrverkeri, konserter og en kinofestival.

Dubai Shopping Festival fant sted for første gang i 1996 og er den rette muligheten til å fylle opp garderoben din og unne deg uhemmet shopping. I løpet av denne tiden valfarter motofrene til emiratet for å finne de nye trendene og prøve lykken på lotteriene med enorme summer og svært attraktive premier. Alle de store kjøpesentrene er involvert i arrangementet. Det gir mulighet for gode kjøp i alle bransjer – fra elektronikk til klær. Hvis luksus er noe for deg, må du stoppe ved Dubais gullmarked. Markedet er helt dedikert til smykker, og du vil umiddelbart bli tiltrukket av det. Et besøk på Spice Souk, hvor nesten alt koster mindre enn gull, og du kan kjøpe ekstra ferske krydder etter eget ønske for å berike hjemmekjøkkenet ditt med nye smaker.

Dubai shopping festival-størrelse

Julemarkeder

Håndverksentusiaster eller turister som er lei av å la kredittkortene sine gløde, kan få et fantastisk angrep i byen Dubai julemarkeder Selskaper. En rekke basarer venter på salg her, og selger små håndlagde kunstverk fra emiratet eller fra fjerne land. Du er virkelig en av et slag. Det er derfor du ikke bør begrense deg til å se, men benytte anledningen til å kjøpe suvenirer til venner og familie eller unne deg et kunstverk til stua. La deg selv Atlantis Festive Village en skikkelig juleby i Atlantis the Palm, Souk Festive Market i Madinat Jumeirah – Ikke gå glipp av med et besøk fra julenissen og en liten nordpolbane for store og små.

dubei juleferie atlantis håndflaten

Ski Dubai Mall of the Emirates

Ja, du kom til Dubai for praktfull strand med luksuriøse feriesteder å nyte. Men mens du er der, kan du like gjerne unne deg en dag med ski, ikke sant? Alt du trenger å gjøre er å gå til Ski Dubai i kjøpesenteret “Mall of the Emirates” gå og leie skiutstyret. Du kan allerede svinge på verdens største innendørs skibakke. Snowboard og andre vintersport er også mulig. Hvis du ikke er sikker på hva vi snakker om, her er noen fakta: 85 meter høy, 80 meter bred og over 400 meter lang. Dette resulterer i totalt 5 forskjellige ruter med forskjellige vanskelighetsgrader. Anlegget tilbyr selvfølgelig også passende skikurs. Så du kan få mest mulig ut av oppholdet ditt på dette stedet. Hvis du vil gå på ski i Ski Dubai, trenger du bare å betale billetten: Prisen inkluderer alt utstyr for bakkene med unntak av hanskene, som må kjøpes separat eller tas hjemmefra.

De som foretrekker å slappe av i stedet for å stå på ski, kan nyte en varm drink i isbaren. At Snøpark-Billetten er beregnet for alle som bare vil gå eller gå aking i snøen. Inne i systemet er temperaturen konstant på -4 ° C, en klar forskjell på 25-30 ° C utenfor!

ski dubai juleferie endret størrelse

Dubai Chillout Ice Lounge

Med sine -6 ° C er det Dubai Chillout Ice Lounge kanskje en av de mest ekstraordinære og vakre attraksjonene i byen. Vi snakker om den aller første isloungen i Midtøsten for alle elskere av kuldegrader. Nesten alle møblene i denne kaféloungen er laget av is. Den gjenspeiler lysspillet i belysning som får frem sin skjønnhet til det fulle. Den som kommer inn i Chillout Ice Lounge for første gang, er nedsenket i en blanding av glass, is og stål. Først blir du bedt om å bruke spesielle termoklær (parka med hette og ullhansker). Utstyrt på denne måten må du bo noen minutter i en “buffersone” ved 5 grader pluss slik at kroppen blir vant til den lave temperaturen og ikke får et kaldt sjokk.

I denne kaféloungen kan du velge et isbord og nyte en velkomstdrink, som vanligvis er inkludert i inngangsbilletten. Hvis du vil, kan du også få en suppe, varm sjokolade eller en rask matbit, alt under null, selvfølgelig.

juleferie dubai

Arrangementer og shopping i kjøpesentrene

Selv om Dubai er shoppinghovedstaden par excellence det meste av året, kan du føle en virkelig fengslende atmosfære i denne spesielle tiden, som fremkaller en følelse av fellesskap. Det beste du kan gjøre er å ta med deg en ekstra koffert for å ha med deg suvenirer du vil ha med deg hjem! Den perfekte byen for de som ønsker å unnslippe de frostige vintertemperaturene og flykte inn i varmen ønsker. Samtidig er det imidlertid også det ideelle reisemålet for de som ikke ønsker å gi avkall på uhemmet shopping i henhold til den europeiske juletradisjonen. Alt du trenger å gjøre er å gå til et av de mange kjøpesentrene, og du vil føle deg hjemme, men med et snev av luksus. Store juletrær, snødekorasjoner, skiløyper og skøyter, innendørs temaområder og områder for moro og underholdning for barn: alt for et avslappende opphold som gir deg lyst til å handle.

De mest kjente kjøpesentrene i Dubai er absolutt Dubai Mall (med ca. 1200 butikker!), Mall of the Emirates (kjent for skiløypene), Wafi Mall – som overgår hverandre hvert år for å tilby sine kunder maksimalt når det gjelder arrangementer, rabatter og feiringer i vest For å tilby stil. Hvis du er ute etter en annen opplevelse, er kjøpesentrene alltid det riktige svaret: i Dubai Mall kan du beundre et vakkert akvarium eller ta en båttur på innsjøen. En opplevelse mellom kanalene som i Venezia, derimot, venter i Souk Madinat Jumeirah.

Temakjøpesentrene som f.eks Ibn Battuta. Et senter med over 250 butikker, hvis spesialitet er inndelingen i 7 baner. Akkurat som landene som ble besøkt av den berømte marokkanske oppdageren som dette anlegget er oppkalt etter. Du kan også ta en tur til City Walk, kjøpesenteret The Outlet Village basert på en gammel toskansk landsby. Wafi Mall er et kjøpesenter i egyptisk stil inspirert av pyramidene og den ekstraordinære historiske skjønnheten i det gamle Egypt.

juleferie dubai ibn battuta kjøpesenter

Jul på stranden i Dubai

Soltilbedere velger Dubai hvert år for sine mange naturlige og menneskeskapte strender som pryder panoramaet. Byen har noen av de beste gjestgiveriene å tilby. Hvis du ikke er hotellgjest, kan du bruke stranden mot en inngangsbillett Lei en parasoll. De som leter etter en mer kostnadseffektiv løsning, bør velge de spektakulære gratis strendene Kite Beach og Jumeirah Beach – det riktige kompromisset mellom komfort og service uten å bruke en formue.

Av Kite Beach strekker seg foran Sunset Mall og er en nydelig hvit strand med varmt vann selv i juletiden. Du kan enten smøre et håndkle på gulvet eller leie en solseng fra 30 euro. Beliggenheten har mange barer og restauranter hvor du kan nyte lunsjer og middager av høy kvalitet. Stranden på Jumeirah Road, Et kort hopp fra Burj al Arab er en gratis strand hvor sandstrimmelen skiller det krystallklare havet fra den majestetiske byens silhuett. Også her kan du leie en parasoll for et helt avslappende opphold. En annen gratis strand litt lenger fra sentrum er Al Mamzar, som er en av de beste i emiratet.

kite beach dubai juleferie

Cruise i jul og nyttår i Dubai

Jul på cruise? For en forandring, unne deg selv noe annet: En Avreise med et Costa -cruise, å feire jul og nyttår i varmen i Dubai. La kulden være hjemme og gå ombord på et av de store skipene som tar deg rett til Dubai på en uforglemmelig reise. I julen er det mange og alltid nye alternativer, slik at du kan nyte ferien maksimalt. Så vent ved siden av Tur til Dubai og De forente arabiske emirater utallige underholdningsmuligheter og fester om bord. For eksempel er julenissen også på skipene. Barn kan gi ham et brev, og han venter på dem med mange gaver. Alle feirer 1. juledag ved bassengkanten, hvor de kan bytte kyss og gratulere takket være et kyssekamera for å vises på storskjerm. Ingen julecruise uten en fantastisk gallamiddag: Med sine fantastiske restauranter tilbyr hvert skip det beste av italiensk tradisjon og innovasjon, samt menyer fra alle verdenshjørner for et helt unikt nyttårsaften.

dubei juletur fyrverkeri