juleferie med barn roma italia colosseum

Juleferie med barn i Roma: Ciao Bambini

Leter du etter et passende tips for en juleferie med barn? Vi har en som vi håper du virkelig vil like. Den evige byen Roma.

Sikkert alle vet fordelene med denne ideen, men spørsmålet er om du vet hva barna kan oppleve der.

I den italienske hovedstaden med barn

juleferie med barn roma italia eldgamle by

Julemarked på Piazza Navona

Hvis du bestemmer deg for å reise på juleferie med barn i Roma, bør du definitivt besøke Piazza Navona. Den ble bygget på 1400 -tallet. Det ble bygget på stedet for en gammel romersk scene. Alt her er superspektakulært, fra julepynten til spesialtegnene. Barna vil elske alt dette.

Piazza Navona – en opplevelse i hver sesong

juleferie med barn rom julemarked piazza navona

Julemarkedet i desember

juleferie med barn rom italia julemarked piazza navona

Oase for småbarn

juleferie med barn roma italia julemarked

Utstillingen “100 Fødselsscenen “

Vil du lære de små kristendommens historie gjennom levende bilder i juleferien med barn i Roma? Du kan gjøre dette på den vakre Plaza del Popolo. Det er alltid denne fantastiske og så berømte utstillingen der. Det vil også være superspennende for deg der hvis du liker kunst. Ikke bare italienske, men også internasjonale artister presenteres der.

En av fødselsscenene

juleferie med barn rom fødsel

Midnatt julemesse på Pantheon

I prinsippet bør du ikke bo til midnatt så ofte i juleferien med barn. Men dette er definitivt et godt unntak som beviser regelen. For utdanning i kristendommen og ganske enkelt hvor mange mennesker som kan forenes av en god idé, er barnas tilstedeværelse ved denne midnattmessen helt passende og positiv.

Torget foran Pantheon i løpet av dagen

juleferie med barn roma italia julemarked pantheon

Skøyter i det fri

Skøyter er en ting som i utgangspunktet bør nytes i en juleferie med barn. Men når du også er omgitt av det vakre urbane landskapet i Roma, kan du ikke sammenligne dette med noen annen opplevelse. Dette er absolutt en unik opplevelse for deg i Roma også. Dette kan nytes mellom 1. desember og 10. januar.

Ha det gøy på skøytebanen

juleferie med barn roma skøytebane

Det super store markedet for leker

I Roma kan du også besøke det store lekemarkedet med barna dine. Men det er også en test av mot. Fordi du vil bli fristet der, fordi tilbudet er super stort. Dette er stedet hvor barna skal ha det gøy. Der kan du også sjekke om foreldremetodene dine er riktige.

Navnet på dette markedet er Al Sogno (I en drøm). Det ligger på Piazza Navona. Little Big Town har også vært åpent i noen år. Det er en lekebutikk i fire etasjer. Det er det største lekemarkedet i Italia.

Stor butikk for leker i fire etasjer

juleferie med barn rom al sogno barneleker

Hm, nå må du kanskje fortsatt spørre hvordan du kan motivere barna til å ta en tur gjennom gamlebyen. Vi har en idé til deg! Fortell de små at du vil jobbe med dem for å telle alle de fantastiske juletrærne som har blitt delt ut i denne gamle byen. Tro oss, slik kan du få de små til å gå med deg til alle hjørnene de vil ha. Du vil klare å opprettholde godt humør og tålmodighet.

Klarte vi å overbevise deg om at juleferien med barn i Roma er verdt det? Hvis du bestemmer deg for å gjøre det, ønsker vi deg mye moro i den evige byen!

De fargerikt dekorerte gatene i Roma 

juleferie med barn Roma Italia

Festlig stemning på de italienske gatene

juleferie med barn roma gater

Gran på Piazza del Campidoglio

   juleferie med barn Roma Italia Piazza del Campidoglio

 Fødselsscenen også i Vatikanstaten

juleferie med barn rom italia vatikanet

 Pietro -basilikaen i Vatikanet

juleferie med barn roma italia vatikanet st pater

Stort juletre foran Colosseum 

juleferie med barn roma colosseum i løpet av dagen