Lisboa tipser bypanorama havpromenade

Lisboa -tips: de beste restaurantene

Å lage tips for en tur til Lisboa, som alt som er knyttet til denne byen, er rett og slett veldig gøy! Det er så mye her – kultur, sport, severdigheter, flotte gamle bydeler og mange restauranter. Det hele gjør et så vakkert bilde! Som i enhver annen europeisk hovedstad er det også mange flotte historiske monumenter å besøke i Lisboa!

Alt venter bare på å bli gjenoppdaget av turister!

Men i dag konsentrerer vi oss om ett aspekt, nemlig gastronomi. Fordi kulinarisk kunst er veldig godt utviklet her og tilbyr så mye at du ikke kan prøve andre steder i verden. Hold deg til det for å lære hvilke tips vi har om restaurantene i Lisboa!

Nattlig romantikk erobrer byen

Lisboa tipser natt hovedstad romantisk

Panorama restaurant

Lisboa tips restaurant panorama sheraton

Restauranten Panorama ligger på det høyeste punktet i Lisboa.

Derfra har du en fantastisk utsikt over elven Tagus

Lisboa tipser tejo -elven panorama

Gjesterommet er moderne, elegant og superstille. Gourmetmatene som tilbys her, henter inspirasjon fra de typiske portugisiske tradisjonene innen gastronomi. Men det hele har også fått en urban karakter.

Belcanto restaurant

Lisboa tipser restaurant belcanto José Avillez

La oss gå videre til våre Lisboa -tips med den nærmeste fantastiske restauranten. Det er Belcanto. Det ligger i hjertet av Chiado. I umiddelbar nærhet er huset der Fernando Pessoa ble født. En restaurant ble åpnet her for første gang i 1958. Neste gang var i 2012. Andre gang tok José Avillez alt i hendene – en av de beste kokkene i landet.

Stemningen er eksklusiv og rettene er unike, av sitt eget slag, med mye kritikk og høye kriterier for eget arbeid.

Feitoria restaurant

Lisboa tips restaurant feitoria interiør

Feitoria kombinerer en vinbar og restaurant i ett. Her tilbyr du det beste av det portugisiske nasjonale kjøkkenet og originale oppskrifter fra hele verden. Denne gourmetrestauranten ble tildelt en Michelin -stjerne i 2014.

Elleve restaurant

Lisboa tipser restaurant elleve

Lisboa tips-givers for gastronomi bør ikke glemme denne restauranten heller. Du har flott utsikt over Lisboa, Tejo -elven og det fantastiske Serra da Arrábida naturlandskapet. I tillegg er du omgitt av naturparken Parque Eduardo VII.

Inne vil du oppleve en rolig, avslappet og veldig modernistisk atmosfære. Luksus og en preferanse for internasjonal teft kan også merkes her. Her kan du nyte maten til kjøkkensjef Joachim Koerper – også en vinner av en Michelin -pris.

Lapa restaurant

Lisboa tips restaurant lapa

Lapa er lokalisert i Olissippo Lapa Palace. Her finner du utmerket service og en klassisk luksusstemning. Kjøkkenet er inspirert av middelhavssmaken. Den tilberedes av kokken Helder Santos.

Restaurantjockey

Lisboa tipser restaurantjockey

Vi har noe virkelig originalt her! Det handler om mat som er påvirket av hippiekulturen. Fremfor alt er den portugisiske versjonen av dette representert her på en rekke forskjellige måter. Du kan også nyte mat påvirket av portugisisk tradisjon.

Valle Flôr restaurant

Lisboa tipser restaurant Valle Flôr

Det neste elementet i våre Lisboa -tips er Valle Flôr. Det er en sjarmerende og sofistikert atmosfære. Det ligger på Pestana Palace Hotel. Den store klassiske arkitekturen er også bemerkelsesverdig her. Det er en glede i seg selv.

Restaurant Lisboa à noite

Lisboa tips restaurant Lisboa à noite

Vårt neste tips heter Lisboa à noite. Sjarmen ved den modernistiske æra ble kombinert her med glamour og en super oppskalere karakter. Kjøkkenet viser også det beste fra den portugisiske tradisjonen.

Solar dos Presuntos restaurant

Lisboa tipser restaurant Solar dos Presuntos

Restauranten Solar dos Presuntos åpnet i 1974. Alt her har en behagelig, jevn hjemmekarakter. Mye foto og grafisk kunst finnes også her. Også her finner du god mat basert på portugisiske tradisjoner.

Tavares restaurant

Lisboa tips restaurant tavares

La oss avslutte våre Lisboa -tips for restauranter med en annen veldig glamorøs atmosfære! Det viser barokklassiker og ikke rart, fordi det er en bygning som ble reist i 1784. Det er et av de mest symbolske stedene i den portugisiske hovedstaden.

Vi ønsker deg et hyggelig opphold i Lisboa! Bli kjent med det portugisiske kjøkkenet i de forskjellige restaurantene der! Det er verdt det i alle fall!

Så du kan starte dagen fornøyd

  Lisboa tips soloppgang romantisk