Velg et reisemål for nyttårsaften med barn

Nyttårsaften med barn: generelle tips og interessante reisemål

Vi blir ofte spurt hvilket land vi egentlig vil anbefale for reiser med barn. Svaret på det er faktisk ganske vanskelig for oss. Fordi alle land som er vant til turister, også har de riktige fasilitetene for å ta imot barna.

Sånn sett er det egentlig ikke så viktig hvor du går. Det er godt trente animatorer og spesielle barnehagefasiliteter overalt.

Du må imidlertid vite at de minste reagerer mer følsomt på alt: flyet, tidsendringen og temperaturene. I tillegg er noen attraksjoner og severdigheter mer attraktive enn andre i deres øyne. Men noen ganger skjer det slik, de viser ikke forventet eller ønsket interesse.

Destinasjon: i utlandet

Nyttårsaften reiser med barn reisemål til utlandet

Derfor må du planlegge alt når du reiser med barn på nyttårsaften, slik at det er noe for alle involverte.

La oss gå gjennom de enkelte “kritiske” punktene sammen?

Reise med tog

Nyttårsaften reiser med barn på jernbanestasjonen

Så det er lettere med hensyn til transport når du reiser med barn på nyttårsaften

Egentlig tar ikke barna tid som sådan, så klart og presist som vi gjør, for eksempel. Jo lengre reisen er, jo mer urealistisk og oversvømt tanken på den. For at barna skal føle seg veldig komfortable, må du ta så mange pauser i turen som mulig. I løpet av denne tiden må du drikke mye væske, din favorittmat. Spill som er veldig populære blant de minste og kan holde oppmerksomheten mens de reiser, er også veldig nyttig når man reiser med barn på nyttårsaften.

Alt dette fungerer fantastisk i bilen

Nyttårsturer med barn med bagasje

 Ta med ordre i bilen

Nyttårsaften med barn i bil

Hvis du har bestemt deg for å reise med fly til nyttårsaften, vil ting se litt annerledes ut. Det er mange mennesker der som er redde for å fly selv. Jeg er sikker på at du også er veldig sensitiv. For de fleste barn er dette imidlertid uunngåelig. Vær tålmodig, prøv så mye du kan for å roe ned de små og distrahere dem med passende spill.

Hvis du reiser med fly

Nyttårsaften reiser med barn på flyet

Hvis du har leker, tepper eller andre ting som får de minste til å sovne, bør de definitivt brukes. Så du har en veldig god sjanse for at du vil være rolig og sove sent. Så alle som er involvert i situasjonen vil føle seg komfortable. Ta også imot hjelp fra personalet. Til syvende og sist har de mye erfaring i slike situasjoner.

Spill for å distrahere deg

Nyttårsaften reiser med underholdning for barn på farten

De eldre barna bør definitivt være motiverte til å ta korte turer.

Maten under din nyttårsaften med barn

Vel, det er en god grunn til ikke å velge et altfor eksotisk land å reise til med barn på nyttårsaften. Men hvis du gjør det, bør du gå til et sted som har spesielle tjenester for de minste. På hotellene i høy klasse har du alltid godt tilpassede barnemenyer. De er også tilpasset de kulturelle forskjellene som reisende fra forskjellige land tar med seg.

Hva bør du ikke glemme når du reiser med barn på nyttårsaften?

Nyttårsaftensturer med barn det du ikke må glemme

fritidsaktiviteter

Nå kommer vi til det punktet hvor barna må stå foran og i sentrum under nyttårsaften. Men tro oss, du kommer til å ha det gøy også! Fremfor alt, tenk på attraksjoner med dyr og de i naturen. De er uten tvil de beste du ellers kan tilby de minste.

Destinasjon: Paris

Nyttårsaften reiser med barn reisemål paris

Hvordan velge reisestedene

Når det gjelder nyttårsaftensturer med barn, sett de minste først når du skal velge reisemål. Vi har alle preferanser, men som oftest er dette mer enn én. Tenk på en som er tilpasset alderen til de minste og deres nåværende individuelle behov. Hvis barna er fornøyde, er foreldrene det også, eller?

Hvor vil barna våre reise??

Nyttårsaften reiser med barn på flyplassen