Det er alltid det samme: enten har du for mye eller for lite i kofferten! I begge tilfeller blir de viktigste tingene vanligvis hjemme. Men det er ikke en betingelse som ikke kan endres. Vi har forberedt 6 trinn for å pakke kofferten på en slik måte at du tar med deg alt du trenger. Ingenting mindre og ingenting mer. Det er virkelig mulig: les artiklene våre og se selv!

Å pakke kofferter kan også være morsomt!

Pakk den gule kofferten ordentlig Pak kofferten

Planlegg nøyaktig hvordan du skal pakke kofferten!

Dette er på ingen måte bortkastet tid! Hvis du planlegger å pakke kofferten riktig, blir resten av turen mye enklere. Det er aldri for tidlig å begynne. Men det kan være for sent: Hvis du pakker kofferten i siste øyeblikk, vil du glemme noe.

Gjør det til en samtale! Ta et glass vin, kanskje deilig mat. Fordi for de neste trinnene, som vi vil avsløre for deg, trenger du tid. Men å oppfylle dette ville garantert deg mye fred og ro under turen!

Først av alt, lage en liste!

Pakk kofferten din - gjør alt riktig

Lag en liste, få det riktig!

Du bør begynne å klargjøre kofferten med en liste. Du bør ikke gå inn på alle detaljene! Du må vite at du trenger bluser og sko. Men du kan bestemme nøyaktig hvilke og hvor mange i neste trinn. Listen bør skrives på en slik måte at noe lett kan krysses av. Ta et ark og gjerne en blyant, slik at du lett kan gni ut noe i nødstilfeller. Alternativt kan du skrive noe ned på telefonen eller nettbrettet! Nå har du allerede grunnlaget, og du kan legge det til de neste punktene og bestemme detaljene mer presist. Du kan også lage en egen liste for “de små tingene”!

Hvis du reiser med flere personer, bør du fordele klærne riktig!

Pakk kofferten din - gjør alt riktig

Når det gjelder de små tingene, er det noen viktige grupper.

Fortell det første fokus på kosmetikk og alt for personlig hygiene. Videre har du ikke lov til å legge til noe som er relatert til været, for eksempel parasoller eller parasoller. Tilbehøret til klærne våre er også viktig. En annen viktig gruppe er papirer, for eksempel alle reisedokumenter, personlige dokumenter, kart, bestillings- og betalingsbekreftelser. Tross alt burde du tenk også på klestilbehør og smykker.

Måten du bretter klærne på er veldig viktig!

Pakking av kofferter - ordning av klær

Respekter sesongens særegenheter!

Det gjør en stor forskjell hvordan været blir under turen. Hvilken sesong reiser du i? Hvis det er fare for for varmt eller for varmt vær, trenger du passende klær. Det er best å ta med deg ett eller to plagg for hver av de forutsigbare værstasjonene. Så du kan bytte antrekk ofte og være godt forberedt på temperaturer som kan endres.

Pakk kofferten din for ferien

Hva er spennende på destinasjonene?

Du bør undersøke hva slags fritidsunderholdningsmuligheter som er tilgjengelige på de forskjellige destinasjonene. Kanskje du kan gå glipp av noe og ikke innse at du svømmer eller et sted kan gå? Det ville være synd, spesielt hvis du er fan av disse hobbyene! Du bør derfor heller finne ut hvilke alternativer som er tilgjengelige, slik at du ikke angrer på noe!

Bare ta det du virkelig trenger!

Pakk kofferten sunn livsstil

Planlegg antrekkene dine dag for dag mens du pakker sekken!

Lag en plan for aktivitetene du skal gjennomføre. Dette gjør det også mye lettere å velge de riktige antrekkene. Med sistnevnte bør du stole på multifunksjonalitet, spesielt om vinteren. Hvis du kan sette på noe flere ganger, sparer du plass i kofferten. De ekstravagante klesplaggene, som er litt vanskeligere å kombinere, burde heller bli hjemme. Om sommeren har du muligens råd til å ha på deg noe annet hver dag! Den samme regelen gjelder for sko! For dette vil vi også anbefale at du tar på deg de som tar mest plass og pakker de andre i kofferten. Visualiser det og prøv det om nødvendig! Hvordan ser du ut og hvordan føler du deg i de respektive antrekkene? På reise er folk ofte nervøse og klærne skal være spesielt komfortable.

Pakk pent - pakk kofferten riktig - pakk kofferten

Pakk håndbagasjen din riktig!

I håndbagasjen bør du helst ta ett stykke fra hver av de viktige “gruppene” som er oppført. Det vil for eksempel være en T-skjorte, en bluse, et par sokker, en bukse, kanskje en hatt, et par hansker eller en paraply. Det er litt vanskeligere med tilbehøret og skoene. Kanskje du kan ta med deg sportssko fordi de ikke tar så mye plass i kofferten. Du bør være forsiktig når du flyr med tilbehør og væsker som sjampo, da det er visse begrensninger. Tenk over listen en gang til og krysser noe dristig! Etter at du har gjort dette med alle detaljene, bør du begynne å male det unødvendige! For noen er det ganske smertefullt, men du vil finne mot til å gjøre det. Husk følgende: Alt som rett og slett er overflødig må bæres rundt! Det ville være en unødvendig belastning for deg! Du mister da også tid med tingenes rekkefølge og søket etter bestemte ting. I tillegg er det fortsatt plass i tilfelle du glemmer noe.