Nå er det fint og solfylt vær over hele Europa, og det vil sannsynligvis forbli slik hele sommeren til tidlig på høsten. Med disse høye temperaturene ute lurer man ofte på hvor man skal dra, ikke sant? Ja, høytiden er her! Mange av dere har sikkert allerede valgt reisemålet og forbereder seg på en kort tur eller en lengre ferietur. Alle prøver å tenke nøye gjennom hva de definitivt bør ta med seg og hva som kan være igjen hjemme. Denne prosessen er barns lek for de fleste reiseentusiaster, men for andre som trenger ferie, er det vanskelig og blir til en belastning, nærmere bestemt en stressende affære. Ingen vil angre på at de ikke hadde noe på turen som de absolutt trenger. Høres det kjent ut for deg? Ikke få panikk, for vi har løsningen med en gang og den heter: pakk kofferten, men den er smart!

Å pakke kofferten – enkelt!

pakk koffertene praktiske tips om hvordan du sparer plass

Ingen stress og kaos når du pakker kofferten

I dag har vi noen smarte tips klare for deg og vil hjelpe deg litt med de utmattende reiseforberedelsene, slik at du får en stressfri start på ferien og nyter den “beste tiden på året” til det fulle. Mengden bagasje og antall bagasjestykker avhenger selvfølgelig av lengden på ferien eller turen.

Transportmåten du velger er også veldig viktig. Bilreisende har det veldig bra, fordi mye får plass i bagasjerommet på bilen deres. Mange er av den oppfatning at alt må inkluderes! Nei, ikke det! Ting og barneleker må uansett stå hjemme. Bare en leketøy og en bok er nok. Det hektiske tempoet med å pakke kofferten forsømmer ofte sikkerheten. For mye bagasje kan også sette din trafiksikkerhet i fare!

Gjør kofferter til en rutine!

Pakk kofferter, hva du skal ta og hva som ikke er med på turen

Flyreisende, som representerer den største gruppen av de som er ivrige etter å reise, konfronterer noen vanskeligheter og tilsynelatende uløselige spørsmål når de pakker koffertene. Først og fremst tror mange mennesker at de trenger absolutt alt på ferie som de er vant til i hverdagen hjemme. Pakkelisten din er veldig lang – fra klær og kosmetikk til å lese bøker og nettbrett. Det trenger ikke å være tilfelle, selvfølgelig, og hele prosessen med å pakke kofferten din skal ikke se ut som å flytte. Ekspertene anbefaler at du kan finne alt du trenger på feriestedet (noen ganger mye billigere enn her). Så det er bedre å ta med deg færre ting og la det være litt plass i bagasjen til små suvenirer og andre gaver du vil kjøpe under ferieturen. Akkurat som i interiørdesign, råder det minimalistiske prinsippet også når du pakker kofferten og her heter det: “Mindre er ofte bedre!”

Det minimalistiske prinsippet gjelder også for pakking av kofferten

Pakk kofferten din for turen

Reduser pakkelisten og ta bare et minimum med deg

Ikke la reisegleden ødelegge før du starter ferieturen! Å pakke kofferten burde ikke være slitsomt! Styrt av denne tanken kan du glemme alt stress og rolig tenke gjennom pakkelisten. Først og fremst er en av de mest nødvendige tingene medisinene du kanskje skal ta daglig. Kombinerbare plagg er en god idé fordi du bare trenger å pakke et begrenset antall varer. Og to par komfortable sko er også må-haves på ferie. Elektroniske enheter tar i prinsippet ikke mye plass, så du trenger ikke nødvendigvis å skille deg med de populære gadgets. Du kan bare bruke din favorittkosmetikk som du ikke finner på stedet. Du trenger ikke engang å pakke sjampo, kremer, hårføner, strykejern, etc., du kan finne disse tingene på hvert hotell på feriemålet. Andre småting kan også finne sin plass i bagasjen, men vi lar dem være helt opp til deg, for bare du kan bestemme hva du kan klare deg uten og hva du absolutt trenger å ha med deg på ferie. Du kan finne interessante tips og praktiske triks om emnet “å pakke kofferten” i den vedlagte videoen:

Men en ting er klart for oss alle: Pakk papirene dine og reisebilletter med deg, for uten dem hadde ferien din falt i vannet! Og ingen vil det!

Redaksjonen ønsker deg en god tur og mye moro på ferien!

Pakk kofferten for å forberede ferien

pakk kofferten tips ta de viktigste tingene på reisen

pakk kofferttipsene for å holde kofferten ryddig for sommerferien

pakk kofferten hvor mye bagasje du trenger

Pakk kofferten og noe å ta med på ferie

pakk kofferten tips ikke ta for mange ting med deg