Velkommen til USA! Hvis du har tenkt å oppleve denne veldig autentiske velkomsten på stedet snart, har du kommet til rett sted. Fordi vi har satt sammen et lite reisehjelpemiddel til deg. Finn ut hva du bør se etter når du forbereder deg til å komme til USA, slik at ingenting står i veien for ditt opphold i mulighetenes land. Uansett om du reiser som turist eller forretningsreisende, er det ganske mange ting du må forberede deg på. Pass, Visa, ESTA & Co. er blant de viktigste oppføringskravene som vi forklarer for deg i de neste linjene.

las vegas tips reisehjelp usa

Alt avhenger av riktig forberedelse til oppføringen

  • Passet er et must

Som en nykommer i USA bør du fra begynnelsen vite at det ikke er mulig å komme inn i USA med et identitetskort. Du trenger definitivt et pass, og et som er maskinlesbart. Dette er alle pass som ble utstedt i Tyskland etter 2005. Det er ikke nødvendig å ha et av de splitter nye passene som har blitt utstedt siden mars 2017. Selvfølgelig bør passet ditt da være gyldig for hele oppholdet, inkludert avreisedato. For midlertidige pass bør du imidlertid definitivt ha et USA -visum.

ideer til reisehjelp i new york

  • Send inn en ESTA -søknad

Heldigvis kan tyske borgere vanligvis reise til USA uten visum hvis de vil bo der i maksimalt 3 måneder. Dette er mulig takket være Visa Waiver Program (VWP), men du bør søke om elektronisk innreisetillatelse via ESTA (Electronic System of Travel Authorization) minst 72 timer før selve reisen. Dette ekstra sikkerhetstiltaket ble introdusert av US Department of Homeland Security i 2009. Den tillatte innreisetillatelsen er da gyldig i to år. Dette gjør at du kan besøke USA flere ganger. Den amerikanske ESTA er for tiden $ 14, inkludert grensekontroll og behandlingsgebyrer. Som regel vil du motta en elektronisk innreisetillatelse på virkedager i løpet av de neste 24 timene etter at du har sendt inn ESTA -søknaden. Men noen ganger kan det ta lengre tid. Du bør derfor ikke vente til de siste dagene med å sende inn søknaden din, men heller sende den inn så tidlig som mulig.

reisehjelp new york city

Denne elektroniske inngangsprosedyren er ikke rakettvitenskap, men noe helt nytt for nybegynnere i USA. Derfor bør de ganske enkelt ta litt mer tid å sende inn søknaden i begynnelsen. Hvis du er med din Søknad om US ESTA Hvis du også trenger erfaren hjelp, kan du få den på nettstedet www.estaregistrierung.org. Online skjemaet er ikke bare fylt ut, men du kan også nyte godt av en gratis, tysktalende telefonlinje.

reisehjelp usa grand canyon

For erfarne USA -reisende eller bare hvis du ønsker å sende inn ESTA -søknaden uavhengig, anbefales det offisielle nettstedet https://esta.cbp.dhs.gov.

Ekstra tips: For å dra fordel av Visa Waiver -programmet, bør du definitivt bestille returflyvningen før du søker om ESTA.

  • Alternativ innreise: søk om visum

Dessverre kan det også skje at ESTA -søknaden din blir avvist av en eller annen grunn. Hva så? Ikke få panikk! Hvis du har nok tid, kan du bestille time ved den amerikanske ambassaden og avklare årsakene til avvisningen. I mange tilfeller kan det imidlertid være fornuftig å søke om visum til USA på forhånd. Avhengig av typen koster det mellom $ 160-200. Visumet søkes online på GCI Federal nettsted. Du bør ganske enkelt fylle ut skjemaene og avtale et personlig intervju på den amerikanske ambassaden i Frankfurt, Berlin eller München. Hvis du ikke har tilstrekkelig kunnskap om engelsk, vil det være tilrådelig å stole på bistand fra et visumbyrå eller en oversetter for å hjelpe deg med å fylle ut dokumentene.

reisehjelp usa new orleans

Ytterligere sikkerhetstiltak ved innreise til USA

Fra oktober 2017 ble adgangskravene til USA merkbart skjerpet. Når du bestiller flyreisen din, vil flyselskapene sende deg et såkalt APIS-skjema (Advance Passenger Information Service). Du kan fylle ut dette online og sende det direkte eller presentere det i trykt form ved innsjekking. Som et resultat vil viktige data bli overført fra deg til amerikanske myndigheter, som skal tjene formålet med å bekjempe terrorisme og kriminalitet.

Den tidligere "Forbud mot bærbar datamaskin" har allerede blitt kansellert. For dette sjekkes imidlertid elektroniske enheter mye mer detaljert. Nye innreisebegrensninger opp til et fullstendig innreiseforbud for noen land ble innført. Følgende borgere er berørt: Iran, Libya, Syria, Jemen, Somalia, Venezuela, Tsjad og Nord -Korea.

En ekstra sikkerhetsundersøkelse fra flyselskapene og enda strengere kontroller på flyplassen har blitt normen overalt på flyreiser til USA. Økte ventetider er forhåndsprogrammert her. Det er best å være på flyplassen minst 3 timer før avreise, spesielt hvis du ser SSS på boardingkortet ditt. Fordi SSS (Secondary Security Screening Selection) betyr at du og bagasjen din blir sjekket enda mer grundig.

Vi håper at informasjonen og tipsene våre om innvandring i USA har gitt deg mer klarhet. Vi krysser fingrene for at du skal komme inn i USA og ønsker deg en god flytur! Kryss enkelt "den store dammen" og opplev din helt spesielle amerikanske drøm!

 reisehjelp usa san diego california