De som stadig ønsker å lære og se noe nytt, liker å besøke utlandet og bli bedre kjent med sin historie, kultur og livsstil, vil sikkert sette pris på fordelene med lange og korte turer. For tyske reiseentusiaster er det ubegrensede muligheter til å gå bort i hver sesong og snu ryggen til daglig stress hjemme. Du kan alltid velge et interessant reisemål i Europa, for eksempel i Frankrike eller Italia, eller fly til Mexico eller Singapore for å nyte den varme solen der og det asurblå havet på nært hold. Egentlig er det fortsatt nåværende hotspots i Portugal, Kroatia og Colombia. Alt er et spørsmål om personlige preferanser og prioriteringer. Med denne artikkelen vil vi hjelpe de som er usikre blant dere med å finne et eksotisk sted for deres neste ferie. I denne forbindelse vil vi introdusere deg for iøynefallende reisemål i 2019 som allerede offisielt er på vei oppover. Du vil snart finne ut hva disse er.

Hvor skal ferieturen din i 2019 gå? Kanskje der vakker natur og rik historie kommer sammen.

Reisemål 2019 Landskapsutsikt over en landsby i Oman

Eller foretrekker du roen og tilbaketrukkenheten ved destinasjonene ved sjøen?

Destinasjoner 2019 Restaurantbord ved stein ved siden av stranden på Seychellene

Informasjonen i denne artikkelen er basert på den siste utgaven av World Tourism Organization (UNWTO), som nylig ble publisert og representerer de siste høydepunktene innen turisme. For denne analysen ble data fra de tre siste årene sjekket og sammenlignet. Den presenterer ikke bare de mest populære reisemålene per kontinent, men også landene der turismen har vokst mest. I det følgende rapporterer vi bare om noen av de unike reisemålene over hele verden, hvorav antallet har økt i det tosifrede området i løpet av den angitte tidsperioden. Det er på tide å rette oppmerksomheten mot disse eksotiske reisemålene i 2019.

 Det mongolske palasset i Ulaanbaatar er mye besøkt.

Destinasjoner 2019 Palace i Ulaanbaatar Mongolia

  • Interessante reisemål i Sentral- og Sør -Asia i 2019

Mongolia er et landlocked land i Sentral -Asia og ligger mellom Russland og Kina. Så langt har landet ikke hatt høye besøkstall, men det forventes å bli veldig trendy i 2019. World Tourism Organization kunngjorde at Mongolias turistindustri vokste med 16,1 prosent fra 2016 til 2017. Den mongolske hovedstaden Ulaanbaatar er utvilsomt en stor attraksjon. Der, men også i andre byer i landet, vil den kjente Naadam-festivalen finne sted fra 11. til 13. juli. Dette er en årlig sommerfestival som presenterer og opprettholder tradisjonelle mongolske spill og skikker. På festivalen synger halssangere gamle sanger, og barn danser i tradisjonelle drakter. For å avrunde den festlige atmosfæren serveres fårekjøttboller i festivaltelt.

Bogd Khan -palasset skiller seg ut på grunn av sin unike arkitektur.

Destinasjoner 2019 Bogd Khan Palace Ulaanbaatar Mongolia

Naadam -festivalen er den viktigste høytiden i Mongolia. Det er også en fantastisk tid å bli kjent med kulturen og menneskene i dette fantastiske landet. Festivalen har sine røtter i middelalderske nomades bryllupsseremonier og jaktturer. I dag er dette mer en stor sportsbegivenhet som ligner på OL. Naadam stadion arrangerer konkurranser i de tre mest populære mongolske idrettene, nemlig hesteveddeløp, bryting og bueskyting. Festivalens fulle navn – Eriin Gurwan Naadam – antyder også den gamle mongolske tradisjonen. Oversatt til tysk betyr det “De tre mannlige spillene”.

Dette klosteret i Bhutan er bygget på steiner høyt i Himalaya -fjellene.

Reisemål 2019 Rock Monastery i Bhutan i Himalaya

Kongeriket Bhutan ligger i Sør -Asia. Territoriet er relativt lite, den største delen er over 2000 m høyde i Himalaya, men Bhutan er et av de lykkeligste landene i verden. Dette landløse landet har en økning i turisme på 21 prosent sammenlignet med 2016. Det er et av de raskest utviklede turistlandene i verden. Det er mange luksuriøse feriesteder som Amankora som venter på gjester i Himalaya -fjellene. Hvis du planlegger å besøke dette asiatiske landet neste år, bør du vurdere at den offisielle religionen i Bhutan er Mahayana -buddhismen.

 Forgylte figurer av buddhistiske guder i hovedstaden Bhutan Thimphu.

Destinasjoner 2019 forgylte figurer av buddhistiske guddommer i Thimphu Bhutan

Flott havutsikt fra et hotell i Punta Ballena, Uruguay.

Destinasjoner 2019 Punta Ballena Uruguay Hotel på stranden

  • Mindre kjente reisemål 2019 i Sør -Amerika – Uruguay og Paraguay

Mens naboene Argentina og Brasil fortsatt er de mest populære reisemålene i Sør -Amerika, registrerte Uruguay en økning på 21 prosent i år. Landet forventes snart å bli hotspot på det søramerikanske kontinentet. Øya José Ignacio har for eksempel utviklet seg fra en fiskevær til et luksuriøst feriested. En forlatt spøkelsesby har endret seg så mye at den nå etablerer seg som et verdenskjent kulinarisk reisemål. Så er det Montevideo, en by full av nyklassisk og jugendarkitektur som er vel verdt et besøk.

  Nyklassisk arkitektur i Ciudad Vieja, Montevideo.

Destinasjoner 2019 nyklassisk arkitektur i Ciudad Vieja, Montevideo.

Ruinene av en jesuittfestning i Paraguay.

Ruinene av en jesuittfestning i Paraguay.

Til tross for at det er innlandet, er Paraguay et trendy reisemål i Sør -Amerika. Antall besøkende vil øke med 17,5 prosent fra 2016. Iguazu Falls er en av hovedattraksjonene. Men Asunción, hovedstaden i Paraguay, har blitt kalt en “fascinerende, lite besøkt by”. Takket være bygningene fra kolonitiden, omfattende grønne områder og en avslappet atmosfære, blir det et av de mest attraktive reisemålene i verden i 2019.

 Fantastisk arkitektur av tvillingtårnene i Asuncion, hovedstaden i Paraguay.

Destinasjoner moderne arkitektur tvillingtårn i Asuncion Paraguay

 Mest sannsynlig kjenner du ikke Muscat, hovedstaden i Oman, ennå?

Reisemål 2019 Muscat hovedstaden i Oman

  • Hvilke steder er fremdeles blant de trendy reisemålene i 2019??

Etterspørselen etter reiser til Oman vokser hvert år. Dette Midtøsten-landet har vært på må-besøk-listen til mange reiseentusiaster siden 2016. Dette bekreftes også av ekspertene på reiseliv. Imidlertid er de helt enige på ett punkt: Sammenlignet med året før har turismen i Oman økt med 20 prosent. Hva gjør det så spesielt Det subtropiske klimaet i denne delen av den arabiske halvøy er veldig hyggelig og behagelig varmt i løpet av den europeiske vinteren. For eksempel er gjennomsnittstemperaturen i januar rundt 22 C, noe som er ideelt for ferierende. Her kan du beundre lange kystlinjer ved Det indiske hav, men også de ved Omanbukta og en kort kyst ved Persiabukta. De lyse hvite bygningene, utsmykkede moskeer og lokale basarer tiltrekker seg også turister.

Fiskemarkedet i Muttrah Corniche i Muscat, Oman

Destinasjoner 2019 fiskemarked i Muscat Oman

 Masse sol, hvite strender og asurblått hav venter på gjestene på Seychellene.

Destinasjoner 2019 ferie i paradis på Seychellene

Og som det skjer i mange spennende historier, er det beste på slutten. Etter dette trikset vil vi introdusere deg for noen fantastiske reisemål på Seychellene i 2019. Skjærgården ligger i den vestlige delen av Det indiske hav, ikke langt fra østkysten av Afrika, og tilbyr de beste mulighetene for en ferie som et paradis. I følge World Tourism Organization økte antallet besøkende til Seychellene med 15 prosent bare det siste året. Solsøkende turister fra hele verden har muligheten til å bestille komfortable flyreiser hit fra Dubai og Beijing. Du kan også nyte mye fred og tilbaketrukkethet under en ferie på Seychellene. Dykkere og undervanns svømmere får pengene sine her. Førsteklasses hoteller tilbyr ikke bare fantastisk overnatting, men også den beste maten, avslappende massasjer og sportsaktiviteter mens du bor her.

Hvilke reisemål i 2019 fanget oppmerksomheten din? Har du allerede valgt en bestemt for din neste ferietur? Hvis ikke, kan du fortsatt lese artikkelen vår om verdens vakreste strender. Da blir beslutningen lettere for deg!

 Undersjøiske sportsentusiaster og fotografer er på rett sted på Seychellene.

Destinasjoner 2019 Seychellene vakre stranden gjør undersjøiske sportsfotografering

 Typisk mat på Seychellene – blekksprut med ris og karri saus servert på steinplate.

Destinasjoner 2019 typisk mat på Seychellene blekksprut servert med ris og karri saus på steinplate

 Det mongolske livet er tradisjonelt fokusert på nomadisk kultur.

Reisemål 2019 Famous Turtle Rocks Great Landscape Mongolia

 Forkledd munk med en fargerik ansiktsmaske danser og synger under den årlige Paro Tsechu buddhistiske festivalen.

Reisemål 2019 Buddhistmunk Fargerik ansiktsmaske Dans på Paro Tsechu -festivalen

 Potetboller tilberedt etter en lokal oppskrift i Bhutan.

Destinasjoner 2019 typisk mat i Bhutan potetboller med tomatsaus

 Strandpromenaden i Montevideo, Uruguay.

Reisemål 2019 Panoramic Promenade i Montevideo Uruguay

Slik ser Parillas ut, den typiske grillen på fiskemarkedet i Montevideo.

Destinasjoner 2019 Parillas Grill på fiskemarkedet i Montevideo Uruguay

 Panoramautsikt over hovedstaden i Paraguay, Asuncion, hentet fra det latinamerikanske kvarteret.

Destinasjoner 2019 Panoramautsikt over hovedstaden i Paraguay, Asuncion, hentet fra det latinamerikanske kvartalet

 Nakhal Fort – den historiske festningen er en av de største attraksjonene i Oman. Det er omtrent 120 km fra hovedstaden, Muscat.

Destinasjoner 2019 historiske festningen Nakhal Fort 120 fra hovedstaden, Muscat