Sommeren 2021 var millioner av tyske borgere nok en gang glade i å reise. Selv om mindre utflukter i Tyskland var etterspurt året før, kan det nå bli en lang tur- eller strandferie igjen. Mange reisende benytter anledningen til å kombinere den nye feriestemningen med nye kjøp til stranden. Faktisk gir en titt på moderne badehåndklær noen fordeler for å nyte ferien mellom sand og sjø enda mer.

mer ferieånd takket være kvalitet og flotte design

Mer reisemoro med riktig utstyr

Reisepreferansene etter et år uten store turer er fundamentalt forskjellige. Noen ferierende er glade for å kunne dra til det kjente, tradisjonelle feriestedet. Andre vil oppdage nye ting og dra på en lengre tur med feriepengene de har spart. Feriefondssaldoen trenger ikke å investeres utelukkende i fly og hotell. Nye kjøp i bagasjen din er også verdt hvis du vil dra til spennende reisemål og nyte ferien godt utstyrt.

Strandhåndklær - mer ferieglede takket være kvalitet og flotte design

Et første, kritisk blikk kan tas på bagasjen. Mange poser og etuier er ikke bare utdaterte i design, men viser også små sprekker og hull etter mange års bruk. Spesielt med forlenget flyreise og et eksotisk reisemål er det verdt å vurdere å beskytte alt reiseutstyr optimalt med et nytt koffertsett. Noen vesker og ryggsekker er absolutt egnet for daglig bruk, slik at de ikke bare forsvinner i skapet etter ferien.

Strandhåndklær - mer ferieglede takket være kvalitet og flotte design1

Det rette strandlaken for soling

Hvis du vil dra til stranden på din kommende ferietur, er en romslig strandveske og et tilstrekkelig stort strandark avgjørende. I likhet med bagasje, gjelder det samme for poser: Kvalitet og en helt tett karakter lønner seg mellom sand og saltvann og beskytter alle redskaper du tar med deg.

Godt utførelse av lette stoffer som naturlig bomull er det ideelle valget for badehåndklær. Merkekvalitet, for eksempel som i Strandark fra ZOLLNER, oppfyller denne oppløsningen og er designet for alle kommende feriestress. De spesielle strandlaken er visuelt differensiert fra konvensjonelle håndklær, for eksempel ved fasjonable utkant. Lengder på to meter er ikke uvanlig for å skape et romslig liggeområde på den varme sanden. Og utformingen av de moderne strandarkene kan også perfekt koordineres med ditt andre strandtilbehør.

Strandhåndklær - mer ferieglede takket være kvalitet og flotte design3

Beskytt nye kjøp ordentlig for ferien

Hvis du kjøper nye kofferter, badehåndklær og annet reiseutstyr for den kommende turen, vil du ha spesiell beskyttelse. Skade på eller tyveri av husholdningsartikler mens du reiser, er dessverre en alvorlig vurdering, avhengig av reiseområdet. Dette bør ikke frata deg ønsket om å feriere, spesielt hvis du overholder utenrikskontorets krav i eksotiske reisegrupper eller hvis du tilbringer fritiden din i klassiske feriesteder og parker.

Hvis du reiser til land langt borte og reiser lange fly med fly, bør du vurdere å ha en spesiell forsikring Beskytt bagasjen ordentlig ønsker. Vær oppmerksom på at håndklær, kofferter og mer er en del av husholdningseffektene dine, og at klassisk husforsikring også forsikrer slike gjenstander når du er på reise. En egen grad er derfor ikke absolutt nødvendig. Som med andre reiseforsikringer, avklar dette i god tid for å nyte maksimal sikkerhet. Hvis du er heldig, har du mer penger igjen i feriebudsjettet.

Strandhåndklær - mer ferieglede takket være kvalitet og flotte design2