transportable hus i larveform

Bærbare boliger fra Nomadic Resorts

Bærbare hus er i stor etterspørsel i disse dager og foretrekkes av mange langtidsreisende eller eventyrlystne søkere. En av de mest originale løsningene på dette området kommer fra Nomadic Resorts. Selv de mest krevende reisende vil bli fascinert av looper – larven. Det 9 m lange huset til disse merkelige bobilene var laget av tre, de har alle en bærekraftig dyrking.

Taket består av et spesielt og veldig lett stretchmateriale.

Selv om larveformen i seg selv gir veldig god ventilasjon, sørger det lille solsystemet på taket for nok energi til klimaanlegget når varmen blir uutholdelig. LED -lysene, vannkjelen og en spesiell beholder som resirkulerer avløpsvannet drives også av solenergi. Hvert transportabelt hus har soveplass, bad, stue med underholdningssystem og til og med arbeidsområde med Wi-Fi for å gjøre noe viktig på turen.

 Bærekraft og inspirasjon fra naturen

transportable hus inspirert av naturen

Den lille terrassen på toppen av larven er designet for å gi nok plass til soling, lesing eller en kald drink mens du ser solen gå ned. Taket som kan lukkes trekkes deretter ned om kvelden, og ved hjelp av LCD -projektoren blir dette området omgjort til en koselig hjemmekino.

 Ørkenen kan være koselig med et slikt bærbart hus

transportable hus brettes ut som en larve

Larven gir perfekt beskyttelse mot sanden

transportable hus med sandnett

Bærbare hus som disse fra Nomadic Resorts er virkelig perfekte for en ekstra lang ferie på kysten, i tropene eller til og med i ørkenområder. Hvis du bare ikke får nok av disse formidable larvehusene, kan du sjekke alt igjen og besøke produsentenes offisielle nettsted.

For et moderne nomadisk liv

transportable hus i ørkenen

Høyteknologisk solsystem

transportable hus med perfekt isolasjon

Organisk formet konstruksjon

transportable hus med solid trekonstruksjon

Er du den bærbare typen hus? Har du noen gang tenkt deg en så original og unik reiseinnkvartering??