Sommeren går sakte mot slutten, men høytiden må på ingen måte ende der! Der solen fortsatt skinner, er det varmt og veldig hyggelig for en septemberferie. Det er også interessante steder ikke bare over hele landet, men også rundt om i verden der det skjer mye om høsten. Du kan også ta en kort tur, som å gå på en helgetur og oppleve mye moro og flott underholdning. Du lurer sikkert på hvor din neste tur i september egentlig kan gå. For at du ikke skal være i tvil, har vi valgt ut 5 interessante reisemål for deg. I det følgende vil vi vise deg omfattende åker fulle av utsøkte druer og deretter gå til den berømte Oktoberfest i München. Vi beundrer også de unike kunstverkene i Barcelona sammen. Deretter flyr vi til South Carolina og derfra til Sør -Afrika. En interessant septembertur ligger foran oss. Kom med meg?

Før sommeren tar slutt, har du fortsatt god tid til å reise.

 Utvalgte reisemål i september ferietid fortsetter strandpalmer ved soloppgang

 … ..Og for å besøke noen interessante reisemål rundt om i verden i september.

Destinasjon nr. 1 i september: Napa Valley, California

 Hvis du er sommelier eller bare liker å drikke vin, kan du dra til en av de mest prestisjefylte vinproduserende regionene i Nord-Amerika. September er starten på høstsesongen der, noe som betyr at byen er full av aktivitet. I tillegg kan du stole på vakkert vær i California denne tiden av året! De fleste vingårder har sine egne tradisjoner for druehøstingen, som du kan bli kjent med på nært hold her. Mye deilig mat og fine viner, amerikansk musikk og dans venter på turister i Napa Valley. Hvis du skynder deg fra en hendelse til en annen, kan du ta den spesielle bussen som er spesielt designet for en omvisning i området. Hvis du er på Meritage Resort & Spa, du kan nyte massasjer som tilbys på hotellet. Disse er et must for lange turer fordi de har en beroligende og avslappende effekt.

 Otap er! Oktoberfest i München starter snart!

Oktoberfest i München

Destinasjon # 2 i september: München, Tyskland

 Hvis en langtur flytur ikke er noe for deg, bli her i landet. Som hvert år venter München på millioner av gjester fra midten av september som ønsker å oppleve mye moro og underholdning på Oktoberfest med øl, kringler og pølser. Årets ølfestival begynner i den bayerske hovedstaden 22. september og varer til 7. oktober. Fargerike, festlig dekorerte telt er slått opp på den berømte Theresienwiese, hvor du kan feire med deilig mat, glad sang, dans og selvfølgelig masse øl. For de som ønsker å unnslippe livligheten i ølteltene, tilbyr det pittoreske Neuschwanstein slott arkitektur som er verdt å se og frisk luft vekk fra byen. Sørg for at du har et fotokamera med deg på vei for å bevare skjønnheten i det bayerske landskapet i lang tid.

 Når du er i München må du besøke Marienplatz.

Utvalgte reisemål i september Tyskland München Marienplatz Frauenkirche

Barcelona er definitivt et av de mest populære reisemålene i Europa.

Utvalgte destinasjoner i september Barcelona

Destinasjon # 3 i september: Barcelona, ​​Spania

Ok, å besøke denne unike kunstbyen er en glede nesten når som helst på året. Men her er noen få grunner til at september er en spesiell tid for destinasjoner som Barcelona. Først av alt, La Mercè. En stor gatefestival vil finne sted i byen fra 21. til 24. september, hvor alle aktiviteter vil bli tilbudt gratis. Ja, les den nøye, alt er gratis! Dette er en utmerket måte å gi besøkende et dypere innblikk i den unike kulturen i regionen. Så er det også Catalan Wine Fest, der god vin, fantastisk utsikt over vannet og fyrverkeri aldri er knappe. Selvfølgelig må arkitektoniske høydepunkter som Sagrada Família, Park Güell og Casa Batlló ikke overses for å tilbringe en eventyrlig ferie i Barcelona.

 Charleston trollbinder sine turister med en umiskjennelig sørlig teft.

September Velg destinasjoner Charleston South Carolina umiskjennelig sørlig teft

Destinasjon # 4 i september: Charleston, South Carolina

Når vi skriver om utvalgte reisemål i september, ønsker vi ikke å ignorere dette sjarmerende sørlige stedet i USA. Både restaurantuken (fra 6. til 17. september) og øluken (fra 9. til 16. september) finner sted i denne byen innen fire uker. Begge er overdådige hendelser som går med mye mat og drikke hvert år. Dette etterfølges av den populære Pride -festivalen fra 16. til 23. september. Så er det et nikk til afroamerikansk og karibisk kunst på MOJA Arts Fest (fra 28. september). Et tips fra oss: Du vil definitivt bo her lenger enn planlagt.

South Carolina er stedet å være for en minneverdig ferie i september.

Utvalgte reisemål i september Charleston South Caralina for en uforglemmelig ferie

St James Beach i Cape Town tiltrekker seg tusenvis av turister med sin vakre natur og fargerike strandhus.

St. James Beach Cape Town vakker natur fargerike stranden huser utvalgte reisemål i september

Destinasjon # 5 i september: Cape Town, Sør -Afrika

 Timing er alt, og det kunne ikke vært mer sant for denne sørafrikanske destinasjonen. Spesielt i september kommer Cape Town ut av vintermånedene, noe som betyr at du fortsatt vil oppleve behagelige temperaturer, men uten den vanlige strømmen av turister. Når det gjelder utflukter, kan du bestille noen sesongmessige alternativer i god tid, for eksempel en safaritur utenfor Cape Town med observasjon og fotografering av ville dyr. Mange reisende vil ta en titt på stranden i Southern Right Whales og bukten eller svømme med pingviner på Boulders Beach. Unn deg et besøk på det ikoniske Table Mountain, og Cape Town blir en uforglemmelig opplevelse for deg.

 Table Mountain er et must-see.

Utvalgte reisemål i september Table Mountain Kapstatd Sør -Afrika Hytteheis

Forhåpentligvis kan vi hjelpe deg med denne korte informasjonen om fem av våre utvalgte reisemål i september. Vi ønsker ikke å påvirke ditt valg av ferie under noen omstendigheter, og derfor har vi holdt det kort og begrenset til de viktigste tingene. Reisebeslutningen er kun din!

 De mer eventyrlystne kan ta en ballongtur i Napa Valley

Destinasjoner i september Ta en ballongtur i Napa Valley og beundre naturen ovenfra

… eller ta del i druehøsten.

Utvalgte destinasjoner I september Napa Valley Grape Harvesting Grapes Vineyards

 München trikk – trikken går gjennom sentrum.

Utvalgte reisemål i september München Tyskland Trikk München Trikk Stadtmitte

 Fra kirken Frauenkirche på Marienplatz er det en fantastisk panoramautsikt over München.

Utvalgte reisemål i september Kirketårn Frauenkirche Marienplatz Panoramautsikt over München

 I Barcelona besøker turister Park Güell.

Utvalgte destinasjoner i september Park Güell Barcelona hovedattraksjon

 I Barcelona kan du sitte i timevis i en koselig gatekafé og beundre husenes unike spanske arkitektur.

Utvalgte reisemål Barcelona sitter i fortauskafeen og beundrer husenes unike arkitektur

I september har du fortsatt muligheten til å bli kjent med den store verden på nært hold.

Utvalgte reisemål i september fargerike strandhus i Sør -Afrika