Med den stressende livsstilen som de fleste av oss lever i dag, blir det mer og mer nødvendig å ha et fredelig sted i naturen hvor man kan finne tid og forfriskninger. Men hvis du må få en stol ut av huset for å gjøre dette, vil humøret ditt definitivt bli ødelagt. Er det ikke fantastisk å bare kunne gå ut og ploppe ned i en behagelig hagestol eller solseng? Du bør selvfølgelig kunne la dem stå ute etterpå. Hagemøbler trender 2019 har funnet en vinner når det gjelder hagemøbler – rotting! Du er sikker på å gjøre alt riktig med dette materialet! Det tilbyr et bredt spekter av alternativer for elegant og eksotisk oppgradering av ethvert utendørsområde. Vi viser deg noen tips for å velge ditt eget rottinghagemøbelsett.

Rottingmøbler for enda flere lykkelige stunder med venner og familie

Hagemøbler trender 2019 - gjør alt riktig med rottingbrun farge i familiehagen

Hagemøbler i rotting for enhver smak og forskjellige behov

Hvis du ikke har begynt å lete etter dine egne nye terrassemøbler og trodde at det bare var noen utendørs bord og stoler, vil du bli overrasket over det store utvalget av alternativer som er tilgjengelige.

Valget av møbler avhenger av typen hus og hage, samt dine personlige preferanser. For eksempel, hvis du bare vil nyte roen og stillheten med en favorittperson i hagen din, vil ikke valget ditt være det samme som for festfolkene som liker å bruke hagen til å underholde og ta imot gjester. Faktorene du bør vurdere i tillegg til hovedformålet med å bruke hagen inkluderer andre aspekter, for eksempel hvor mye plass du har tilgjengelig ute, stilen på hjemmet ditt og selvfølgelig hvor mye du planlegger å bruke på det.

Møbler kan bestå av en spisestue med bord og stoler eller en salong med solsenger og lenestoler for avslapning. Små sittegrupper er ideelle for balkonger eller begrensede uteområder, for eksempel hvor du kan nyte et glass vin utendørs med en venn eller partner.

Plassbesparende, men praktisk og praktisk

Hagemøbler trender 2019 - gjør alt riktig med rotting lenestoler og salongbord for fire brune

Men hvis du ønsker å tilby nok plass og komfort til flere gjester og fortsatt trenger et møbelsett som ikke tar for mye plass, så ville en bordstøtte med lenestoler og krakker være det bedre valget. Et slikt sett er perfekt for mellomstore terrasser eller verandaer med vakker utsikt.

Imidlertid er det absolutt ingen bedre måte å nyte et måltid med venner og familie på varme sommerkvelder enn ved et luksuriøst stort bord. Slike spisesteder er stilige, solide og likevel lette nok til lett å kunne flyttes eller settes vekk om nødvendig. Som med de andre settene er stolene eller lenestolene igjen utstyrt med komfortable puter. Siden rotting ikke er helt flat, inneholder alle bordene i settet også en glass- eller løvtreplate.

Utendørs grilling med venner blir mer og mer moro

Hagemøbler trender 2019 - gjør alt riktig med rotting spisebord med grill for grupper av glede

Hva er rotting og i hvilken forstand er det bedre enn alle andre materialer?

Naturlig rotting er laget av den eksotiske, vintreet-lignende rottingpalmen. Den slanke planten har et unikt vertikalt korn. Denne særegenheten gjør rotting til en av de sterkeste tresorter i verden. I motsetning til andre terrassemøbler av massivt tre, er rotting vevd rundt en ramme. Denne unike vevde strukturen gir terrassemøbler i rotting det eksotiske utseendet som er så utrolig stilig og visuelt tiltalende. Den naturlige styrken og holdbarheten gjør at rottingmøbler kan holde seg utendørs året rundt.

I dag blir imidlertid poly -rotting mer og mer populært. I utgangspunktet er det en kunstig versjon som etterligner naturen og langt overgår de utmerkede naturlige egenskapene til rotting. Polyrattan er mer motstandsdyktig mot UV -lys, mer robust og lettere enn naturlig rotting og krever også nesten ingen vedlikehold.

Beslutningen mellom de to materialene avhenger naturligvis helt av dine personlige preferanser. Autentisk rotting anses generelt for å være mer prestisjefylt og har definitivt en spesiell sjarm som bare møbler av naturlig tre besitter. Polyrattan, derimot, er vanligvis billigere og også ufølsom for været. Så hvis du vil ha noe som ligner ekte tre mens det er mer holdbart, er dette det mer passende valget.

Polyrattan er en kunstig vev, men den er fullstendig resirkulerbar og miljøvennlig

Hagemøbler trender 2019 - gjør alt riktig med rotting lite spisebord for fire svarte

Finn de beste tilbudene på møbler i rotting raskt og enkelt

I dagens digitaliserte verden er nettbutikk utvilsomt det beste stedet å handle rottingmøbler i henhold til gjeldende hagemøbeltrender i 2019. Lokale butikker kan bare ikke tilby deg så mye valg. Pris-kvalitet-forholdet er også ganske gjennomsnittlig og utilfredsstillende.

Hemmeligheten for å finne terrassemøbler i beste kvalitet til de laveste prisene er å handle på internett fra pålitelige nettsteder. Våre beste valg er utvilsomt Sittegrupper i rotting fra TecTake. I tillegg til rimelige priser, rask gratis frakt og nyttige kundeanmeldelser, kan du velge mellom mange modeller og farger og tilpasse rottingmøblene dine til dine behov.

I varmt vær gir en parasoll som denne mye mening

Hagemøbler trender 2019 - gjør alt riktig med rotting, salongbord med lenestoler og beige paraply

Holder tritt med hagemøbletrendene i 2019 eller hvordan rottingmøbler tilpasser seg eksteriøret ditt

Rottingmøbler skaper utvilsomt en eksotisk teft i hagen og kan godt følge med de moderne hagemøbletrendene i 2019. Du kan velge mellom et stort utvalg farger, fra lys til mørkt, og deretter enkelt legge dem til i nesten alle tradisjonelle eller moderne utendørsområder. De to mest solgte rottingfargene er utvilsomt brune og svarte.

Brun er den naturlige fargen på tørket rotting og appellerer derfor til de fleste. Brune rottingmøbler brukes ofte i hager og tun med mer organiske elementer som trær, blomster, naturstein, etc. Noen stykker kan til og med være en blanding av brunt med svarte tråder. Disse forbedrer utseendet ytterligere og gir utendørsområdet en naturlig følelse.

Hvite, svarte og grå rottingmøbler er mer iøynefallende og gir mer eleganse og modernitet. Med noen fargede eller kontrasterende sete eller puteputer kan du uttrykke din personlige stil og få møblene til å skille seg ut med stil. Sørg for å se etter høykvalitets polyesterputer for utendørsområder som ikke påvirkes av fuktighet, mugg og UV-stråler.

Med rottingmøbler kan du nyte lunsj midt i naturen

Hagemøbler trender 2019 - gjør alt riktig med rotting spisebord med stoler svart veranda

Så hvis du leter etter et allsidig, slitesterkt materiale som holder tritt med hagemøbler i 2019, kan hagemøbler i rotting bli dine nye beste venner på kort tid. De tåler all slags vær og tilpasser seg raskt til både moderne og tradisjonelle hager. Med disse tipsene er du nå optimalt forberedt på å finne de beste hagemøblene i rotting for utendørsområdet ditt, bruke det optimalt og gjøre hagen din fantastisk vakker.

Hagemøbler trender 2019 - gjør alt riktig med rotting høye seter for to for små områder