designer salongbord laget av dekk i lyse farger

Designersofabord fra Tavomatico – veldig originalt og funksjonelt

Har du noen gang sett et så fascinerende designer salongbord? Denne geniale skapelsen av Tavomatico er et unikt møbel med industriell eleganse. Salongbordet består av et dekk, to runde plexiglassplater og fire små hjul.

Det ser lett ut, ikke sant? Det er nettopp i denne enkelheten at oppfinnsomheten til designet ligger.

Det er et mobilt og veldig multifunksjonelt bord som du kan plassere i hvert enkelt rom etter behov. Innsiden av salongbordet er en perfekt lagringsplass for tingene dine. Dette kule salongbordet er tilgjengelig i mange farger – veldig klassisk i svart, hvitt eller i en kombinasjon av tre eller fire farger – gul, rød, rosa, etc..

Dekkbordet fra Tavomatico er veldig robust og stilig. Ikke bekymre deg hvis du hater lukten av nye dekk. Designersofabordet er helt luktfritt. Hvis du ønsker det, kan du kjøpe bordet med LED -belysning. I tillegg kan du også bestemme dekkavlastningen, slik at salongbordet ditt får enda mer personlig karakter.

Lysende, smakfulle farger for å føle seg bra

designer salongbord i gult og rosa på hjul

I vinrødt ser salongbordet mer elegant og verdig ut

   designer salongbord med tykt glasspanel

For eggen romantisk kveld for to

designer salongbord i svart med vinglass på

Ullteppene passer perfekt innvendig

designer salongbord laget av dekk i vinrødt med lagringsplass

Dekkbordet i neonrosa – funky og kult

designer salongbord i neonrosa

Du har valget

designer salongbord laget av modne lyse farger

Likte du dekkbordet? Har du allerede tenkt på den beste måten å bruke den hjemme? Eller passer det bare perfekt i garasjen din? Er ikke det bare den perfekte gaveideen til en god venn? Se gjennom alt igjen og nyt den geniale enkelheten og fleksibiliteten til dette designerbordet!