industriell rustfritt stål bordfot underside glassplate

Legg til mer industriell sjarm og raffinement i hjemmet ditt med et slikt bord

Det er veldig vanskelig å forestille seg at noe så kaldt som metallbordet kan forvandle plassen til noe så vakkert. Men dette kan skje! Hvis du er i tvil om dette klassiske elementet, så la meg vise deg hvordan du kan gjøre noe virkelig ekstraordinært ut av dette elementet.

Bord i rustfritt stål kan skrives inn i nesten alle stiler, fra moderne til bærekraftig. Dagens innlegg om bordene i rustfritt stål kan beskrives som glasur av kaken. Du vil se og forstå hva jeg mener …

Industrielt rustfritt bord gir et skinnende preg på ethvert rom

Industrielt, rustfritt stål, rød løper, myke sofaer

Her har vi et tips til deg: Ikke plasser bordet i rustfritt stål i et hus som viser karakter av en hytte. Det vil nesten helt sikkert vise seg å ikke lykkes. Velg heller fet, elegant og minimalistisk dekorasjon..

Dette salongbordet var sannsynligvis ikke laget av rustfritt stål, men det har en blank overflate som ligner rustfritt stål. Dette er helt riktig hvis du vil overvinne bekvemmeligheten i dekorasjonen din. Paret med rødt, i dette tilfellet gjennom teppet, vil rommet våkne til liv på et øyeblikk.

Klassisk minimalisme

rustfritt stål bord moderne eleganse glans

En ulempe med de speilglatte overflatene i rustfritt stål er at det finnes fettfingeravtrykk på dem. Du trenger ikke å bekymre deg for det hvis du bestemmer deg for å gå i en annen retning, for eksempel isete eller kjedelig.

Vil du heller oppnå et slitt utseende?

Gå etter bord som det her – det er enkelt å tørke av og passer godt til alle typer overflater

kjøkken benkeplate utendørs hage industrielt rustfritt stålbord

Vil du oppnå den ultimate renoveringen i bakgården? Vurder et barbord i rustfritt stål. Dette er perfekt for folk som tilbringer mesteparten av tiden ute. Bordet tåler dramatiske temperaturendringer og vil forbli som nytt i mange sesonger.

Kjøkkenet blir tatt vare på!

kjøkken kjøkken øy rustfritt stål servant

De fleste mennesker liker å innlemme bord i rustfritt stål på kjøkkenet. Men noen ganger kan disse bitene også bli funnet i spisestuen. Avhengig av din smak kan denne stilen integreres i forskjellige miljøer.

Bordene i rustfritt stål er akkurat på kjøkkenet. De foretrekkes hovedsakelig fordi de gir mye variasjon og fordi overflatene er enkle å rengjøre. Flekker og skitt kan fjernes uten for mye innsats. En ren klut vil gjøre alt.

Har du ikke et stort kjøkken? ikke noe problem!

spisebord barstol rustfritt stål Industrielt rustfritt stålbord

 Små høyhus som det som er avbildet her er perfekt for små leiligheter. Ta med to stoler og festen kan begynne.

Massivt spisebord i rustfritt stål

solid, bærekraftig, industrielt spisebord i rustfritt stål

Overflaten reflekterer dagslyset

spisebord i tre Industrielt rustfritt stålbord

Tabellen ovenfor blander den uvanlige, industrielle karakteren og den miljøvennlige sjarmen. Den dramatiske kontrasten mellom overflaten i rustfritt stål på bordet og trebena gir et unikt stykke med høy kontrast som enkelt kan gjengis.

En hjemmekoselig atmosfære kan også oppnås med rustfritt stål

spisebord rustfritt stål moderne kjøkken spisestue

Funksjonelt innredet, men virkelig sofistikert kjøkken

spisebord rustfritt stål ben innebygd kjøkkenskap

For å legge til ekstra plass, er borddesign som denne gode valg for ethvert moderne kjøkken. Du trenger ikke mer enn en bolle med frukt som midtpunktet. Ikke rart at et slikt bord ofte finnes i de øverste etasjene i metropoler.

Ekstra lang kjøkkenbenk

kjøkkenskinne panner komfyr benkeplater industrielt rustfritt stålbord

Bord i rustfritt stål til kontoret

kontor hjemmekontor design rustfritt stål arbeidsbord

Ja, bordet i rustfritt stål kan også brukes her og ikke bare i bakgården eller på kjøkkenet. Videre kan et slikt møbel passe fantastisk i stua, på soverommet og til og med på hjemmekontoret. Personlig har jeg følelsen av at dette øker arbeidseffektiviteten min. Kanskje det er på grunn av den lagdelte estetikken, følelsen av å skyve hånden min på overflaten … Hvem vet … Du kan forstå det?

Alt ser ut til å samles i rommet ovenfor for å danne et ensartet utseende. Det er ikke et veldig stort bord, men ganske langt, og det gjør en veldig god jobb!

Har du bestemt deg for å legge til en rustfri finish et sted i hjemmet ditt??

Industrielle rustfritt stål bordmøbler spisebord stoler kjøkken

Gråtoner får dette rommet til å skinne

rustfritt stål møbler kjøkken grå farger

Bordplate i glass støttes av en base i rustfritt stål

industrielt-rustfritt stål-bord-base-underside-glass

Smart designet spisestue

industri-rustfritt stål-bord-base-underside-glass-spisestue