Et kultobjekt blir et retro salongbord

Når var siste gangen du så en kassett? For lenge siden, ikke sant? Og likevel er minnet om tidligere tider fremdeles til stede og bringer med seg en søt nostalgi. Du kan forestille deg de overveldende følelsene som dukket opp da vi så det unike retro -salongbordet fra TAYBLES. Dette originale møbelet er en ekte hyllest til det populære lydbåndet, som kanskje ikke gjengir en så perfekt lyd, men har sikret mange romantiske øyeblikk. Ja, det er riktig. Tapesalat har eksistert mange ganger, og mange av favorittalbumene våre ble ødelagt til tider, men kassetten hadde sin sjarm og vi elsket den alle sammen.

Inspirert av dette kultobjektet fra det 20. århundre begynte de tre unge designerne Taylor, Justin og Zach å lage kaffebord av løvtre. Gjennomsiktig epoksyharpiks brukes til forsegling og små LED -lys er innebygd i de to hullene i “kassetten”. Den uunnværlige tapetiketten er utformet annerledes for hvert enkelt salongbord og er utstyrt med TAYBLES firmalogo. Retrobordene er tilgjengelige i lyse og mørke tretoner, og hvert eneste møbel har tilstrekkelig lagringsplass for bøker og odds og ender under bordplaten.

Retro salongbord med en umiskjennelig betydning

retro salongbord kassett stue ideer sofa endebord

Et slikt retro salongbord er definitivt et ubestridt blikkfang i hver stue og gir et kult, nostalgisk notat med seg. Møblene i 50 -tallsstilen så vel som i Pop Art er spesielt egnet, fordi dette samsvarer perfekt med “retro -ånden” til kassett -salongbordet. De fine hårnålbordbena er også veldig typiske for retromøbler generelt og gir bordet prikken over i’en.

Et slikt bemerkelsesverdig retro -salongbord hører ikke bare hjemme i de fire veggene til musikere, artister og designfanatikere, det er også egnet som en original gave til ekte kjennere. Hvis du vil overraske noen sånn, kan du ta en titt på TAYBLES -nettstedet eller bestille ønsket salongbord direkte fra 214Graffiti nettbutikk på Etsy.

Ja, det er veldig viktig å leve i “her og nå” og å holde tritt med de siste trendene. En nostalgisk retrospektiv med et hip design og sentimental verdi er alltid en veldig god idé som kan gi mye glede.

En hyllest til den populære kassetten

retro salongbord trekassett stuebord salongbord

Det ubestridte blikkfanget i rommet

retro salongbordskassett beige sofa parkett

LED -lys gir enda mer teft

retro salongbord kassettbånd design led lamper

De slanke hårnålebenene satte kassetten i rampelyset

retro sofabord tre kassettbånd design

Det er nok plass her, selv for fjernkontrollen

retro salongbordstape design lagringsplass

Et stolt produkt med en sterk karakter

retro salongbord tre kassett design tape stue ideer

Velg din favoritt nyanse!

retro salongbord trekassett design stuebord

Retro salongbord i mørke tretoner gir atmosfæren et edelt, maskulin preg

retro salongbord tre tape design stue møbler

retro salongbord toband beige sofa puter parkett stue ideer

Og bordet ser elegant ut i lyse tretoner

retro salongbord tre tape kassett stue ideer